שיתוף | פורום נטפרי עובד! האמנם?!
-
בטח אתם יודעים שפורום נטפרי כבר כחצי שנה לא עובד..
חיפשתי טיפה וניסיתי להבין למה הוא הפסיק לעבוד, והופ - מצאתי דרך להיכנס לפורום. (נמצא בדפי חיפוש הבאים, ודווקא דרך הפורט הזה..)
הקישור הזה מפנה אותנו לפורום נטפרי - שעובד!!
https://forum.netfree.link:20907
אז אולי אפשר לחזור ולשאול שם שאלות... (או שיחסמו את הפירצה - למרות שלא מבין מה האינטרס לחסום - אדרבה - שישאלו שם שאלות..)
זה נראה כמו פורט (דלת אחורית) שהשאירו בכוונה תחילה. חיפשתי בגוגל פורום נטפרי - רוב הלינקים לא היו בכלל לפורום, ואז אחד מה
אם כוונת נטפרי הייתה שלא ייכנסו - אני מבקש את התנצלותי מראש. (ובאם יבקשו ממני אמחק את הפוסט) אין פה כוונת זדון - כי אם רצון לעזור לאנשים. -
חיפשתי טיפה וניסיתי להבין למה הוא הפסיק לעבוד, והופ - מצאתי דרך להיכנס לפורום. (נמצא בדפי חיפוש הבאים, ודווקא דרך הפורט הזה..)
אז אולי אפשר לחזור ולשאול שם שאלות... (או שיחסמו את הפירצה - למרות שלא מבין מה האינטרס לחסום - אדרבה - שישאלו שם שאלות..)
זה נראה כמו פורט (דלת אחורית) שהשאירו בכוונה תחילה. חיפשתי בגוגל פורום נטפרי - רוב הלינקים לא היו בכלל לפורום, ואז אחד מה
אם כוונת נטפרי הייתה שלא ייכנסו - אני מבקש את התנצלותי מראש. (ובאם יבקשו ממני אמחק את הפוסט) אין פה כוונת זדון - כי אם רצון לעזור לאנשים.@חובבן-מקצועי כתב בשיתוף | פורום נטפרי עובד! האמנם?!:
הופ - מצאתי דרך להיכנס לפורום.
אתה לא היחיד היה הרבה שהקדימו אותך
-
@חובבן-מקצועי כתב בשיתוף | פורום נטפרי עובד! האמנם?!:
הופ - מצאתי דרך להיכנס לפורום.
אתה לא היחיד היה הרבה שהקדימו אותך
@דוד-ארן אמת, אבל אני היחיד שראה לנכון לפרסם.. (ומקווה שאני לא עושה בזה טעות..)
ואגב, שים לב - כל מי שנכנס - זה חבר'ה מהחצי חודש האחרון. לפני כן -זה כבר כמה חודשים אחורה. נראה שזה משהו שנפתח בחודש האחרון.. (אולי זה בא לבשר לנו על לקראת פתיחת הפורום באופן רשמי בחזרה....)
-
קצת מוזר.
עכשיו גם אני רואה את זה
הגעתי דרך חיפוש גוגל.
ניסיתי להתחבר למשתמש, לא הצלחתי.
כי המשתמש היה מחובר דרך האיזור האישי שלהם.
הצלחתי להוסיף משתמש, אבל לא הצלחתי לכתוב איתו כלום. -
אם כוונת נטפרי הייתה שלא ייכנסו - אני מבקש את התנצלותי מראש. (ובאם יבקשו ממני אמחק את הפוסט) אין פה כוונת זדון - כי אם רצון לעזור לאנשים.טוב שנסגר.
פורום קטנטון מלא בילדונים ליצנים וטרולים
והפורום פה הרבה יותר גדול ומקצועי
ומי ששם לב פתחו פה בשנה האחרונה קטגוריה לנטפרי (אולי לכן הם סגרו את הפורום) -
טוב שנסגר.
פורום קטנטון מלא בילדונים ליצנים וטרולים
והפורום פה הרבה יותר גדול ומקצועי
ומי ששם לב פתחו פה בשנה האחרונה קטגוריה לנטפרי (אולי לכן הם סגרו את הפורום)@קראנץ-ונילה כתב בשיתוף | פורום נטפרי עובד! האמנם?!:
ומי ששם לב פתחו פה בשנה האחרונה קטגוריה לנטפרי (אולי לכן הם סגרו את הפורום)
הפוך. פתחו קטגוריה כי הפורום שלהם נסגר.
-
קצת מוזר.
עכשיו גם אני רואה את זה
הגעתי דרך חיפוש גוגל.
ניסיתי להתחבר למשתמש, לא הצלחתי.
כי המשתמש היה מחובר דרך האיזור האישי שלהם.
הצלחתי להוסיף משתמש, אבל לא הצלחתי לכתוב איתו כלום.@מים-אחרונים כתב בשיתוף | פורום נטפרי עובד! האמנם?!:
הצלחתי להוסיף משתמש, אבל לא הצלחתי לכתוב איתו כלום.
כנ"ל. נראה כאילו הם באו לשנות את המערכת - שתהיה כמו פורום רגיל. ומשום מה נעצרו באמצע..