המלצה | מסך הבית עם תאריך עברי, שליטה בווליום, התראת שיחות שלא נענו ועוד... לשיאומי מקשים.
-
@aass כתב בהמלצה | מסך הבית עם תאריך עברי, שליטה בווליום, התראת שיחות שלא נענו ועוד... לשיאומי מקשים.:
אתה מעתיק את האפליקציה שהבאתי (הרגילה, לא זו שניתנת להתקנה רגילה)
איפה הבאת?
@aass כתב בהמלצה | מסך הבית עם תאריך עברי, שליטה בווליום, התראת שיחות שלא נענו ועוד... לשיאומי מקשים.:
לתוך התיקיה של מסך הבית.
איפה זה נמצא- תחת DATA?
@יאיר-דניאל בפוסט הראשון
בסיסטם - או בapp או בpriv-app -
@יאיר-דניאל בפוסט הראשון
בסיסטם - או בapp או בpriv-app@aass כתב בהמלצה | מסך הבית עם תאריך עברי, שליטה בווליום, התראת שיחות שלא נענו ועוד... לשיאומי מקשים.:
בפוסט הראשון
זה APK רגיל
-
בפוסט הראשון
זה APK רגיל
@יאיר-דניאל נכון, אבל אם תנסה להתקין אותו סתם כך, לא תצליח
-
@יאיר-דניאל נכון, אבל אם תנסה להתקין אותו סתם כך, לא תצליח
@aass אגב, בהסרטת מסך שהעלת - יש אייקונים שלא מופיעים אצלי, כמו גלריה לדוגמא.
זה קשור לזה שזו גירסא ראשונה?תחת איזה שם נמצאים האפליקציות שאינם ברירת מחדל במכשיר, כמו גיבוי טיטניום לדוגמא - בקבץ XML זה לא מופיע תחת הלשונית מינימום- של מסך הבית הראשי.
וחוץ מזה האם GEMS - זה התקייה של היישומים?
אשמח לקצת סדר בעניין כי קצת היה לי שם בלאגן.
תודה! -
@aass אגב, בהסרטת מסך שהעלת - יש אייקונים שלא מופיעים אצלי, כמו גלריה לדוגמא.
זה קשור לזה שזו גירסא ראשונה?תחת איזה שם נמצאים האפליקציות שאינם ברירת מחדל במכשיר, כמו גיבוי טיטניום לדוגמא - בקבץ XML זה לא מופיע תחת הלשונית מינימום- של מסך הבית הראשי.
וחוץ מזה האם GEMS - זה התקייה של היישומים?
אשמח לקצת סדר בעניין כי קצת היה לי שם בלאגן.
תודה!@יאיר-דניאל אני לא זוכר כבר מה שיניתי בזה.
בנוגע לגיבוי טיטניום אם אני זוכר נכון, אפליקציות משתמש אינן רשומות שם אוטומטית ואתה צריך להוסיף אותן לרשימה.
תשחק עם זה קצת וככה תלמד... -
@יאיר-דניאל אני לא זוכר כבר מה שיניתי בזה.
בנוגע לגיבוי טיטניום אם אני זוכר נכון, אפליקציות משתמש אינן רשומות שם אוטומטית ואתה צריך להוסיף אותן לרשימה.
תשחק עם זה קצת וככה תלמד...@aass כתב בהמלצה | מסך הבית עם תאריך עברי, שליטה בווליום, התראת שיחות שלא נענו ועוד... לשיאומי מקשים.:
בנוגע לגיבוי טיטניום אם אני זוכר נכון, אפליקציות משתמש אינן רשומות שם אוטומטית ואתה צריך להוסיף אותן לרשימה
הוספתי, ולמיטב זכרוני זה לא עזר, אנסה שוב.
תודהתשחק עם זה קצת וככה תלמד...
עשיתי את זה אתמול מלא זמן...
-
@aass אשמח מאוד אם תעשה מדריך כזה

נ.ב האיזה אפליקציית מיפוי מקשים השתמשת כי אני ניסיתי כמה וכמה ולא הצלחתי -
@aass
מה קורה עם האפשרות לחיוג מקוצר ?יעבוד גם בהתקנה דרך העתקת הקבצים הפנימיים, בצורה כזו החיוג מהיר יעבוד.
לא הבנתי, אמשח להסבר, תודה
-
@מטען-נייד יש בפוסט הראשון (סיומת AP תוסיף K)