בעיה | איך לפתוח תפריט מהנדסים ב +QIN 1S
- 
אני מעוניין להוסיף וולטה 
 גירסה של @אליר325000 ו @יהודה-פיקטוב
 הקוד*#2103#קופצת הודעה ''החייגן נעצר'' 
 ושום קוד אחר לא עובד...
 הפלאפון רשמית פתוח להתקנות אך מעשית לא הצלחתי להתקין שום אפליקציה שיכולה לפתוח את התפריט מהנדסים
 מה עושים?אולי הבעיה שא''א להפעיל אפשרויות מפתח בגרסה הזאת?   
- 
אני מעוניין להוסיף וולטה 
 גירסה של @אליר325000 ו @יהודה-פיקטוב
 הקוד*#2103#קופצת הודעה ''החייגן נעצר'' 
 ושום קוד אחר לא עובד...
 הפלאפון רשמית פתוח להתקנות אך מעשית לא הצלחתי להתקין שום אפליקציה שיכולה לפתוח את התפריט מהנדסים
 מה עושים?אולי הבעיה שא''א להפעיל אפשרויות מפתח בגרסה הזאת?   @נוחעם-FM כתב בבעיה | איך לפתוח תפריט מהנדסים ב +QIN 1S: אולי הבעיה שא''א להפעיל אפשרויות מפתח בגרסה הזאת? כנראה. 
 תנסה את זה
 https://mitmachim.top/post/222464
 ולגבי החנות? מעניין. מה הלוגו של החנות?
 כי... A.I.V זה אני, אבל אני ממש אבל ממש לא זוכר שפיתחתי להם חנות 
- 
@נוחעם-FM כתב בבעיה | איך לפתוח תפריט מהנדסים ב +QIN 1S: אולי הבעיה שא''א להפעיל אפשרויות מפתח בגרסה הזאת? כנראה. 
 תנסה את זה
 כי... A.I.V זה אני, אבל אני ממש אבל ממש לא זוכר שפיתחתי להם חנות @מישהו12 כתב בבעיה | איך לפתוח תפריט מהנדסים ב +QIN 1S: ולגבי החנות? מעניין. מה הלוגו של החנות? 
 כי... A.I.V זה אני, אבל אני ממש אבל ממש לא זוכר שפיתחתי להם חנותמוזר... 
 אין עכשיו חנות היה התאמה אישית ובחרו בלי חנותאני יודע ש a.i.v. זה אתה אבל לא תייגתי כי לא כתוב שאתה קשור לגירסא... 
- 
@נוחעם-FM כתב בבעיה | איך לפתוח תפריט מהנדסים ב +QIN 1S: אולי הבעיה שא''א להפעיל אפשרויות מפתח בגרסה הזאת? כנראה. 
 תנסה את זה
 כי... A.I.V זה אני, אבל אני ממש אבל ממש לא זוכר שפיתחתי להם חנות 
- 
@מישהו12 אגב @אליר325000 עדיין איתנו ? כי הוא לא התחבר כמה חודשים 
- 
@אליר325000 כתב בבעיה | איך לפתוח תפריט מהנדסים ב +QIN 1S: @נוחעם-FM 
 ברוך השם אני עסוק בקיום עזרת ישראל מיד צר, ואני פחות נכנס לפה.אשריך! ולגבי שאלתך זכור לי שזה בכוונ היה בלא אפשרויות מפתחים כבר לא זוכר כלום מאז, גם היה רשימה לבנה מאד ספצפית של התקנות. @אליר325000 אבל אין לו VOLTE וצריך להוסיף PLMN... חייבים להחליף גירסא? החנות של @איש-אמת אז למה כתוב A.I.V ? 
- 
@אליר325000 כתב בבעיה | איך לפתוח תפריט מהנדסים ב +QIN 1S: @נוחעם-FM 
 ברוך השם אני עסוק בקיום עזרת ישראל מיד צר, ואני פחות נכנס לפה.אשריך! ולגבי שאלתך זכור לי שזה בכוונ היה בלא אפשרויות מפתחים כבר לא זוכר כלום מאז, גם היה רשימה לבנה מאד ספצפית של התקנות. @אליר325000 אבל אין לו VOLTE וצריך להוסיף PLMN... חייבים להחליף גירסא? החנות של @איש-אמת אז למה כתוב A.I.V ? @נוחעם-FM כתב בבעיה | איך לפתוח תפריט מהנדסים ב +QIN 1S: אבל אין לו VOLTE וצריך להוסיף PLMN... חייבים להחליף גירסא? לא מבין בזה כבר היום @נוחעם-FM כתב בבעיה | איך לפתוח תפריט מהנדסים ב +QIN 1S: אז למה כתוב A.I.V ? לא זוכר 
- 
@נוחעם-FM כתב בבעיה | איך לפתוח תפריט מהנדסים ב +QIN 1S: אבל אין לו VOLTE וצריך להוסיף PLMN... חייבים להחליף גירסא? לא מבין בזה כבר היום @נוחעם-FM כתב בבעיה | איך לפתוח תפריט מהנדסים ב +QIN 1S: אז למה כתוב A.I.V ? לא זוכר @אליר325000 כתב בבעיה | איך לפתוח תפריט מהנדסים ב +QIN 1S: לא מבין בזה כבר היום איך קורה דבר כזה?! 
 אם ככה כנראה גם לא תוכל לענות על השאלה הזאת...
 איך יכול להיות שפעם היה פתוח להתקנות והיום כבר לא נותן להתקין...
 בכל אופן תודה.@יהודה-פיקטוב אתה יודע מה אפשר לעשות?