מדריך | איך פותחים אפליקציה APK+ וגם איך ממירים קובץ APK+ או XAPK או APKS לAPK
-
@שלמה-רביב מה זאת אומרת?
@שלמה-רביב כתב במדריך | איך פותחים אפליקציה APK+ וגם איך מהמירים קובץ APK+ לAPK:
יש אפשרות גם דרך מנהל קבצים +
אתה לוחץ וזה נפתח, לא?
@מחובר כתב במדריך | איך פותחים אפליקציה APK+ וגם איך מהמירים קובץ APK+ לAPK:
@שלמה-רביב מה זאת אומרת?
@שלמה-רביב כתב במדריך | איך פותחים אפליקציה APK+ וגם איך מהמירים קובץ APK+ לAPK:
אתה לוחץ וזה נפתח, לא?
כנראה כוונתו לומר שהוא לא אוהב שיש אצלו xapk בכלל ולכן הוא אוהב להמיר אותם לשם האחידות
-
@מחובר כתב במדריך | איך פותחים אפליקציה APK+ וגם איך מהמירים קובץ APK+ לAPK:
@שלמה-רביב מה זאת אומרת?
אתה לוחץ וזה נפתח, לא?
כנראה כוונתו לומר שהוא לא אוהב שיש אצלו xapk בכלל ולכן הוא אוהב להמיר אותם לשם האחידות
-
@קראנץ-ונילה
לא רק זה...
א''א לערוך עם העורכי apk הנפוצים
קבצי apk+ xapk apks@נוחעם-FM
וגם כשאתה מתקין אותם הוא לא נותן לך "פתח אפליקציה" -
@נוחעם-FM
וגם כשאתה מתקין אותם הוא לא נותן לך "פתח אפליקציה"@קראנץ-ונילה כתב במדריך | איך פותחים אפליקציה APK+ וגם איך מהמירים קובץ APK+ לAPK:
@נוחעם-FM
וגם כשאתה מתקין אותם הוא לא נותן לך "פתח אפליקציה"תנסה מה שהבאתי הוא נותן אפשרות לשמור את הקובץ כ apk או להתקין
-
יש כמה שיטות אבל השיטה שאני הכי אוהב זה דרך מנהל MT מורידים MT מכאן https://mitmachim.top/topic/68186/להורדה-mt-manager-vip
לחיצה ארוכה על האפליקציה ונכנסים פתח באמצעות אפשרויות APKS ויש שם 2 כפתורים או התקן שזה מתקין APK+ או המר לAPK שזה בעצם הופך את האפליקציה ל APK רגיל (בכללי יש פעמים שזה לא עובד ובמקרה שלא הצלחתם להמיר פשוט לוחצים על התקן באפשרויות APK
מקווה שעזרתיאגב יש אפשרות גם דרך מנהל קבצים + אבל אני פחות אוהב לכן לא הבאתי את זה כאן
@שלמה-רביב לי ברוב הפעמים המיזוג במנהל MT לא עבד מה ש @עניו-כמשה העלה עושה רושם טוב יותר (חוץ מהשם של המפתח של האפליקצייה
)
אבל לא יצא לי עדיין לבדוק אותו במבחן המעשה אני יבדוק ויעדכן -
יש כמה שיטות אבל השיטה שאני הכי אוהב זה דרך מנהל MT מורידים MT מכאן https://mitmachim.top/topic/68186/להורדה-mt-manager-vip
לחיצה ארוכה על האפליקציה ונכנסים פתח באמצעות אפשרויות APKS ויש שם 2 כפתורים או התקן שזה מתקין APK+ או המר לAPK שזה בעצם הופך את האפליקציה ל APK רגיל (בכללי יש פעמים שזה לא עובד ובמקרה שלא הצלחתם להמיר פשוט לוחצים על התקן באפשרויות APK
מקווה שעזרתיאגב יש אפשרות גם דרך מנהל קבצים + אבל אני פחות אוהב לכן לא הבאתי את זה כאן
@שלמה-רביב זה תקף גם ל APKS אוXAPK ???
-
-
@אלי-4 כתב במדריך | איך פותחים אפליקציה APK+ וגם איך ממירים קובץ APK+ לAPK:
בוודאי הייתי אמור לכתוב את זה בפוסט הראשון אבל חשבתי שזה מובן מאליו
אבל אני יעדכן את הפוסט הראשון -
-
י יוסי מחשבים העביר נושא זה מ-אפליקציות להורדה
-
ע ע"ה דכו"ע התייחס לנושא זה
-
ש שלמה רביב התייחס לנושא זה
-
ש שלמה רביב התייחס לנושא זה
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות