בעיה | שיאומי מקשים חסום להתקנות
-
הבעיה היא שאני לא מצליח לפתוח אתו צ'אט כנראה שזה בגלל שאני בנטפרי והם חסמו את רוב ככל הצ'אטים כולל האישיים
@ג-וני-קוראל כתב בבעיה | שיאומי מקשים חסום להתקנות:
הבעיה היא שאני לא מצליח לפתוח אתו צ'אט כנראה שזה בגלל שאני בנטפרי והם חסמו את רוב ככל הצ'אטים כולל האישיים
לא קשור, זה בגלל שאין לך מספיק מוניטין
גם אני בנטפרי ועובד לי מצויין
-
ואין לך איזה פיתרון כל שהוא מוניטין הרי לא בא ברגל ואני רוצה להתקין עכשיו
-
ואין לך איזה פיתרון כל שהוא מוניטין הרי לא בא ברגל ואני רוצה להתקין עכשיו
@ג-וני-קוראל
תפרסם משהו טוב תקבל לייקים זה העצה -
קיצער לעכשיו הפיתרון הוא רק לשלם 150 ש"ח על ההתנה רק בגלל שאין לי את האופציה לדעת אלו גירסאות יש לי ביד
-
קיצער לעכשיו הפיתרון הוא רק לשלם 150 ש"ח על ההתנה רק בגלל שאין לי את האופציה לדעת אלו גירסאות יש לי ביד
@ג-וני-קוראל סיכמת יפה,
אם אתה צריך עזרה ספסציפית בצ'אט אני יכול לעזור לך בל"נ. -
היי גבר כל הכבוד ס"ס אדם עניני
@ג-וני-קוראל הורדת את הוויפי? כי גם לי היית את אותה בעיה והתברר לי שכמעט בכל הגרסאות גם אם בחרת שההתקנות יהיו פתוחות אם הורדת וויפי זה לא יעבוד כך שלכאורה אם אתה רוצה התקנות בלי וויפי אין כמעט גרסאות של זה אבל ל @זונדל יש משהו טוב (תברר אצלו אם יש דור 4).תעלה קצת למעלה לתחילת הצ'אט זה מה אני צריך ממש ממש תודה ענקית יא אח
-
@ג-וני-קוראל הורדת את הוויפי? כי גם לי היית את אותה בעיה והתברר לי שכמעט בכל הגרסאות גם אם בחרת שההתקנות יהיו פתוחות אם הורדת וויפי זה לא יעבוד כך שלכאורה אם אתה רוצה התקנות בלי וויפי אין כמעט גרסאות של זה אבל ל @זונדל יש משהו טוב (תברר אצלו אם יש דור 4).תעלה קצת למעלה לתחילת הצ'אט זה מה אני צריך ממש ממש תודה ענקית יא אח
@ג-וני-קוראל שלחתי לו, כשיענה אכתוב לך פה בל"נ.
-
תודה רבה גדולה שבוע טוב
-
שלכאורה אם אתה רוצה התקנות בלי וויפי אין כמעט
יש ועוד איך יש
-
שלכאורה אם אתה רוצה התקנות בלי וויפי אין כמעט
יש ועוד איך יש
@yehuda_IL כמו למשל???
-
@yehuda_IL כמו למשל???
-
בחנות זה רק ע"י התקנה חדשה של גירסא ורק אחר כך אפשר להתקין ואז לחסום את הווי פי וזה יוצא בסביבות ה150 שקל
-
בחנות זה רק ע"י התקנה חדשה של גירסא ורק אחר כך אפשר להתקין ואז לחסום את הווי פי וזה יוצא בסביבות ה150 שקל
@ג-וני-קוראל רק אם תרצה אם לא זה מה שיש בפורום..
-
שזה מסתבר גירסאות כשרות בלי ווי פי כך שזה לא יועיל
-
שזה מסתבר גירסאות כשרות בלי ווי פי כך שזה לא יועיל
@ג-וני-קוראל אבל להתקנות..
-
שוב כמו שאמרתי למעלה אין בחנויות להשיג גרסה שפתוחה להתקנות ללא וויפי (יותר מעשרים חנויות בירושלים....) אם מחפשים מקום שיתקין אפליקציות ואז יחסום את הוויפי יש כמעט בכל מקום.
אני התקנתי את הגרסה של @זונדל והיא פצצה (חוץ מזה שאין שיחות דור 4 אבל נראה לי שהוא יודע לסדר את זה) ויש לה התקנות פתוחות ולארק התקנה וחסימה והיא בלי וויפי.
שים לב שהוא מתקין את זה (כלומר צריך להביא לו את המכשיר) וזה עולה כסף. -
שוב כמו שאמרתי למעלה אין בחנויות להשיג גרסה שפתוחה להתקנות ללא וויפי (יותר מעשרים חנויות בירושלים....) אם מחפשים מקום שיתקין אפליקציות ואז יחסום את הוויפי יש כמעט בכל מקום.
אני התקנתי את הגרסה של @זונדל והיא פצצה (חוץ מזה שאין שיחות דור 4 אבל נראה לי שהוא יודע לסדר את זה) ויש לה התקנות פתוחות ולארק התקנה וחסימה והיא בלי וויפי.
שים לב שהוא מתקין את זה (כלומר צריך להביא לו את המכשיר) וזה עולה כסף. -
אבל אין לי איך להשיג אותו בינתים כיאין לי עוד צ'אט ואם תוכל גם לעדכן אותי כמה זה עולה ואם הוא סדר לי את הדור 4 אני אודה מאד ואגב ממש תודה לכולכם אתם ממש חמודים איך שזה מענין כל אחד כאילו זה הפלאפון שלו
-
קניתי שיאומי מקשים ובהפעלה הראשונית בחרתי שזה יהי פתוח להתקנות ותכלס אני לא מצליח להתקין באם יש למישהו מידע אשמח אם יצור עמי קשר באשי עדיף תודה מראש
קניתי שיאומי מקשים ובהפעלה הראשונית בחרתי שזה יהי פתוח להתקנות ותכלס אני לא מצליח להתקין באם יש למישהו מידע אשמח אם יצור עמי קשר באשי עדיף תודה מראש
למה לא ללכת לחנות שקנית
ופשוט לצעוק עליהם!
עד שייעשו לך גירסה נורמלית?
אמור להיות שירות! והם עבדו עליך!!! -
למה לא ללכת לחנות שקנית
ופשוט לצעוק עליהם!
עד שייעשו לך גירסה נורמלית?
אמור להיות שירות! והם עבדו עליך!!!@נוחעם-FM כי זה פשוט אחד שמכרל לי את זה ב350 ש"ח ואין לו באמת מושג מה עושים הלאה