בקשת מידע | האם קיים מוביט אופליין?
-
@חסוי-222 לא מה שידוע לי,
יש 1.5 אפליקציות על הקנה @כהן-צדק בונה כרגע אחת כזאת
ואנוכי הקט גם באמצע ומתפלל לחסדי שמיים שלא ירד לי מזה כי זה קשה.
מה שאני מתכנן לכל הפחות זה חיפוש לפי מוצא - יעד (כרגע רק מתחנה לתחנה, מימוש ניתוח גאוגרפי יגדיל במאות mb את האפליקציה שגם ככה לא חסר לה) עם אפשרות מעברי אוטובוסים והליכה
מפה שתציג את המסלול ותחנות קרובות עם אפשרות לקבל מידע על הקווים שעוברים בה
ואם כבר מדברים, כמה לדעתך מ 1 עד 10 קריטי אם האפליקציה אחרי טעינת הנתונים, תשקול כ 2gb? -
מה שאני מתכנן לכל הפחות זה חיפוש לפי מוצא - יעד (כרגע רק מתחנה לתחנה, מימוש ניתוח גאוגרפי יגדיל במאות mb את האפליקציה שגם ככה לא חסר לה) עם אפשרות מעברי אוטובוסים והליכה
ואם כבר מדברים, כמה לדעתך מ 1 עד 10 קריטי אם האפליקציה אחרי טעינת הנתונים, תשקול כ 2gb? -
ואם כבר מדברים, כמה לדעתך מ 1 עד 10 קריטי אם האפליקציה אחרי טעינת הנתונים, תשקול כ 2gb?- תודה רבה היא נראית ממש ממש רמה גבוהה
- אולי באמת תתאם עם @כהן-צדק כי הוא גם באמצע לפתח אותה ואולי תוכלו להועיל אחד לשני
(כי הבנתי שהוא גם מתכנן לפי מוצא ויעד ואולי גם לפי מיקום... אבל בלי מפה)
- לגבי הגודל של האפליקציה
אם היא לא תוכל להיות תחליף למפות אז זה קצת בעייתי כי גם מפות שוקל ג'יגה פלוס...
לי יש מקום אבל פשוט וברור שעדיף שהיא תשקול כמה שפחות
-
@איש-אמת האמת אם אתה שואל אותי לא משנה כמה תשקול אני יתקין אותה זה פשוט שימושי לי ברמות...
ה' יברך אותך!!! כמה זמן בערך נראה לך זה יהיה גמור (בלי להלחיץ כמובן)?
אבל איך השעות יתעדכנו שמשנים אותם כמו במוצאי חגים וכו'?ה' יברך אותך!!! כמה זמן בערך נראה לך זה יהיה גמור (בלי להלחיץ כמובן
)?
אבל איך השעות יתעדכנו שמשנים אותם כמו במוצאי חגים וכו'?א׳ אין לי מושג, ולא בטוח שאני יוציא את זה בסוף, אל תבנה על זה... (מסתמא @כהן-צדק יוציא את שלו הרבה לפני)
ב׳ אני אמור לקחת את הנתונים מכאן משכבה א׳ ואולי בהמשך גם מ ב׳ וגם אם רק שכבה א׳ יש שם את המידע לשבועות הקרובים וחגים לא נופלים בלי הודעה מוקדמת של כמה שנים טובות...
(משום מה אני לא מוצא שם קישור להורדה, אז בנתיים לקחתי מאגר ש @שלמה-רביב נתן לי
ג׳ אם כזה דחוף לך תעיין כאן אולי יצא לך מזה משהו@נוחעם-FM כתב בבקשת מידע | האם קיים מוביט אופליין?:
אולי באמת תתאם עם @כהן-צדק כי הוא גם באמצע לפתח אותה ואולי תוכלו להועיל אחד לשני
אני אוהב לעשות דברים בדרך שלי
מה כוונתך?
יש שם מפות של כל הארץ (עם כל השכבות) שאגב זה לא מה ששוקל (זה רק 200 מ״ב)
היה גם מספרי בניינים שמשום מה הושמטו -
ואם כבר מדברים, כמה לדעתך מ 1 עד 10 קריטי אם האפליקציה אחרי טעינת הנתונים, תשקול כ 2gb?@איש-אמת כתב בבקשת מידע | האם קיים מוביט אופליין?:
תכלס' הגיוני...
@איש-אמת כתב בבקשת מידע | האם קיים מוביט אופליין?:
מה כוונתך?
יש שם מפות של כל הארץ (עם כל השכבות) שאגב זה לא מה ששוקל (זה רק 200 מ״ב)כתבת
מימוש ניתוח גאוגרפי יגדיל במאות mb
אז חשבתי שא'א אפשר לראות את המפה סתם ככה ואז יצטרכו להשאר במקביל גם עם OSMAND וכדו'
אגב הנתונים לא שוקלים אצל@כהן-צדק כמעט כלום...
בהצלחה, מקווים שלא תתייאש...
-
ה' יברך אותך!!! כמה זמן בערך נראה לך זה יהיה גמור (בלי להלחיץ כמובן
)?
אבל איך השעות יתעדכנו שמשנים אותם כמו במוצאי חגים וכו'?א׳ אין לי מושג, ולא בטוח שאני יוציא את זה בסוף, אל תבנה על זה... (מסתמא @כהן-צדק יוציא את שלו הרבה לפני)
ב׳ אני אמור לקחת את הנתונים מכאן משכבה א׳ ואולי בהמשך גם מ ב׳ וגם אם רק שכבה א׳ יש שם את המידע לשבועות הקרובים וחגים לא נופלים בלי הודעה מוקדמת של כמה שנים טובות...
(משום מה אני לא מוצא שם קישור להורדה, אז בנתיים לקחתי מאגר ש @שלמה-רביב נתן לי
ג׳ אם כזה דחוף לך תעיין כאן אולי יצא לך מזה משהו@נוחעם-FM כתב בבקשת מידע | האם קיים מוביט אופליין?:
אולי באמת תתאם עם @כהן-צדק כי הוא גם באמצע לפתח אותה ואולי תוכלו להועיל אחד לשני
מה כוונתך?
יש שם מפות של כל הארץ (עם כל השכבות) שאגב זה לא מה ששוקל (זה רק 200 מ״ב)
היה גם מספרי בניינים שמשום מה הושמטו -
ואם כבר מדברים, כמה לדעתך מ 1 עד 10 קריטי אם האפליקציה אחרי טעינת הנתונים, תשקול כ 2gb?@איש-אמת כתב בבקשת מידע | האם קיים מוביט אופליין?:
ואם כבר מדברים, כמה לדעתך מ 1 עד 10 קריטי אם האפליקציה אחרי טעינת הנתונים, תשקול כ 2gb?
לי לא משנה שתשקול גם 10ג ג׳יגה יש לי 256 פנימי, השאלה היא איך זה יתעדכן?
אולי תעשה לנו פה מאגר להורדה כל חודש -
@איש-אמת כתב בבקשת מידע | האם קיים מוביט אופליין?:
ואם כבר מדברים, כמה לדעתך מ 1 עד 10 קריטי אם האפליקציה אחרי טעינת הנתונים, תשקול כ 2gb?
לי לא משנה שתשקול גם 10ג ג׳יגה יש לי 256 פנימי, השאלה היא איך זה יתעדכן?
אולי תעשה לנו פה מאגר להורדה כל חודש