בירור | המלצה לפלאפון חדש כשר
-
@massias יש כמויות נושאים על זה בפורום.
https://mitmachim.top/topic/81265/שיתוף-q8-קיוליקס/628
https://mitmachim.top/topic/54320/שיתוף-סקירת-פלאפון-4x4
https://mitmachim.top/topic/63425/שיתוף-סקירת-פלאפוןq7/922
איך שאני הבנתי ואני ממליץ מידיעה ומבדיקה בעצמי על הQ8 אבל הוא עולה קצת יקר.
יש את הQ3 שהוא גם טוב מאוד ויחסית זול -
@massias
וכן
נוקיה 235, 3210 וכדו'
זה גם יותר זול -
@חובבIN היה לי אותו והוא טלפון בסדר אבל לא כזה עמיד לנפילות
-
-
הפלאפון הסיני שהכי נהניתי ממנו הוא X30, למרות שהוא נחשב למוצר בסיס.
הפלאפון שהכי נהניתי ממנו הוא נוקיה 215. -
אין היום יצרן נורמלי שמייצר טלפונים כשרים או בכלל טלפונים עם מקשים !
היום כולם עם סמארטפון והכל דרך המסך, ככה שאם בעבר יכלת לקנות טלפון כשר שהוא בעצם מכשיר דגל של חברה רצינית שעבר התאמה לכשר היום אין דבר כזה ,
אפילו המותג נוקיה שבעברה הייתה 20 אחוז מהיצוא של פינלנד היום שייכת לאיזה תאגיד סיני מפוקפק.
ובנוסף, אם עד לא מזמן יכלת לרכוש איזה C2 מחודש בעלי אקספרס בעלות של 100 שקלים, היום זה לא אפשרי מכיוון שכשהטלפונים האלו נולדו דור 4 לא היה קיים ובארץ הקודש רשתות 2 ו3 נסגרות בעוד 45 יום .אז מה עושים ? בגדול האופציות הם שנים
- נוקיה, שלמרות היותה חברה שכבר עברה כמה גלגולים והיום היא סינית עדיין היא כנראה יצרן הטלפון מקשים הגדול ביותר מכיוון שהיא ממשיכה בכל מיני מדינות עולם שלישי את המותג הישן והמוכר והטפלפונים שלהם יחסית "בסדר" אבל לא נטולים באגים
- טלפונים של יבואנים מקומיים שאם השנים הלכו והשתפרו והיום כבר מציעים טלפונים ממש נוחים ומשתדלים לרצות את כל ה"דרישות" של המשתמש הממוצע [כמו למשל שאם תלחץ על הספרה 8 תראה על המסך את הספרה הזאת ועוד כל מיני דרישות "מוגזמות" כמו פנס ו1000 אנש"ק ועוד ] ובהם המובילים הם 5X5 וQ8 ולפניהם 4X4 וQ7 , כמובן יש נוספים אבל הם בגדול המוצלחים ביותר היום .
אני אישית ממליץ על Q8 כטלפון כשר הכי אידיאלי
-
אין היום יצרן נורמלי שמייצר טלפונים כשרים או בכלל טלפונים עם מקשים !
היום כולם עם סמארטפון והכל דרך המסך, ככה שאם בעבר יכלת לקנות טלפון כשר שהוא בעצם מכשיר דגל של חברה רצינית שעבר התאמה לכשר היום אין דבר כזה ,
אפילו המותג נוקיה שבעברה הייתה 20 אחוז מהיצוא של פינלנד היום שייכת לאיזה תאגיד סיני מפוקפק.
ובנוסף, אם עד לא מזמן יכלת לרכוש איזה C2 מחודש בעלי אקספרס בעלות של 100 שקלים, היום זה לא אפשרי מכיוון שכשהטלפונים האלו נולדו דור 4 לא היה קיים ובארץ הקודש רשתות 2 ו3 נסגרות בעוד 45 יום .אז מה עושים ? בגדול האופציות הם שנים
- נוקיה, שלמרות היותה חברה שכבר עברה כמה גלגולים והיום היא סינית עדיין היא כנראה יצרן הטלפון מקשים הגדול ביותר מכיוון שהיא ממשיכה בכל מיני מדינות עולם שלישי את המותג הישן והמוכר והטפלפונים שלהם יחסית "בסדר" אבל לא נטולים באגים
- טלפונים של יבואנים מקומיים שאם השנים הלכו והשתפרו והיום כבר מציעים טלפונים ממש נוחים ומשתדלים לרצות את כל ה"דרישות" של המשתמש הממוצע [כמו למשל שאם תלחץ על הספרה 8 תראה על המסך את הספרה הזאת ועוד כל מיני דרישות "מוגזמות" כמו פנס ו1000 אנש"ק ועוד ] ובהם המובילים הם 5X5 וQ8 ולפניהם 4X4 וQ7 , כמובן יש נוספים אבל הם בגדול המוצלחים ביותר היום .
אני אישית ממליץ על Q8 כטלפון כשר הכי אידיאלי
@יצחק-רשטונ כתב בבירור | המלצה לפלאפון חדש כשר:
נוקיה, שלמרות היותה חברה שכבר עברה כמה גלגולים והיום היא סינית עדיין היא כנראה יצרן הטלפון מקשים הגדול ביותר מכיוון שהיא ממשיכה בכל מיני מדינות עולם שלישי את המותג הישן והמוכר והטפלפונים שלהם יחסית "בסדר" אבל לא נטולים באגים
טלפונים של יבואנים מקומיים שאם השנים הלכו והשתפרו והיום כבר מציעים טלפונים ממש נוחים ומשתדלים לרצות את כל ה"דרישות" של המשתמש הממוצע [כמו למשל שאם תלחץ על הספרה 8 תראה על המסך את הספרה הזאת על ועוד כל מיני דרישות "מוגזמות" כמו פנס ו1000 אנש"ק ועוד ] ובהם המובילים הם 5X5 וQ8 ולפניהם 4X4 וQ7 , כמובן יש נוספים אבל הם בגדול המוצלחים ביותר היום .פוסט קולע בול!