בירור | יש לי נטפרי, ואני חייב דיסקורד, יש לכם רעיונות? מה ניתן לעשות
-
שלום, יש לי נטפרי, ואני חייב דסיקורד, יש לכם איזה פתרון, לא איכפת לי לשלם עם סים נוסף רק בשביל הדיסקורד אבל מה אני אעשה שישאר לי סגור שאר הדברים?
התקשרתי ל019 ובחיסמה שלהם של עד 5 אתרים, אבל אין להם דיסקורד ברשימה,
האם ידוע לכם על חברות אחרות שעושים כזה שירות?
אדגיש שאני לא רוצה לעבור לסינון יותר גרוע (אתרוג, רימון, לימון, עגבנייה או פרי אחר) אם יש אפשרות לקנות סים שלהם שיהיה פתוח רק אתר 1 או בודדים זה מה שאני צריך אבל אני צריך לישאר בנטפרי לכל שאר האתרים
תודה -
שלום, יש לי נטפרי, ואני חייב דסיקורד, יש לכם איזה פתרון, לא איכפת לי לשלם עם סים נוסף רק בשביל הדיסקורד אבל מה אני אעשה שישאר לי סגור שאר הדברים?
אדגיש שאני לא רוצה לעבור לסינון יותר גרוע (אתרוג, רימון, לימון, עגבנייה או פרי אחר) אם יש אפשרות לקנות סים שלהם שיהיה פתוח רק אתר 1 או בודדים זה מה שאני צריך אבל אני צריך לישאר בנטפרי לכל שאר האתרים
תודה -
@menajemmendel תעבור ל-Techloq.
@א.מ. איך זה עובד? יש סימים משלהם? או זה תוכנה על המחשב? תוכנה על המחשב לא טוב כי זה יחסום לי את הנטפרי, לא?
-
תודה@menajemmendel כתב בבירור | יש לי נטפרי, ואני חייב דיסקורד, יש לכם רעיונות? מה ניתן לעשות:
אין סכוי שנטפרי יתנו לך דיסקורד
-
@menajemmendel כתב בבירור | יש לי נטפרי, ואני חייב דיסקורד, יש לכם רעיונות? מה ניתן לעשות:
@yehokarpel כתב ב[בירור | יש לי נטפרי, ואני חייב דיסקורד, יש לכם רעיונות? מה ניתן
אני יודע, אני לא רוצה שהם יתנו לי, אני מוכן לקנות סים של מישהו אחר, השאלה אם יש כזה דבר לקנות סים, שפתוח רק אתר אחד או פתרון דומה
-
@א.מ. איך זה עובד? יש סימים משלהם? או זה תוכנה על המחשב? תוכנה על המחשב לא טוב כי זה יחסום לי את הנטפרי, לא?
@menajemmendel כתב בבירור | יש לי נטפרי, ואני חייב דיסקורד, יש לכם רעיונות? מה ניתן לעשות:
יש סימים משלהם? או זה תוכנה על המחשב? תוכנה על המחשב לא טוב כי זה יחסום לי את הנטפרי, לא?
זו תוכנה על המחשב, זה במקום נטפרי - לא בנוסף.
-
יש סימים משלהם? או זה תוכנה על המחשב? תוכנה על המחשב לא טוב כי זה יחסום לי את הנטפרי, לא?
זו תוכנה על המחשב, זה במקום נטפרי - לא בנוסף.
@א.מ. תודה אבל אני רוצה לישאר עם נטפרי, אני צריך פתרון בנוסף, רק לאתר אחד
-
אולי יש ראיון ל @צדיק-תמים