תוסף vpn לחשבון הגוגל
-
איך אני יכול להוסיף תוסף על הכרום שיהיה לי בכל פעם שאני בחשבון גוגל שלי ?
(ללא קשר לחסימה ) -
@זעירא-דמן-חבריא כדאי שתבאר יותר..
אם אתה מתכוין להשתמש בשירותי VPN כשאתה כבר עם סינון כגון נטפרי - תרד מזה מראש, אין שום שירות VPN שעובד בנטפרי, מסיבות ברורות. -
@chv אמר בתוסף vpn לחשבון הגוגל:
אם אתה מתכוין להשתמש בשירותי VPN כשאתה כבר עם סינון כגון נטפרי - תרד מזה מראש, אין שום שירות VPN שעובד בנטפרי, מסיבות ברורות.ולא רק בנטפרי אני חושב שמישהו כתב פעם שהוא ניסה על עוד סינונים וזה לא חסום
[בנטפרי חסום גם גלישה דרך טרנסלייט כי זה עם פרוקסי וזה עוקף את החסימה]
בהצלחה -
@MERS אמר בתוסף vpn לחשבון הגוגל:
אם אתה מתכוין להשתמש בשירותי VPN כשאתה כבר עם סינון כגון נטפרי - תרד מזה מראש, אין שום שירות VPN שעובד בנטפרי, מסיבות ברורות.ולא רק בנטפרי אני חושב שמישהו כתב פעם שהוא ניסה על עוד סינונים וזה לא חסום
בהצלחהאתם צודקים לגמרי אבל אני שואל אם אני יכול להתחבר לזה אחרי שזה כבר נצמא לי בתוספים של החשבון גוגל
(כשיש חסימה) -
@זעירא-דמן-חבריא אמר בתוסף vpn לחשבון הגוגל:
בהצלחהאתם צודקים לגמרי אבל אני שואל אם אני יכול להתחבר לזה אחרי שזה כבר נצמא לי בתוספים של החשבון גוגל
(כשיש חסימה)לא משנה החסימה מונעת חיבור גם ב-VPN המובנה של AVAST נראה לי ספארי,
וגם דרך טרנסלייט כמו שכתבתי בגלל שאין מעקב רציף
בהצלחה -
@MERS כל החסימות?
לי יש נטפרי ואני לא מכיר מידיעה חסימות אחרות [מעולם לא היה לי] אלא רק ממה ששמעתי וכו' ואין לי ידיעה בעניין זה
בהצלחה -
@MERS כל החסימות?
לי יש נטפרי ואני לא מכיר מידיעה חסימות אחרות [מעולם לא היה לי] אלא רק ממה ששמעתי וכו' ואין לי ידיעה בעניין זה
בהצלחה