בקשת מידע | שאלת תם בנוגע לVOLTE
-
שלום לכולם האם בעקבות הרפורמה החדשה שכל מכשיר צריך לתמוך גם בVOLTE גם הסטיקים יפסיקו לעבוד או שזה לא קשור
תודה רבה@Tיו_ לפי מה שאומרים גלישה תמשיך לעבוד על דור 4 כי זה לא יורד כמו שיחה לדור 3
-
@Tיו_ לפי מה שאומרים גלישה תמשיך לעבוד על דור 4 כי זה לא יורד כמו שיחה לדור 3
@הרב-של-השכונה כתב בבקשת מידע | שאלת תם בנוגע לVOLTE:
השאלה אם חברות הסלולר מזהות את זה או שאין להם דרך לדעת אם יש VOLTE או לא
-
השאלה אם חברות הסלולר מזהות את זה או שאין להם דרך לדעת אם יש VOLTE או לא
@Tיו_ לא פשוט וקל משרד התקשורת סוגרים את G3 נכון? יופי
סטיק הוא נע בין G3 ל4 אז שיסגר 3 הוא יהיה אך ורק על 4 הגיון פשוט ולמה בטלפון זה לא ככה כי בטלפון אם יש לך דור 4 ברגיל ללא וולטה אז בשיחה זה ירד לך ל3 אז צריך וולטה בשביל שגם בשיחה אתה תוכל להיות על 4 ואתה לא צריך את 3 לגמרי.. -
סטיק הוא נע בין G3 ל4 אז שיסגר 3 הוא יהיה אך ורק על 4 הגיון פשוט ולמה בטלפון זה לא ככה כי בטלפון אם יש לך דור 4 ברגיל ללא וולטה אז בשיחה זה ירד לך ל3 אז צריך וולטה בשביל שגם בשיחה אתה תוכל להיות על 4 ואתה לא צריך את 3 לגמרי..@הרב-של-השכונה כתב בבקשת מידע | שאלת תם בנוגע לVOLTE:
סטיק הוא נע בין G3 ל4 אז שיסגר 3 הוא יהיה אך ורק על 4 הגיון פשוט ולמה בטלפון זה לא ככה כי בטלפון אם יש לך דור 4 ברגיל ללא וולטה אז בשיחה זה ירד לך ל3 אז צריך וולטה בשביל שגם בשיחה אתה תוכל להיות על 4 ואתה לא צריך את 3 לגמרי..הסטיק שלי יורד היום הרבה פעמים ל3 כניראה שהאנטנה של 3 באזור שלי דומיננטית יותר ברגע שיבטלו את ה3 יתקינו במקומם אנטנות 4 ישר?
-
סטיק הוא נע בין G3 ל4 אז שיסגר 3 הוא יהיה אך ורק על 4 הגיון פשוט ולמה בטלפון זה לא ככה כי בטלפון אם יש לך דור 4 ברגיל ללא וולטה אז בשיחה זה ירד לך ל3 אז צריך וולטה בשביל שגם בשיחה אתה תוכל להיות על 4 ואתה לא צריך את 3 לגמרי..הסטיק שלי יורד היום הרבה פעמים ל3 כניראה שהאנטנה של 3 באזור שלי דומיננטית יותר ברגע שיבטלו את ה3 יתקינו במקומם אנטנות 4 ישר?
@Tיו_ אולי יכול היות שברגע שיורידו את 3 מסתמא ירחיבו את 4 אבל זה מסתמא לא מידיעה..
-
@Tיו_ כתב בבקשת מידע | שאלת תם בנוגע לVOLTE:
ברגע שיבטלו את ה3 יתקינו במקומם אנטנות 4 ישר?
כן זה כל הפואנטה בזה שמבטלים
את דור 2 ו3 כדי להרחיב את 4 המתקדם יותר...זה לא להתקין אנטנות חדשות אלא לשנות את האנטנות הקיימות
האם זה יקרה מייד? רק ה' יודע....
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות