בקשת מידע | מחשב מתחמם
-
הייי קניתי אמול מחשב דרך יד שתיים ,
המחשב חדש ללא שריטה אחת , הוא מסך מגע מתהפך לגמרי
טס כמו טיל
מה אני צריך לבדוק על המחשב האם הוא אכן כמו שהוא נראה או שזה חתול בשק?
המחשב מעט מתחמם בזמן שימוש,
בנוסף המחשב חצי בעברית וחצי אנגלית , איך משנים את זה? -
טס כמו טיל
בנוסף המחשב חצי בעברית וחצי אנגלית , איך משנים את זה?@odaya כתב בבקשת מידע | מחשב מתחמם:
הוא מסך מגע מתהפך לגמרי
לנובו?
קרה לי פעם עם מחשב שלהם, אחרי תקופה שזלזלתי - הלך הראם פייף (אאל"ט, או חלק אחר במחשב). -
טס כמו טיל
בנוסף המחשב חצי בעברית וחצי אנגלית , איך משנים את זה?@odaya בכללי הסדרה הספציפית נוטה להתחמם בלי לפגוע הרבה במחשב
אם כי הייתי שם משחה טרמית חדשה (מאוד קל בדגם הזה, להרים את התחתית ולהרים את המאוור עם 4 ברגים, לנקות היטב עם מגבון אלכהול לשים משחה ולסגור...) -
@odaya בכללי הסדרה הספציפית נוטה להתחמם בלי לפגוע הרבה במחשב
אם כי הייתי שם משחה טרמית חדשה (מאוד קל בדגם הזה, להרים את התחתית ולהרים את המאוור עם 4 ברגים, לנקות היטב עם מגבון אלכהול לשים משחה ולסגור...)@DAVID-MMOD כתב בבקשת מידע | מחשב מתחמם:
אם כי הייתי שם משחה טרמית חדשה (מאוד קל בדגם הזה, להרים את התחתית ולהרים את המאוור עם 4 ברגים, לנקות היטב עם מגבון אלכהול לשים משחה ולסגור...)תוכל בבקשה למקד יותר איפה בדיוק לשים את המשחה (אפי' עם תמונה) כי למשתמש הלא מנוסה יכול להיות בעיות או חששות
תודה רבה -
מצטרף לשאלה
@DAVID-MMOD האם אתה מכיר את הדגם שיש לי ,
אני יגיד לך מה החששות שלי , קניתי אותו לפני יומיים מיד 2 והמוכר אמר לי אם אתה לא שלם עם זה תחזיר ותקבל את הכסף , מה אני צריך לבדוק כדי להיות בטוח שהמחשב טוב ולא דפוק ? יש איזה בדיקות מוגדרות שאני צריך לעשות ?
אני פשוט לא מבין במחשבים ,
מה שכן הדליק לי נורה זה א. שהוא קצת מתחמם ב. הוא חצי באנגלית חצי בעברית , משהו לא ברור כזה ג, אין לו אפילו שריטה אחת אני חושש שהחליפו בו פשוט הכל -
@DAVID-MMOD כתב בבקשת מידע | מחשב מתחמם:
אם כי הייתי שם משחה טרמית חדשה (מאוד קל בדגם הזה, להרים את התחתית ולהרים את המאוור עם 4 ברגים, לנקות היטב עם מגבון אלכהול לשים משחה ולסגור...)תוכל בבקשה למקד יותר איפה בדיוק לשים את המשחה (אפי' עם תמונה) כי למשתמש הלא מנוסה יכול להיות בעיות או חששות
תודה רבה@975 אם הגעת לשלב של לשים את המשחה אתה כבר תראה לבד היכן לשים
יש שם משחה ישנה... צריך להוריד אותה עם מגבון אלכהול או משהו ולשים חדשה
זה מתחת החלק שאתה מרים עם 4 ברגים שמתחבר למאוורר -
מצטרף לשאלה
אני יגיד לך מה החששות שלי , קניתי אותו לפני יומיים מיד 2 והמוכר אמר לי אם אתה לא שלם עם זה תחזיר ותקבל את הכסף , מה אני צריך לבדוק כדי להיות בטוח שהמחשב טוב ולא דפוק ? יש איזה בדיקות מוגדרות שאני צריך לעשות ?
מה שכן הדליק לי נורה זה א. שהוא קצת מתחמם ב. הוא חצי באנגלית חצי בעברית , משהו לא ברור כזה ג, אין לו אפילו שריטה אחת אני חושש שהחליפו בו פשוט הכל -
טס כמו טיל
בנוסף המחשב חצי בעברית וחצי אנגלית , איך משנים את זה? -
מצטרף לשאלה
מה שכן הדליק לי נורה זה א. שהוא קצת מתחמם ב. הוא חצי באנגלית חצי בעברית , משהו לא ברור כזה ג, אין לו אפילו שריטה אחת אני חושש שהחליפו בו פשוט הכל@odaya א. לא אומר כלום בדגם הזה
ב. לא אומר כלום (תתקין איזו מערכת הפעלה שבא לך מה קשור למחשב)
ג. סימן שזה באמת לא עבר איזה בום רציני תתחדשבנוגע לבדיקות של המחשב https://www.passmark.com/products/performancetest/download.php
-
@odaya כתב בבקשת מידע | מחשב מתחמם:
@5elisha
זה נראה כך
תעשה העתק הגדרות בשני הדברים שיש למטהלבדיקת טמ' התקן SPECCY או משהו MONTORING תוכנה מתקדמת
עריכה מצאתי:
https://mitmachim.top/topic/21960/להורדה-אוסף-תוכנות-של-הצגת-מידע-מערכת
HWINFO
או AIDA64 -
@הנני-העני עשיתי העתק (קופי) לשני הדברים למטה ושם דבר לא השתנה , צריך אולי לכבות להדליק או משהו ?
@הנני-העני @DAVID-MMOD ,מה זה הקישורים ששלחתם לי ?איך עובדים איתם?
@5elisha @975 @a.y.f. @DAVID-MMOD @אבי-ים @הנני-העני @צדיק-וטוב-לו-0 לבנתיים תודה רבה לכלום על הנכונות לעזור , מעריך מאוד!!!! -
@הנני-העני עשיתי העתק (קופי) לשני הדברים למטה ושם דבר לא השתנה , צריך אולי לכבות להדליק או משהו ?
@הנני-העני @DAVID-MMOD ,מה זה הקישורים ששלחתם לי ?איך עובדים איתם?
@5elisha @975 @a.y.f. @DAVID-MMOD @אבי-ים @הנני-העני @צדיק-וטוב-לו-0 לבנתיים תודה רבה לכלום על הנכונות לעזור , מעריך מאוד!!!!@odaya כתב בבקשת מידע | מחשב מתחמם:
כמובן צריך להדליק מחדש
בנוגע לבדיקת טמפרטורה יש לך תוכנה פשוטה בשם HWMonitor והיא תתן לך מידע מפורט על טמפרטורה
תוכל להיעזר גם בג'ימני וכדו'.