שאלה | שאלה | האם ניתן לעדכן את מפות igo בטלפון Qin 1s+ כשר של ועדת הרבנים
-
@דוד-ארן וופי יש? הכנסת סים עם אינטרנט?
-
@דוד-ארן וופי יש? הכנסת סים עם אינטרנט?
@הרב-של-השכונה
ממש לא, זה הטלפון הראשון שועדת הרבנים אז אישרה אנדרואינד ומשם זה נפרץ לשיואמי טאץ וכו' אני מדבר על הטלפון הראשון של המילטון שהוא כשר לחלוטין -
@הרב-של-השכונה
ממש לא, זה הטלפון הראשון שועדת הרבנים אז אישרה אנדרואינד ומשם זה נפרץ לשיואמי טאץ וכו' אני מדבר על הטלפון הראשון של המילטון שהוא כשר לחלוטין@דוד-ארן אני יודע על מה אתה מדבר טוב מאוד תאמין לי...
שיתוף אינטרנט בבלוטוס יש?
לא הבנתי יש לך טלפון חנוק של וועדת הרבנים עם מפות?! -
@דוד-ארן אני יודע על מה אתה מדבר טוב מאוד תאמין לי...
שיתוף אינטרנט בבלוטוס יש?
לא הבנתי יש לך טלפון חנוק של וועדת הרבנים עם מפות?!@הרב-של-השכונה כתב בשאלה | שאלה | האם ניתן לעדכן את מפות igo בטלפון Qin 1s+ כשר של ועדת הרבנים:
לא הבנתי יש לך טלפון חנוק של וועדת הרבנים עם מפות?!
כן
-
@הרב-של-השכונה כתב בשאלה | שאלה | האם ניתן לעדכן את מפות igo בטלפון Qin 1s+ כשר של ועדת הרבנים:
לא הבנתי יש לך טלפון חנוק של וועדת הרבנים עם מפות?!
כן
@דוד-ארן ובתיכנון איך המפות אמורות לעבוד ולהתעדכן אם אין כניסה לסים לא כשר ואין וופי?
-
@דוד-ארן ובתיכנון איך המפות אמורות לעבוד ולהתעדכן אם אין כניסה לסים לא כשר ואין וופי?
@הרב-של-השכונה
זה מפות igo אופליין, וזה אני שואל האם ניתן לעדכן את המפות כי לכאורה אין שום גישה למנהל קבצים של הטלפון -
@הרב-של-השכונה
זה מפות igo אופליין, וזה אני שואל האם ניתן לעדכן את המפות כי לכאורה אין שום גישה למנהל קבצים של הטלפון@דוד-ארן דרך המחשב להוריד את הקובץ המעודכן ניסת?
-
@דוד-ארן דרך המחשב להוריד את הקובץ המעודכן ניסת?
@הרב-של-השכונה
לא הבנתי ,
נניח שכן, איך אני מכניס את זה לפלאפון, הרי הוא לא מתחבר למחשב -
@הרב-של-השכונה
לא הבנתי ,
נניח שכן, איך אני מכניס את זה לפלאפון, הרי הוא לא מתחבר למחשב@דוד-ארן ולהפעיל את אפשרות החיבור למחשב ניסת עם הקוד https://mitmachim.top/post/465284
-
@דוד-ארן ולהפעיל את אפשרות החיבור למחשב ניסת עם הקוד https://mitmachim.top/post/465284
-
יש לי טלפון כזה כשר של המילטון אם מפות השאלה היא אם יש דרך לעדכן את המפות האלו בדרך כלשהיא
@דוד-ארן
אי אפשר לעדכן, מהסיבה שאייגו כבר כמה שנים לא מוציאים מפות חדשות
יש כרגע את osmand, here wego וmaps me שהם מתעדכנים כל הזמן והרבה יותר מפותחים
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות