עזרה | ניסיון פרויקט לאפליקציה 'מי' רק באופליין
-
@מיגו-להוציא מציאות שהם פתחו לזה אפליקציה, אז יוצא שהם כן שיתפו אחרים, אז בעצם מה ההבדל אם הם נותנים את האפליקציה או שהם חולקים איתי את המאגר?
שתיהם מחנה משותף, מה אני כבר יכול לעשות אם המאגר שאנשים לא יכול לעשות אם האפליקציה?@בונפד כתב בעזרה | ניסיון פרויקט לאפליקציה 'מי' רק באופליין:
@מיגו-להוציא מציאות שהם פתחו לזה אפליקציה, אז יוצא שהם כן שיתפו אחרים, אז בעצם מה ההבדל אם הם נותנים את האפליקציה או שהם חולקים איתי את המאגר?
שתיהם מחנה משותף, מה אני כבר יכול לעשות אם המאגר שהם שאנשים לא יכול לעשות אם האפליקציה?לפתח אפליקציה מתחרה שתחסל אותם
-
שתיהם מחנה משותף, מה אני כבר יכול לעשות אם המאגר שאנשים לא יכול לעשות אם האפליקציה?@בונפד כתב בעזרה | ניסיון פרויקט לאפליקציה 'מי' רק באופליין:
שתיהם מכנה משותף, מה אני כבר יכול לעשות אם המאגר שאנשים לא יכול לעשות אם האפליקציה?אתה מקבל מספר מספר, וביניהם פרסומות לרוב.
או שתשלם על פרימיום, כמובן. -
@קרט כתב בעזרה | ניסיון פרויקט לאפליקציה 'מי' רק באופליין:
אולי אפשר ליפנות אילה לבקש גרסא באופליין
הנה, זה המייל שלהם, בבקשה:
Help@me.appבהצלחה, ותעדכן...
-
@קרט כתב בעזרה | ניסיון פרויקט לאפליקציה 'מי' רק באופליין:
אולי אפשר ליפנות אילה לבקש גרסא באופליין
לכאורה מה האינטרס שלהם לתת לך את זה? אתה לא מגדיל להם את המאגר ולא מקבל פרסומות ורק מצריך אותם לעדכן את המאגר לאופליין מידי פעם.
אבל תנסה א"א לדעת, הלוואי שתצליח.
-
@בונפד אם תמצא מאגר זה יהיה אפשרי ודי בקלות
כרגע שאין לך מאגר אתה יכול לפתח אפליקציה שעובדת על מספרי אנש״ק של ניקים בפורום למשל,
אתה יוצר סקריפט שמסנן ומכניס את הגיבוים של האנש״ק לקובץ db ואותו מפרסם לרבים ומידי פעם מוציא עדכון
(תוכל לעשות שכל מי שרוצה את הקובץ חייב לשתף את האנשי קשר שלו, כי לא הרבה ישמחו לתרום)@איש-אמת כתב בעזרה | ניסיון פרויקט לאפליקציה 'מי' רק באופליין:
כרגע שאין לך מאגר אתה יכול לפתח אפליקציה שעובדת על מספרי אנש״ק של ניקים בפורום למשל
ואז זה יהיה מלא ב"מוישי אחי" ו"ריקי המדהימה"
אם זה לא מאגר ממש גדול שאפשר איתו לסנן דברים כאלו זה יהיה מלא זבל -
@שרגא-תכנות כתב בעזרה | ניסיון פרויקט לאפליקציה 'מי' רק באופליין:
@מישהו12 לא מבין מה הבעיה, למה 144 פעם שאל אותך האם אתה מסכים?
לא קשור בשום צורה שהיא למה שאמרתי...
@מישהו12 איך אני יוצר איתך קשר ??דחוף..
-
זה מה שהם ענו
"היי שלום רב
תודה על פנייתך ועל העניין שלך באפליקציית Me.
חשוב להבהיר כי לא ניתן, ואסור על פי חוק, להעביר או לשתף את מאגרי המידע של האפליקציה.
המאגר כולל נתונים אישיים המוגנים לפי חוק הגנת הפרטיות, תקנות הגנת הפרטיות (אבטחת מידע), והוראות ה-GDPR האירופי.
הנתונים במאגר אינם ניתנים למסירה, העתקה או שימוש חיצוני, גם לא בתשלום, והם משמשים אך ורק לצורך מתן השירות בתוך האפליקציה הרשמית."תכלס זה היה ידוע שהם לא יתנו לי כי הם לא מכירים אותי ולא חייבים לי כלום, אני ינסה לשכנע אותם עוד יותר אבל מקוה שהם יענו לי בכלל, אם יש למישהו הצעה איך לגרום להם להשתכנעה אשמח שיכתוב כאן בפוסט או בפרטי
@cfopuser לא הבנתי מה זה
-
זה מה שהם ענו
"היי שלום רב
תודה על פנייתך ועל העניין שלך באפליקציית Me.
חשוב להבהיר כי לא ניתן, ואסור על פי חוק, להעביר או לשתף את מאגרי המידע של האפליקציה.
המאגר כולל נתונים אישיים המוגנים לפי חוק הגנת הפרטיות, תקנות הגנת הפרטיות (אבטחת מידע), והוראות ה-GDPR האירופי.
הנתונים במאגר אינם ניתנים למסירה, העתקה או שימוש חיצוני, גם לא בתשלום, והם משמשים אך ורק לצורך מתן השירות בתוך האפליקציה הרשמית."תכלס זה היה ידוע שהם לא יתנו לי כי הם לא מכירים אותי ולא חייבים לי כלום, אני ינסה לשכנע אותם עוד יותר אבל מקוה שהם יענו לי בכלל, אם יש למישהו הצעה איך לגרום להם להשתכנעה אשמח שיכתוב כאן בפוסט או בפרטי
@cfopuser לא הבנתי מה זה
-
בעז"ה אני רוצה לפתוח בפרויקט, באפליקציה שתוכלו לדעת איזה אחד מהעולם (מהארץ) מתקשר אליכם, אם אחד מהארץ מתקשר אליכם ואתם רוצים לדעת מיזה אז פשוט אתם כותבים את המספר שלו באפליקציה והוא מגלה לכם מיזה,
אז אני רוצה לדעת האם זה אפשרי ליצור כזה אופליין או שלא,
ואשמח שמישהו יוכל להשתתף איתי בפרויקט@צוות-פיקוח אם יש בזה בעיה תמחקו את הנושא
@בונפד TL;DR
הנה כמה נקודות שחשבתי עליהם
1 - מובן מאיליו - מאיפה תשיג את המאגר וגם אם תשיג אתה צריך לוודא שהיצירה שלו והאחסון וההפצה שלו חוקיים וגם שזה מקור שימשיך להתקיים עוד חודש כדי שתוכל לעדכן
2 - איך תסנן מספרים כפולים ולפי מה תבחר את השם שיוצג?
3 - יש מצב שמבחינה חוקית אדם יכול לבקש להסיר את עצמו מהמאגר ואיך תעשה את זה באופליין?
4 - בשביל משימה כזאת לא בטוח שתספיק בינה מלאכותית ויכול מאוד להיות שתצטרך מישהו שמבין במסדי נתונים שיעזור לך לבנות משהו מהיר
5 - במה תהיה יותר טוב מהקווים למיניהם? (מי שאין לו אינטרנט בדרך כלל קו נגיש לו יותר מאפליקציה) -
@בונפד TL;DR
הנה כמה נקודות שחשבתי עליהם
1 - מובן מאיליו - מאיפה תשיג את המאגר וגם אם תשיג אתה צריך לוודא שהיצירה שלו והאחסון וההפצה שלו חוקיים וגם שזה מקור שימשיך להתקיים עוד חודש כדי שתוכל לעדכן
3 - יש מצב שמבחינה חוקית אדם יכול לבקש להסיר את עצמו מהמאגר ואיך תעשה את זה באופליין?
4 - בשביל משימה כזאת לא בטוח שתספיק בינה מלאכותית ויכול מאוד להיות שתצטרך מישהו שמבין במסדי נתונים שיעזור לך לבנות משהו מהיר
5 - במה תהיה יותר טוב מהקווים למיניהם? (מי שאין לו אינטרנט בדרך כלל קו נגיש לו יותר מאפליקציה)1 - מובן מאיליו - מאיפה תשיג את המאגר...
לא ברור מאיליו אם תחשוב מי קהל היעד מה שמסבך את העניין.
מאגר איכותי,
ובכללי לא בעיה לסנן דבר כזה.5 - במה תהיה יותר טוב מהקווים למיניהם? (מי שאין לו אינטרנט בדרך כלל קו נגיש לו יותר מאפליקציה)
חיפוש של שמות למספר (אפשרות לראות כמות גדולה של תוצאות במהירות).
שילוב לתוך חייגנים וכו'. -
1 - מובן מאיליו - מאיפה תשיג את המאגר...
מאגר איכותי,
ובכללי לא בעיה לסנן דבר כזה.5 - במה תהיה יותר טוב מהקווים למיניהם? (מי שאין לו אינטרנט בדרך כלל קו נגיש לו יותר מאפליקציה)
שילוב לתוך חייגנים וכו'.@cfopuser כתב בעזרה | ניסיון פרויקט לאפליקציה 'מי' רק באופליין:
לא התכוונתי שמובן מאיפה הוא ישיג אלא מובן מאיליו שצריך להבין מאיפה הוא ישיג
@cfopuser כתב בעזרה | ניסיון פרויקט לאפליקציה 'מי' רק באופליין:
מאגר איכותיובכללי לא בעיה לסנן דבר כזה.
זה בהנחה שתשיג מאגר איכותי ואם לא - איך תסנן אולי באמת תסביר לנו
זה חיסרון לא יתרון אבל יש תועלת קטנה מאוד לאנשים שמוכנים להתקשר לעשר אנשים במקרים מאוד ספציפיים שאכן זה שם ייחודי רק כדי למצוא את מי שהם מחפשים
שילוב לתוך חייגנים וכו'.
בגרסאות כשרות וכו'? לא חושב שזה רלוונטי כל כך למכור את זה כחלק מגרסה כי אין עניין לקנות משהו שיאבד מאמינותו די מהר