שאלה | שאלה | האם ניתן לעדכן את מפות igo בטלפון Qin 1s+ כשר של ועדת הרבנים
-
@דוד-ארן אני לא מבין גדול אבל תבדוק עם יש לך בזיכרון פנימי תקייה שנקראת igo, אם כן אז אפשר לכאורה למחוק שם את הקבצים ולהכניס את הקבצים המעודכנים.
-
@דוד-ארן וופי יש? הכנסת סים עם אינטרנט?
-
@דוד-ארן וופי יש? הכנסת סים עם אינטרנט?
@הרב-של-השכונה
ממש לא, זה הטלפון הראשון שועדת הרבנים אז אישרה אנדרואינד ומשם זה נפרץ לשיואמי טאץ וכו' אני מדבר על הטלפון הראשון של המילטון שהוא כשר לחלוטין -
@הרב-של-השכונה
ממש לא, זה הטלפון הראשון שועדת הרבנים אז אישרה אנדרואינד ומשם זה נפרץ לשיואמי טאץ וכו' אני מדבר על הטלפון הראשון של המילטון שהוא כשר לחלוטין@דוד-ארן אני יודע על מה אתה מדבר טוב מאוד תאמין לי...
שיתוף אינטרנט בבלוטוס יש?
לא הבנתי יש לך טלפון חנוק של וועדת הרבנים עם מפות?! -
@דוד-ארן אני יודע על מה אתה מדבר טוב מאוד תאמין לי...
שיתוף אינטרנט בבלוטוס יש?
לא הבנתי יש לך טלפון חנוק של וועדת הרבנים עם מפות?!@הרב-של-השכונה כתב בשאלה | שאלה | האם ניתן לעדכן את מפות igo בטלפון Qin 1s+ כשר של ועדת הרבנים:
לא הבנתי יש לך טלפון חנוק של וועדת הרבנים עם מפות?!
כן
-
@הרב-של-השכונה כתב בשאלה | שאלה | האם ניתן לעדכן את מפות igo בטלפון Qin 1s+ כשר של ועדת הרבנים:
לא הבנתי יש לך טלפון חנוק של וועדת הרבנים עם מפות?!
כן
@דוד-ארן ובתיכנון איך המפות אמורות לעבוד ולהתעדכן אם אין כניסה לסים לא כשר ואין וופי?
-
@דוד-ארן ובתיכנון איך המפות אמורות לעבוד ולהתעדכן אם אין כניסה לסים לא כשר ואין וופי?
@הרב-של-השכונה
זה מפות igo אופליין, וזה אני שואל האם ניתן לעדכן את המפות כי לכאורה אין שום גישה למנהל קבצים של הטלפון -
@הרב-של-השכונה
זה מפות igo אופליין, וזה אני שואל האם ניתן לעדכן את המפות כי לכאורה אין שום גישה למנהל קבצים של הטלפון@דוד-ארן דרך המחשב להוריד את הקובץ המעודכן ניסת?
-
@דוד-ארן דרך המחשב להוריד את הקובץ המעודכן ניסת?
@הרב-של-השכונה
לא הבנתי ,
נניח שכן, איך אני מכניס את זה לפלאפון, הרי הוא לא מתחבר למחשב -
@הרב-של-השכונה
לא הבנתי ,
נניח שכן, איך אני מכניס את זה לפלאפון, הרי הוא לא מתחבר למחשב@דוד-ארן ולהפעיל את אפשרות החיבור למחשב ניסת עם הקוד https://mitmachim.top/post/465284
-
@דוד-ארן ולהפעיל את אפשרות החיבור למחשב ניסת עם הקוד https://mitmachim.top/post/465284
-
יש לי טלפון כזה כשר של המילטון אם מפות השאלה היא אם יש דרך לעדכן את המפות האלו בדרך כלשהיא
@דוד-ארן
אי אפשר לעדכן, מהסיבה שאייגו כבר כמה שנים לא מוציאים מפות חדשות
יש כרגע את osmand, here wego וmaps me שהם מתעדכנים כל הזמן והרבה יותר מפותחים