בקשת מידע | יוניהרץ ג'לי סטאר איכות צילום
-
@חפש-אותי
אני רוצה למצלמה נגן וכמה אפליקציות השאלה אם המצלמה שמישה ליום יום או שיוצא תמונות זוועה -
@צמא-לידע
יוצא אחלה תמונות ברורות וטובות
שוב אם אתה מחפש איכות מטורפת תקנה אפל וכו' ששם המצלמות פי 10 טובות (תלוי בדגמים כמובן) -
@חפש-אותי כתב בבקשת מידע | יוניהרץ ג'לי סטאר איכות צילום:
שוב אם אתה מחפש איכות מטורפת תקנה אפל וכו' ששם המצלמות פי 10 טובות (תלוי בדגמים כמובן)
לא, גם סמארטפון ב 1000 ש"ח יותר טוב בפער.
תמונות מהג׳לי סטאר

-
יש פה למישהוא אולי תמונות מה2 אי שאני אוכל להשוות וגם אולי למישהוא יש מושג אם גם עליו אפשר להתקין קיידרואיד
@צמא-לידע אין לי אותו אבל על שניהם אפשר להתקין עליו קיידרואיד בוודאות
-
יש פה למישהוא אולי תמונות מה2 אי שאני אוכל להשוות וגם אולי למישהוא יש מושג אם גם עליו אפשר להתקין קיידרואיד
@צמא-לידע
בהרבה מכשירים כגון חצי טאצ וג'לי 2 במידה ואתה מצלם בתאורה מאוד גבוהה בשמש לדוגמה יוצא לך תמונות מטורפות ויחסית לפי מה שאני חושב מאוד איכותיות
בשביל להשוות בין המצלמות תצטרך לצלם את אותו מקום ועם אותו כמות תאורה עם שני המכשירים ואז להשוות
אני לדוגמא צילמתי בחצי טאצ בשמש חזקה יצא לי ממש איכותי וכן בג'לי 2 אבל יצא לי גם בהם תמונות פחות איכותיות בתאורה יותר נמוכה
רוצה דוגמאות? -
@צמא-לידע
בהרבה מכשירים כגון חצי טאצ וג'לי 2 במידה ואתה מצלם בתאורה מאוד גבוהה בשמש לדוגמה יוצא לך תמונות מטורפות ויחסית לפי מה שאני חושב מאוד איכותיות
בשביל להשוות בין המצלמות תצטרך לצלם את אותו מקום ועם אותו כמות תאורה עם שני המכשירים ואז להשוות
אני לדוגמא צילמתי בחצי טאצ בשמש חזקה יצא לי ממש איכותי וכן בג'לי 2 אבל יצא לי גם בהם תמונות פחות איכותיות בתאורה יותר נמוכה
רוצה דוגמאות?@y0508352872
בא על תשווה בין שיאומי לג׳לי סטאר
זה רמה אחרת
אולי ג׳לי 2 זה לא ככה אבל לא הסטאר
הוא עושה תמונות מטורפות גם בצל גמור -
@y0508352872
זה רמה אחרת
הוא עושה תמונות מטורפות גם בצל גמור@קראנץ-ונילה כתב בבקשת מידע | יוניהרץ ג'לי סטאר איכות צילום:
@y0508352872
זה רמה אחרת
הוא עושה תמונות מטורפות גם בצל גמורהפער בין השיאומי לג'לי 2 גדול מהפער בין הג'לי 2 לסטאר.
-
@y0508352872
זה רמה אחרת
הוא עושה תמונות מטורפות גם בצל גמור@קראנץ-ונילה כתב בבקשת מידע | יוניהרץ ג'לי סטאר איכות צילום:
@y0508352872 כתב בבקשת מידע | יוניהרץ ג'לי סטאר איכות צילום:
כגון חצי טאצ וג'לי 2
אין לי ג'לי סטאר לא מכיר דיברתי רק על ה 2
-
@קראנץ-ונילה כתב בבקשת מידע | יוניהרץ ג'לי סטאר איכות צילום:
@y0508352872 כתב בבקשת מידע | יוניהרץ ג'לי סטאר איכות צילום:
כגון חצי טאצ וג'לי 2
אין לי ג'לי סטאר לא מכיר דיברתי רק על ה 2
חצי טאצ F21 PRO

ג'לי 2 Jelly