שיתוף | מוביטופ - זמני תחבורה אופליין (בפיתוח)
-
@איש-אמת שאפו על הרעיון האדיר!
למעשה האפליקציה קורסת לי באמצע טעינת הקובץ.
ואז כשאני פותח אותה אז יש את המפות וכשאני לוחץ על תחנה היא קורסת.
יש מה לעשות?אני כרגע על מכשיר ATOM אנדרואיד 9 (זה מכשיר די חזק)
-
@צצצצצ
@איש-אמת @שלמה-רביב
יש לי אותה בעייה אשמח לעזרה. התקנתי והצלחתי להפעיל את המפה (לאחר שקרסה האפליקציה) שאני שם את היעד והמוצא ועושה לחשב מסלול כותב לי שלא מצא מסלול. ושאני לוחץ על תחנה מסוימת במפה קורסת האפליקציה...
אני בשיאומי F21 PRO@חסוי-222 אצלי אומנם זה בהחלט נסגר אחרי טעינת המסד נתונים, (לא היה לי כוח לפתור את זה) אבל אחר-כך עובד רגיל, תמנע משימוש בחיפוש כי אולי זה גורם הבעיה, כרגע תנסה למחוק מטמון ולבדוק שוב. כי כמו שאמרתי החיפוש לא עובד תקין כרגע.
אולי תעשה שיהיה אפשר לשמור את הנתונים על כרטיס זיכרון חיצוני
שמרתי לי להמשך...
ואז כשאני פותח אותה אז יש את המפות וכשאני לוחץ על תחנה היא קורסת.קודם כל היא לא אמורה לקרוס באמצע, היא נסגרת בסוף הטעינה, אם היא כן נסגרה לך באמצע תבדוק האם יש לך מקום, לכאורה אמור להיות לך מקום כי זה מעתיק את המפות בסוף, תנסה להתקין מחדש בלי להשתמש בחיפוש
רק הערה קטנה - אני מבין שהזמנים אמיתיים להיום אבל אם בעוד חודש ישנו את הזמנים זה כבר לא רלוונטי, נכון?
נכון ולא נכון כי הרשות מעדכנת כל תקופה 2 קבצים 1 את המאגר שיש בו את כל זמני הנסיעות והתחנות וכדומה לכל הארץ 2 קובץ שמעדכן שינויים בקובץ הראשי עכשיו בנוגע לתקינות הנתונים כבר אמרו כאן שאי אפשר לסמוך על חברות התחבורה שיגיעו בזמן וכמו כן שיעדכנו את המידע הנכון במאגר (עצם הקובץ שמעדכן אם יש שינויים נוצר באווירה הישראלית שהחברות לא עדכנו מידע תקין)
בקיצור לכל אלו שקורס להם אני יבדוק מה יכול לגרום לתקלה
ואם מישהו יוכל לצלם לי מהשיאומי איך זה מופיע על המסך זה יעזור... -
@חסוי-222 אצלי אומנם זה בהחלט נסגר אחרי טעינת המסד נתונים, (לא היה לי כוח לפתור את זה) אבל אחר-כך עובד רגיל, תמנע משימוש בחיפוש כי אולי זה גורם הבעיה, כרגע תנסה למחוק מטמון ולבדוק שוב. כי כמו שאמרתי החיפוש לא עובד תקין כרגע.
אולי תעשה שיהיה אפשר לשמור את הנתונים על כרטיס זיכרון חיצוני
שמרתי לי להמשך...
ואז כשאני פותח אותה אז יש את המפות וכשאני לוחץ על תחנה היא קורסת.קודם כל היא לא אמורה לקרוס באמצע, היא נסגרת בסוף הטעינה, אם היא כן נסגרה לך באמצע תבדוק האם יש לך מקום, לכאורה אמור להיות לך מקום כי זה מעתיק את המפות בסוף, תנסה להתקין מחדש בלי להשתמש בחיפוש
רק הערה קטנה - אני מבין שהזמנים אמיתיים להיום אבל אם בעוד חודש ישנו את הזמנים זה כבר לא רלוונטי, נכון?
נכון ולא נכון כי הרשות מעדכנת כל תקופה 2 קבצים 1 את המאגר שיש בו את כל זמני הנסיעות והתחנות וכדומה לכל הארץ 2 קובץ שמעדכן שינויים בקובץ הראשי עכשיו בנוגע לתקינות הנתונים כבר אמרו כאן שאי אפשר לסמוך על חברות התחבורה שיגיעו בזמן וכמו כן שיעדכנו את המידע הנכון במאגר (עצם הקובץ שמעדכן אם יש שינויים נוצר באווירה הישראלית שהחברות לא עדכנו מידע תקין)
בקיצור לכל אלו שקורס להם אני יבדוק מה יכול לגרום לתקלה
ואם מישהו יוכל לצלם לי מהשיאומי איך זה מופיע על המסך זה יעזור... -
@איש-אמת כתב בשיתוף | מוביטופ - זמני תחבורה אופליין (בפיתוח):
ואם מישהו יוכל לצלם לי מהשיאומי
מעלה כמה דק' סרטון
-
הסרטון עובד? כי משום מה בטלפון אני מצליח לראות אותו אבל במחשב זה נגמר אחרי כמה שניות וכותב לי משהו על הקידוד
-
@איש-אמת כתב בשיתוף | מוביטופ - זמני תחבורה אופליין (בפיתוח):
ואם מישהו יוכל לצלם לי מהשיאומי
מעלה כמה דק' סרטון
-
@חסוי-222 זה עדיין לא בשל, אני לא יכול להבטיח שזה עובד בכלל ולא מזייף נתונים.
ולגבי התכנון מסלול אין על מה לדבר בזמן הקרוב (אלא אם מישהו שמבין יעזור לי) זה דורש הבנה עמוקה בתחום, מה שאין לי -
לא הצלחתי להבין את מה צריך להוריד, וחלק מהקישורים חסומים!
@איש-אמת -
לא הצלחתי להבין את מה צריך להוריד, וחלק מהקישורים חסומים!
@איש-אמת