בירור | מחפש סינון חרדי לאנדרואיד
-
@צדיק-תמים
אז איך יש ווטסאפ בהדרן\עסקן\נתיב?@קראנץ-ונילה כתב בבירור | מחפש סינון חרדי לאנדרואיד:
@צדיק-תמים
אז איך יש ווטסאפ בהדרן\עסקן\נתיב?כי הם יושבים במכשיר
-
@קראנץ-ונילה הדרן ודאי יושב רק על המכשיר ולא על הרשת
@בני-התכנאי הוא חוסא התקנת אפליקציות צד ג?
-
@בני-התכנאי הוא חוסא התקנת אפליקציות צד ג?
@קראנץ-ונילה כן
-
@קראנץ-ונילה כתב בבירור | מחפש סינון חרדי לאנדרואיד:
@צדיק-תמים
אז איך יש ווטסאפ בהדרן\עסקן\נתיב?כי הם יושבים במכשיר
@צדיק-תמים
בקיצור אתה אומר שאם אני מחפש ווטסאפ ללא תמונות נשים אני חייב לוותר על התקנות חיצוניות? -
@צדיק-תמים
בקיצור אתה אומר שאם אני מחפש ווטסאפ ללא תמונות נשים אני חייב לוותר על התקנות חיצוניות?@קראנץ-ונילה אני מבין שאתה מתכוון להתקנות חיצוניות אבל מה הבעיה יש התקנות מהחנות שלהם או בחנות פליי
-
@קראנץ-ונילה אני מבין שאתה מתכוון להתקנות חיצוניות אבל מה הבעיה יש התקנות מהחנות שלהם או בחנות פליי
@בני-התכנאי
כי יש לי אלף אפליקציות שאני משתמש ובטוח אין אותם בחנות -
@בני-התכנאי
כי יש לי אלף אפליקציות שאני משתמש ובטוח אין אותם בחנות@קראנץ-ונילה בקיצור כמו שכתבו לך תבדוק מה יותר חשוב לך ותכתוב כאן ונוכל לנסות לעזור לך
-
@קראנץ-ונילה אני מבין שאתה מתכוון להתקנות חיצוניות אבל מה הבעיה יש התקנות מהחנות שלהם או בחנות פליי
-
@קראנץ-ונילה לא לגמרי אבל יש אפליקציות מאושרות שיורדות מגוגל פליי והגישה ישירה לפליי אין
-
@קראנץ-ונילה כי ווצאפ מוצפן מקצה לקצה בפרוטוקול אחר לגמרי
תכלס לא קיים משהו עם כל הדרישות האלה, סינונים בגישה חרדית לא נותנים להתקין מה שתרצה ואין משהו טוב ברמת רשת בלבד לאנדרואיד@צדיק-תמים netspark רימון וכו' ?
https://www.netspark.support/portal/he/kb/articles/whatsapp-channel-block-he
-
@קראנץ-ונילה לא לגמרי אבל יש אפליקציות מאושרות שיורדות מגוגל פליי והגישה ישירה לפליי אין
אז בהנחה שאני מוותר על התקנות חיצוניות,
איזה סינון חרדי יש שפתוח בו כל האפליקציות שהזכרתי למעלה, + כיכר השבת ובחדרי חרדים? -
@צדיק-תמים netspark רימון וכו' ?
https://www.netspark.support/portal/he/kb/articles/whatsapp-channel-block-he
@cfopuser זה היה טוב אם הם היו מסננים תמונות נשים...
-
איזה סינון חרדי יש שפתוח בו כל האפליקציות שהזכרתי למעלה, + כיכר השבת ובחדרי חרדים?@קראנץ-ונילה מבחינת גוגל כרום בהדרן אפשר שזה יעבוד עם נטפרי דרך vpn ואפליקציות שהבאת למעלה ועוד מאות או אלפים פתוחים
-
@דוד-משה-1
נטפרי לא טוב כי הם חוסמים את וואטסאפ ואת ידרי חרדים וכיכר השבת -
איזה סינון חרדי יש שפתוח בו כל האפליקציות שהזכרתי למעלה, + כיכר השבת ובחדרי חרדים?@קראנץ-ונילה כתב בבירור | מחפש סינון חרדי לאנדרואיד:
איזה סינון חרדי יש שפתוח בו כל האפליקציות שהזכרתי למעלה, + כיכר השבת ובחדרי חרדים?
ברמת הרשת אין.
ואין שום בעיה שאתה מחפש את הסינון שיתאים במדוייק לכל הדרישות שלך, אבל שחרר את ההגדרה "חרדי", בסדר?
-
@קראנץ-ונילה סים של אתרוג עונה על רוב הדרישות שלך.
-
@קראנץ-ונילה סים של אתרוג עונה על רוב הדרישות שלך.
@נוחעם-FM
פתוח שם וואטסאפ? -
@נוחעם-FM
פתוח שם וואטסאפ?@קראנץ-ונילה כן.
יש מצב שהתעודת אבטחה צריכה להיות דרך רוט