בעיה | לחזור שלב אחורה בMT manager עקב מחיקת קובץ חשוב
-
@עדלאידע איך בודקים אם הוא יצר גיבוי?
כלומר איפה@הרב-של-השכונה נגיד אם ערכת אפליקציה אז הוא יוצר את אותו אפליקציה אבל לפני השינוי האחרון שיהיה גיבוי אז אם ערכת לפני כן את אותו קובץ נגיד ערכת משהו בשם logo אז הוא יצור לך logo.bak
-
שלום מחקתי קובץ חשוב מאוד בmt שבלעדיו הטלפון לא יכול להתקיים יש אפשרות לעשות איזה קונטרול זד כמו במחשב או משהו בסגנון אולי יהיה רשימה של פריטים שמחקתי ואפשר לשחזר
תודה!!@הרב-של-השכונה יש סל מיחזור השאלה אם זה תקף גם בקבצי מערכת, תבדוק
-
@הרב-של-השכונה יש סל מיחזור השאלה אם זה תקף גם בקבצי מערכת, תבדוק
@YOLEVI כן אבל איפה הסל מיחזור הזה
-
@הרב-של-השכונה נגיד אם ערכת אפליקציה אז הוא יוצר את אותו אפליקציה אבל לפני השינוי האחרון שיהיה גיבוי אז אם ערכת לפני כן את אותו קובץ נגיד ערכת משהו בשם logo אז הוא יצור לך logo.bak
@אלוף-תימן בחיים לא ערכתי אותו..
-
שלום מחקתי קובץ חשוב מאוד בmt שבלעדיו הטלפון לא יכול להתקיים יש אפשרות לעשות איזה קונטרול זד כמו במחשב או משהו בסגנון אולי יהיה רשימה של פריטים שמחקתי ואפשר לשחזר
תודה!!@הרב-של-השכונה יש סל מחזור והא לא עובד בקבצי מערכת והMT יוצר קבצי BAK. רק אם ערכת קובץ לא אם מחקת אותו אז אני חושב שאין לך תקנה אלא להשיג את הקובץ ממישהו עם אותו מכשיר ולהכניס אותו עם ההרשאות המתאימות או לצרוב את המחיצה מחדש
-
@הרב-של-השכונה יש סל מחזור והא לא עובד בקבצי מערכת והMT יוצר קבצי BAK. רק אם ערכת קובץ לא אם מחקת אותו אז אני חושב שאין לך תקנה אלא להשיג את הקובץ ממישהו עם אותו מכשיר ולהכניס אותו עם ההרשאות המתאימות או לצרוב את המחיצה מחדש
@y0508352872 כן אבל איך אני מגיע לסל מיחזור הזה?
-
@מישהו12 הקובץ wpa_supplicant
מf22 לא הפרו
||ולא לכתוב לי בבקשה עכשיו שאני מנסה להשיג את הקובץ לפריצת סינונים כי היה לפני וופי זה לא הטלפון שלי וסתם עשיתי טעות שאני לא יכול להחזיר אותה..|| -
@מישהו12 הקובץ wpa_supplicant
מf22 לא הפרו
||ולא לכתוב לי בבקשה עכשיו שאני מנסה להשיג את הקובץ לפריצת סינונים כי היה לפני וופי זה לא הטלפון שלי וסתם עשיתי טעות שאני לא יכול להחזיר אותה..||@הרב-של-השכונה שירבו טעויות כאלה בישראל
-
@הרב-של-השכונה שירבו טעויות כאלה בישראל
@YOLEVI
אם זה היה הטלפון שלי הייתי שמח אבל עכשיו אני בבעיה..
גם לצרוב גרסה חדשה לא כשרה ואז לשים איי בלוק לא אכפת לי רק שאין בכל האינטרנט גרסה נורמלית לf22 לא הפרו..