בקשה | שינוי imei לכשר בשיומי s1+
- 
@עדלאידע שאני נכנס לקישור זה מפנה אותי לדרייב ובדיירב הסרטון טוב והקובץ השני שזה התוכנה רק אז מה עוזר לי הסרטון לבד.. 
- 
@עדלאידע שאני נכנס לקישור זה מפנה אותי לדרייב ובדיירב הסרטון טוב והקובץ השני שזה התוכנה רק אז מה עוזר לי הסרטון לבד.. פוסט זה נמחק!
- 
יש מצב שמישהו עוזר לי דחוף אני עם חבר לידי ולא הגעתי עדיין לתוצאות איך מחליפים תודה!! 
- 
@עדלאידע שאני נכנס לקישור זה מפנה אותי לדרייב ובדיירב הסרטון טוב והקובץ השני שזה התוכנה רק אז מה עוזר לי הסרטון לבד.. @הרב-של-השכונה כתב בבקשה | שינוי imei לכשר בשיומי s1+: @עדלאידע שאני נכנס לקישור זה מפנה אותי לדרייב ובדיירב הסרטון טוב והקובץ השני שזה התוכנה רק אז מה עוזר לי הסרטון לבד.. זה לא ריק. 
 אבל אם אתה רוצה אתה יכול להוריד את זה מהאתר הרשמי: https://writeimei.com/writeimei-tool-r21-18-3901
- 
@הרב-של-השכונה כתב בבקשה | שינוי imei לכשר בשיומי s1+: @עדלאידע שאני נכנס לקישור זה מפנה אותי לדרייב ובדיירב הסרטון טוב והקובץ השני שזה התוכנה רק אז מה עוזר לי הסרטון לבד.. זה לא ריק. 
 אבל אם אתה רוצה אתה יכול להוריד את זה מהאתר הרשמי: https://writeimei.com/writeimei-tool-r21-18-3901@עדלאידע זה ריק. 
 תודה!!!!
- 
@עדלאידע זה ריק. 
 תודה!!!!
- 
@עדלאידע אז אצלי יש בעיה כל שהיא.. 
- 
@עדלאידע אז אצלי יש בעיה כל שהיא.. @הרב-של-השכונה זה תקין. 
- 
עיין כאן 
- 
עיין כאן 
- 
@Ykingsmart כתב בבקשה | שינוי imei לכשר בשיומי s1+: זה לא לשיאומי כזה. ניסיתי הערב באמת לשנות עם זה - ולא הצלחתי בכלל להתחבר למכשיר, הוא נדלק לי כל פעם בעת החיבור למחשב, והתוכנה לא זיהתה אותו, קשור לזה שזה לא מתאים, או שעשיתי משהו לא נכון? (גי' של @ מישהו12) 
- 
@Ykingsmart כתב בבקשה | שינוי imei לכשר בשיומי s1+: זה לא לשיאומי כזה. ניסיתי הערב באמת לשנות עם זה - ולא הצלחתי בכלל להתחבר למכשיר, הוא נדלק לי כל פעם בעת החיבור למחשב, והתוכנה לא זיהתה אותו, קשור לזה שזה לא מתאים, או שעשיתי משהו לא נכון? (גי' של @ מישהו12) @יאיר-דניאל כתב בבקשה | שינוי imei לכשר בשיומי s1+: קשור לזה שזה לא מתאים ברור. 
 +Qin 1s זה מעבד SpreadTrum ומה שהוא הביא זה למעבדי MTK.
- 
@יאיר-דניאל כתב בבקשה | שינוי imei לכשר בשיומי s1+: קשור לזה שזה לא מתאים ברור. 
 +Qin 1s זה מעבד SpreadTrum ומה שהוא הביא זה למעבדי MTK.@עדלאידע והקישור שהביאו למעלה זה כן עובד, אתה יודע? 
- 
@עדלאידע והקישור שהביאו למעלה זה כן עובד, אתה יודע? @יאיר-דניאל כתב בבקשה | שינוי imei לכשר בשיומי s1+: @עדלאידע והקישור שהביאו למעלה זה כן עובד, אתה יודע? אני הבאתי אותו, וכן, אני יודע... 
- 
@עדלאידע והקישור שהביאו למעלה זה כן עובד, אתה יודע? @יאיר-דניאל כן עבד לי בשיומי מקשים.