המלצה | דיסק קשיח 4T ב70 ש"ח. אמין?
- 
@יונימדיה כתב בהמלצה | דיסק קשיח 4T ב70 ש"ח. אמין?: @מתכנת-חובב דיסק לא כרטיס @יונימדיה כתב בהמלצה | דיסק קשיח 4T ב70 ש"ח. אמין?: שכרטיסים מעלי אקספרס @מתכנת-חובב 
 נראלי ויכוח מיותר
 עליאקפרס לא יצרנית של דיסקים קשיחים
 קיימים נכון לרגע זה רק 3 יצרנים של דיסקים קשיחים בכל היקום
 וכל דיסק קשיח מועד לצאת מכלל שימוש לאחר מכה/נפילהולכן אני מזהיר שחיוב גמור לבצע גיבויים [ולא רק בקשיחים] 
 ולענד לפחות בשיטת backup rule 3-2-1
 ואין שומע לי
 רק כשמגיע החשבונית של המשחזר מידע נעמדים על הרגלים ...... ומתחילים לצעוק...
- 
@מתכנת-חובב 
 נראלי ויכוח מיותר
 וכל דיסק קשיח מועד לצאת מכלל שימוש לאחר מכה/נפילהולכן אני מזהיר שחיוב גמור לבצע גיבויים [ולא רק בקשיחים] 
 ואין שומע לי
 רק כשמגיע החשבונית של המשחזר מידע נעמדים על הרגלים ...... ומתחילים לצעוק...@משחזר-מידע אתה משחזר פיזי מהדיסק קשיח שנפל? 
- 
@משחזר-מידע אתה משחזר פיזי מהדיסק קשיח שנפל? 
- 
@משחזר-מידע לוגי 
- 
@משחזר-מידע לוגי 
- 
@משחזר-מידע כמה יעלה לי הכל 1T? 
- 
@מתכנת-חובב 
 נראלי ויכוח מיותר
 ואין שומע לי
 רק כשמגיע החשבונית של המשחזר מידע נעמדים על הרגלים ...... ומתחילים לצעוק...
- 
@יונימדיה כתב בהמלצה | דיסק קשיח 4T ב70 ש"ח. אמין?: backup rule 3-2-1 @מתכנת-חובב כתב בבעיה | המחשב מבקש אתחול......: הכוונה ל 3 גיבויים בשתי סוגי מדיות 
 בתכלס לגבות כל דבר פעמיים
- 
@יונימדיה כתב בהמלצה | דיסק קשיח 4T ב70 ש"ח. אמין?: backup rule 3-2-1 @מתכנת-חובב כתב בבעיה | המחשב מבקש אתחול......: הכוונה ל 3 גיבויים בשתי סוגי מדיות 
 בתכלס לגבות כל דבר פעמיים@המתעניין1 כתב בהמלצה | דיסק קשיח 4T ב70 ש"ח. אמין?: הכוונה ל 3 גיבויים בשתי סוגי מדיות 
 בתכלס לגבות כל דבר פעמיים3 פעמים לא ככה.? 
- 
@המתעניין1 כתב בהמלצה | דיסק קשיח 4T ב70 ש"ח. אמין?: הכוונה ל 3 גיבויים בשתי סוגי מדיות 
 בתכלס לגבות כל דבר פעמיים3 פעמים לא ככה.? @עניו-כמשה כתב בהמלצה | דיסק קשיח 4T ב70 ש"ח. אמין?: @המתעניין1 כתב בהמלצה | דיסק קשיח 4T ב70 ש"ח. אמין?: הכוונה ל 3 גיבויים בשתי סוגי מדיות 
 בתכלס לגבות כל דבר פעמיים3 פעמים לא ככה.? אחד מקורי ועוד 2 גיבויים