המלצה | מסך הבית עם תאריך עברי, שליטה בווליום, התראת שיחות שלא נענו ועוד... לשיאומי מקשים.
-
@aass כתב בהמלצה | מסך הבית עם תאריך עברי, שליטה בווליום, התראת שיחות שלא נענו ועוד... לשיאומי מקשים.:
אם תרצה תשלח לי את מסך הבית שלך ואנסה לעבוד עליו
-
@aass כתב בהמלצה | מסך הבית עם תאריך עברי, שליטה בווליום, התראת שיחות שלא נענו ועוד... לשיאומי מקשים.:
אם תרצה תשלח לי את מסך הבית שלך ואנסה לעבוד עליו
-
ניתן להתקנה ישירה בצורה פשוטה ככל אפליקציה, תעדכנו אם עובד.ClassicHome2.apk
ניתן להתקנה ישירה בצורה פשוטה ככל אפליקציה
התקנתי ועובד אצלי אז ישר כח גדול!
רק כמה נקודות שלטעמי אפשר לתקן:- להוסיף אייקונים מעל הכפתורים (תפריט, אנש"ק וכו')
- חיוג מקוצר לא עובד (כנראה בגלל שהגדרת שינוי ווליום)
- במקום הריבוע האפור מסביב השעה ותאריך אפשר אולי לעשות מסגרת לטקסט שחורה דקה ככה שיוכלו לראות גם ברקעים בהירים
- אם יש אפשרות של התאמה אישית של אייקונים וכד' (אני אישית יותר מתחבר למקוריים של 1S+) וקיצורי מקשים.
- תודה רבה רבה רבה!!
-
רק כמה נקודות שלטעמי אפשר לתקן:- להוסיף אייקונים מעל הכפתורים (תפריט, אנש"ק וכו')
- במקום הריבוע האפור מסביב השעה ותאריך אפשר אולי לעשות מסגרת לטקסט שחורה דקה ככה שיוכלו לראות גם ברקעים בהירים
- אם יש אפשרות של התאמה אישית של אייקונים וכד' (אני אישית יותר מתחבר למקוריים של 1S+) וקיצורי מקשים.
- תודה רבה רבה רבה!!
@נחום-גמזו
חיוג מקוצר לא עובד בשום מקש? -
@נחום-גמזו
חיוג מקוצר לא עובד בשום מקש? -
- תודה רבה רבה רבה!!
@נחום-גמזו כתב בהמלצה | מסך הבית עם תאריך עברי, שליטה בווליום, התראת שיחות שלא נענו ועוד... לשיאומי מקשים.:
חיוג מקוצר לא עובד (כנראה בגלל שהגדרת שינוי ווליום)
מצטרף, זה ממש מפריע.
תודה על האפליקציה, היא ממש יפה!
אגב, יש אפשרות להגדיר את המסך הבית הזה כברירת מחדל, ולא שכל פעם זה ישאל אותי מחדש, איזה מסך הבית לבחור?
(היה פעם הוראות בפורום, לא זוכר כרגע איך, אבל זה היה די מסובך). -
@נחום-גמזו כתב בהמלצה | מסך הבית עם תאריך עברי, שליטה בווליום, התראת שיחות שלא נענו ועוד... לשיאומי מקשים.:
חיוג מקוצר לא עובד (כנראה בגלל שהגדרת שינוי ווליום)
מצטרף, זה ממש מפריע.
תודה על האפליקציה, היא ממש יפה!
אגב, יש אפשרות להגדיר את המסך הבית הזה כברירת מחדל, ולא שכל פעם זה ישאל אותי מחדש, איזה מסך הבית לבחור?
(היה פעם הוראות בפורום, לא זוכר כרגע איך, אבל זה היה די מסובך).@יאיר-דניאל
החיוג מהיר אכן לא עובד. אני אבדוק זאת כאשר יהיה לי זמן. לכאורה אם עבד לכם בהתקנה כזו, יעבוד גם בהתקנה דרך העתקת הקבצים הפנימיים, בצורה כזו החיוג מהיר יעבוד.בנוגע למסך הבית הרגיל - הכי פשוט זה להקפיא אותו באמצעות גיבוי טיטניום.
-
@יאיר-דניאל
החיוג מהיר אכן לא עובד. אני אבדוק זאת כאשר יהיה לי זמן. לכאורה אם עבד לכם בהתקנה כזו, יעבוד גם בהתקנה דרך העתקת הקבצים הפנימיים, בצורה כזו החיוג מהיר יעבוד.בנוגע למסך הבית הרגיל - הכי פשוט זה להקפיא אותו באמצעות גיבוי טיטניום.
יעבוד גם בהתקנה דרך העתקת הקבצים הפנימיים, בצורה כזו החיוג מהיר יעבוד.
אשמח להסבר!
בנוגע למסך הבית הרגיל - הכי פשוט זה להקפיא אותו באמצעות גיבוי טיטניום.
כנ"ל...
-
אשמח להסבר!
כנ"ל...
@יאיר-דניאל יש אפליקציה בשם גיבוי טיטניום
יש בה אופציה להקפיא אפליקציה קיימת כך שתשאר מותקנת אבל לא תפעל כל עוד שהיא במצב הזה. כאשר היא מוקפאת הפלאפון לא מציג את הבחירה בין שני מסכי הבית. -
אשמח להסבר!
כנ"ל...
@יאיר-דניאל כתב בהמלצה | מסך הבית עם תאריך עברי, שליטה בווליום, התראת שיחות שלא נענו ועוד... לשיאומי מקשים.:
אשמח להסבר!
מה לגבי זה?