בעיה | תקלה בצריבת ROOT מעודכן ע"י SP FLASH TOOL
-
שלום אני מנסה להתקין רוט מעודכן ע"י SP FLASH TOOL ונתקל בבעיה הזו...!
מה אפשר לעשות?
נ.ב. אין לי אפשרות לפתיחת ניפוי באגים בשביל ADB... כי בגירסא שלי חסום אפשרויות למפתחים... -
שלום אני מנסה להתקין רוט מעודכן ע"י SP FLASH TOOL ונתקל בבעיה הזו...!
מה אפשר לעשות?
נ.ב. אין לי אפשרות לפתיחת ניפוי באגים בשביל ADB... כי בגירסא שלי חסום אפשרויות למפתחים...@elia1234 בשגיע כתוב שקודם תצרוב (stok rom) בפומת all dawnload, ואז תצתרך לפתוח אתה בוטלואדר ואז לעשות את הרוט
-
@elia1234 בשגיע כתוב שקודם תצרוב (stok rom) בפומת all dawnload, ואז תצתרך לפתוח אתה בוטלואדר ואז לעשות את הרוט
@RearmostPant23 בעצם אומר שאני לא יכול לצרוב רוט בלי לצרוב את כל הגירסא... השאלה היא למה?
-
@RearmostPant23 בעצם אומר שאני לא יכול לצרוב רוט בלי לצרוב את כל הגירסא... השאלה היא למה?
@elia1234 לא את כל הגרסה שיש לך עכשיו אלא גרסה חתומה עם בוטלואדר סגור, זה לא הגרסה שיש לך עכשיו
-
@elia1234 לא את כל הגרסה שיש לך עכשיו אלא גרסה חתומה עם בוטלואדר סגור, זה לא הגרסה שיש לך עכשיו
@RearmostPant23 יש מצב להסבר יותר מפורט מה כן צריך לעשות ואם זה אפשרי?
-
@RearmostPant23 יש מצב להסבר יותר מפורט מה כן צריך לעשות ואם זה אפשרי?
@elia1234 איזה מכשיר יש לך?
-
@elia1234 איזה מכשיר יש לך?
@RearmostPant23 כתוב לעייל LOM S9
-
@RearmostPant23 כתוב לעייל LOM S9
@elia1234 אז תפתח נושא חדש עם בקשה של stok rom לטלפון שלך (או שיש בפורם ואני לא יודע)
-
@elia1234 אז תפתח נושא חדש עם בקשה של stok rom לטלפון שלך (או שיש בפורם ואני לא יודע)
@RearmostPant23 כתב בבעיה | תקלה בצריבת ROOT מעודכן ע"י SP FLASH TOOL:
אתה בטוח שהבוטלאודר שלו נעול?
יש לו רוט...
ואין רום חינמי בכלל למכשיר הזה... -
אתה בטוח שהבוטלאודר שלו נעול?
יש לו רוט...
ואין רום חינמי בכלל למכשיר הזה...@נוחעם-FM לא הבנתי
-
@נוחעם-FM לא הבנתי
@RearmostPant23 מה לא הבנת?
מתי צריך לצרוב רום סטוק, כשהבוטלאודר נעול.
אבל יש לו רוט אז זה פחות מסתבר שהוא נעול.
(אמנם כבר ראיתי בוטלאודר נעול עם רוט)השאלה איך אפשר לוודאות את זה כשאין אפשרויות מפתחים
-
@RearmostPant23 מה לא הבנת?
אבל יש לו רוט אז זה פחות מסתבר שהוא נעול.
(אמנם כבר ראיתי בוטלאודר נעול עם רוט)השאלה איך אפשר לוודאות את זה כשאין אפשרויות מפתחים
@נוחעם-FM כתב בבעיה | תקלה בצריבת ROOT מעודכן ע"י SP FLASH TOOL:
לא רק
-
@נוחעם-FM כתב בבעיה | תקלה בצריבת ROOT מעודכן ע"י SP FLASH TOOL:
לא רק
@RearmostPant23 תחכים אותי.
-
@RearmostPant23 תחכים אותי.
@נוחעם-FM כגון שאתה רוצה לצרוב רום אחר יש פעמים שצריך לצרוב סטוק רום לא יודע להגיד לך בדיוק למה אבל זה המציאות. עכשיו במיקרה שלו הוא רוצה לצרוב רק את המחיצת boot בשביל רוט (דהיינו אין לו עדיין רוט) ודרך אגב אני לא נתקלתי בשגיע כזו בצריבת מחיצה אחת (וגם לא נסיתי) אבל בכל זאת זו היא המשמעות של השגיע
-
@נוחעם-FM כגון שאתה רוצה לצרוב רום אחר יש פעמים שצריך לצרוב סטוק רום לא יודע להגיד לך בדיוק למה אבל זה המציאות. עכשיו במיקרה שלו הוא רוצה לצרוב רק את המחיצת boot בשביל רוט (דהיינו אין לו עדיין רוט) ודרך אגב אני לא נתקלתי בשגיע כזו בצריבת מחיצה אחת (וגם לא נסיתי) אבל בכל זאת זו היא המשמעות של השגיע
וא רוצה לצרוב רק את המחיצת boot בשביל רוט (דהיינו אין לו עדיין רוט)
פעם השניה השרשור שלא קראת את השאלה.
יש לו רוט 24.3 והוא רוצה 29 -
וא רוצה לצרוב רק את המחיצת boot בשביל רוט (דהיינו אין לו עדיין רוט)
פעם השניה השרשור שלא קראת את השאלה.
יש לו רוט 24.3 והוא רוצה 29@נוחעם-FM סליחה, צודק. לא אחזתי שהוא רוצה לעדכן, בכל זאת זה לא משנה את משמעות השגיעה
-
@נוחעם-FM סליחה, צודק. לא אחזתי שהוא רוצה לעדכן, בכל זאת זה לא משנה את משמעות השגיעה
@RearmostPant23 צאט גיפיטי כתב לי על השגיאה הזו שבגלל שהסקאטר לא תואם אז הוא לא מצליח לצרוב ולכן הוא מבקש רום חדש תואם לסקאטר... השאלה היא מה כן אפשר לעשות כי הסקאטר כן תואם למעבד
-
@RearmostPant23 צאט גיפיטי כתב לי על השגיאה הזו שבגלל שהסקאטר לא תואם אז הוא לא מצליח לצרוב ולכן הוא מבקש רום חדש תואם לסקאטר... השאלה היא מה כן אפשר לעשות כי הסקאטר כן תואם למעבד
@elia1234 עד כמה שאני יודע זה לא נכון מה שהוא אמר לך