מדריך | דילוג על דרישה לחשבון מיקרוסופט 25H2 כל השיטות| מתעדכן
-
אז כפי שכולם יודעים וכמו שנכתב כאן מייקרוסופט חסמו את כל השיטות הישנות לעקיפת חשבון. לפניכם רשימת דרכים חדשות שכן עובדים [מי שמסתבך תמיד יכול להתקין 24H2 ולעשות עדכוני ווינדוס]
- בדף שדורש ממך חיבור לאינטרנט נכנסים לשורת הפקודה ע''י שיפט ו F10 ומקישים

ואינטר
ולאחמ''כ מקישים

הפקודות להעתקה
reg add HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\OOBE /v BypassNRO /t REG_DWORD /d 1 /fואז
Shutdown /r /t 0ואינטר
- לוחצים על שימוש לעבודה ולא שימוש אישי וכדלהלן בתמונות:

רצוי להיות בלי חיבור לרשת
השיטה השניה מתאימה רק לוינדוס פרו והום - בדף שדורש ממך חיבור לאינטרנט נכנסים לשורת הפקודה ע''י שיפט ו F10 ומקישים
-
אז כפי שכולם יודעים וכמו שנכתב כאן מייקרוסופט חסמו את כל השיטות הישנות לעקיפת חשבון. לפניכם רשימת דרכים חדשות שכן עובדים [מי שמסתבך תמיד יכול להתקין 24H2 ולעשות עדכוני ווינדוס]

ואינטר
ולאחמ''כ מקישים

הפקודות להעתקה
reg add HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\OOBE /v BypassNRO /t REG_DWORD /d 1 /fואז
Shutdown /r /t 0ואינטר

השיטה השניה מתאימה רק לוינדוס פרו והום@יעקב-אליעזר כתב
השיטה השניה מתאימה רק לוינדוס פרו והום
זה מתאים רק לפרו למיטב ידיעתי.
וכפי שאמר ג'ו.

-
@יעקב-אליעזר כתב
השיטה השניה מתאימה רק לוינדוס פרו והום
זה מתאים רק לפרו למיטב ידיעתי.
וכפי שאמר ג'ו.

@cfopuser
צודק.
ואגב הורדתי היום 25H2 ועשיתי התקנה נקייה וכן היתה אופציה של אין לי אינטרנט בלי שום פעולה מצידי -

ואינטר
ולאחמ''כ מקישים

הפקודות להעתקה
Shutdown /r /t 0ואינטר

השיטה השניה מתאימה רק לוינדוס פרו והום@יעקב-אליעזר כתב במדריך | דילוג על דרישה לחשבון מיקרוסופט 25H2 כל השיטות| מתעדכן:
ולעשות עדכוני ווינדוס
יש לי 24H2 איך עושים עדכוני ווינדוס ל 25H2, אני לא רואה את זה בעדכונים הרגילים?
-
@יעקב-אליעזר כתב במדריך | דילוג על דרישה לחשבון מיקרוסופט 25H2 כל השיטות| מתעדכן:
ולעשות עדכוני ווינדוס
@אבי-0 כתב במדריך | דילוג על דרישה לחשבון מיקרוסופט 25H2 כל השיטות| מתעדכן:
@יעקב-אליעזר כתב במדריך | דילוג על דרישה לחשבון מיקרוסופט 25H2 כל השיטות| מתעדכן:
ולעשות עדכוני ווינדוס
תוריד את הקובץ מהקישור:
https://www.neowin.net/news/download-links-for-windows-11-25h2-isos-now-available-before-official-microsoft-release/
קובץ קטן ממש, כמה מאות KB. -
@אבי-0 כתב במדריך | דילוג על דרישה לחשבון מיקרוסופט 25H2 כל השיטות| מתעדכן:
ולעשות עדכוני ווינדוס
תוריד את הקובץ מהקישור:
https://www.neowin.net/news/download-links-for-windows-11-25h2-isos-now-available-before-official-microsoft-release/
קובץ קטן ממש, כמה מאות KB. -
@י.-פל. נפלא!
דרך אגב, האם יש אפשרות דרך קובץ עדכון דומה מסוג msu. לעדכן מ 23H2 ל 24H2 ׁ(25H2) (וכמובן זה יהיה קובץ גדול יותר)? -
@י.-פל. במחשב הספיציפי ההוא כשניסתי לשדרג דרך ה ISO כמעט בסוף השדרוג נתקלתי בהודעת שגיאה והוא החזיר אח"כ באופן אוטמטי את המערכת הישנה, ולכן אני שואל אם יש אופציה אחרת דרך קובץ MSU..