בירור | דיסק און קי שבור
-
יש לי דיסק און קי של SanDisk שהוא שבור קצת בראש שלו ושאני מכניס למחשב הוא מופיע ואז שאני נכנס לתיקייה זה נתקע, מישהו יודע אם אפשר לתקן את זה?
@דוד-33 כתב בבירור | דיסק און קי שבור:
יש לי דיסק און קי של SanDisk שהוא שבור קצת בראש שלו ושאני מכניס למחשב הוא מופיע ואז שאני נכנס לתיקייה זה נתקע, מישהו יודע אם אפשר לתקן את זה?
להציל את החומר?
אולי חיבור יציב יותר.
אם נפגם הצ'יפ אז @ משחזר מידע וזה לא סיפור זול בכלל... -
@דוד-33 מן הסתם תיקון לא ישתלם
אם אתה צריך רק להוציא את החומר ממנו - יש מה לבדוק -
@דוד-33 מן הסתם תיקון לא ישתלם
אם אתה צריך רק להוציא את החומר ממנו - יש מה לבדוק -
-
-
-
@דוד-33 תנסה להעלות תמונה ברורה של הכונן שרואים מה שבור, אם זה היה קריטי אז הוא לא היה עולה בכלל, הוא עשה בעיות לפני?
-
@דוד-33 שבור חיצונית בלבד? אז אולי רק בעיה שהוא לא יושב טוב על המגעים או על הכניסה הספציפית
אבל אם אתה אומר שהמחשב קופא (הבנתי נכון?) אז זו אולי בעיה חמורה יותר וצריך כמה שיותר מהר לשכפל אותו, איך? תלוי כמה החומר בפנים חשוב לך, כי בעיות מסוימות אם ישנן, עלולות להחמיר פתאום... -
@דוד-33 שבור חיצונית בלבד? אז אולי רק בעיה שהוא לא יושב טוב על המגעים או על הכניסה הספציפית
אבל אם אתה אומר שהמחשב קופא (הבנתי נכון?) אז זו אולי בעיה חמורה יותר וצריך כמה שיותר מהר לשכפל אותו, איך? תלוי כמה החומר בפנים חשוב לך, כי בעיות מסוימות אם ישנן, עלולות להחמיר פתאום... -
@דוד-33 כתב בבירור | דיסק און קי שבור:
@דאבל
בסדר, אני אלך למעבדה בירושלים לבדוק אותולכאו' נראה תקין.
תנסה חיבור אחר - ושלא יזוז במהלך העתקה או לפנות למישהו שיודע מה שהוא עושה [באזור ב"ב יש את @מתכנת-חובב כמו"ש לעיל שהוא בהחלט יודע מה שהוא עושה.....]
מי שנחקרא 'מעבדה רשמית' זה בד"כ יצא לך יותר יקר וכמו"ש - אתה משלם גם על השלט ולא רק על המוצר בפרט שבנידו"ד לפי הנראה לע"ד לא יהיו הבדלים.