בקשת מידע | עזרה בעדכון שרותי גוגל
-
שלום
איך אני מעדכן את השרותים גוגל שלי אחרי התייעצות עם הgpt הם ממש ישנים דרך ההגדרות מערכת הוא כותב לי העדכונים הסתיימו הם נקבעו לאנדרואיד 11 אי אפשר להוריד איזה apk לעדכון השרותים?
המכשיר f22 לא פרו
תודה. -
שלום
איך אני מעדכן את השרותים גוגל שלי אחרי התייעצות עם הgpt הם ממש ישנים דרך ההגדרות מערכת הוא כותב לי העדכונים הסתיימו הם נקבעו לאנדרואיד 11 אי אפשר להוריד איזה apk לעדכון השרותים?
המכשיר f22 לא פרו
תודה.@הרב-של-השכונה אין בחנויות האפליקציות גרסאות יותר מעודכנות?
-
@הרב-של-השכונה אין בחנויות האפליקציות גרסאות יותר מעודכנות?
@פיני10 אני עם גרסה בסיסית שיש לי רק חנות אפליקציות אחת שהיא updtwon משהו כזה ושם אני מעדכן וכותב לי שגיאה..
-
מישהו יכול להעלות מודל מגיסק של שרותי גוגל מתקדמים אודה לו מקרב לב תודה!!
-
מישהו יכול להעלות מודל מגיסק של שרותי גוגל מתקדמים אודה לו מקרב לב תודה!!
@הרב-של-השכונה זה לא אמור להיות קשור למודל מגיסק מה השגיאה שיש לך?
בדקת שהורת APK בארכיטקטורה תואמת?
בדקת שהחתימה תואמת? (יש לשירותי גוגל 5 חתימות שונות) -
@הרב-של-השכונה זה לא אמור להיות קשור למודל מגיסק מה השגיאה שיש לך?
בדקת שהורת APK בארכיטקטורה תואמת?
בדקת שהחתימה תואמת? (יש לשירותי גוגל 5 חתימות שונות)@פיני10 למה לא שמישהו יעלה לי מודל מגיסק של שרותי גוגל מעודכן אני מפליש דרך מגיסק והם יתעדכנו מה הבעיה?
כן כן אל תדאג הורדתי הכל טוב ומתאים אני לא סתם פותח נושא.. -
@פיני10 למה לא שמישהו יעלה לי מודל מגיסק של שרותי גוגל מעודכן אני מפליש דרך מגיסק והם יתעדכנו מה הבעיה?
כן כן אל תדאג הורדתי הכל טוב ומתאים אני לא סתם פותח נושא..@הרב-של-השכונה כתב בבקשת מידע | עזרה בעדכון שרותי גוגל:
למה לא שמישהו יעלה לי מודל מגיסק של שרותי גוגל מעודכן אני מפליש דרך מגיסק והם יתעדכנו מה הבעיה?
כי למה שמישהו יעלה מודל אם פשוט אפשר להתקין כAPKS
וחוץ מזה שמודל זה רק לבעלי רוט -
@הרב-של-השכונה כתב בבקשת מידע | עזרה בעדכון שרותי גוגל:
למה לא שמישהו יעלה לי מודל מגיסק של שרותי גוגל מעודכן אני מפליש דרך מגיסק והם יתעדכנו מה הבעיה?
כי למה שמישהו יעלה מודל אם פשוט אפשר להתקין כAPKS
וחוץ מזה שמודל זה רק לבעלי רוט@פיני10 א.יש לי רוט
ב. יש לך את הapk שאתה מדבר עליו להביא לי?