עזרה | ניסיון פרויקט לאפליקציה 'מי' רק באופליין
-
@מיגו-להוציא כתב בעזרה | ניסיון פרויקט לאפליקציה 'מי' רק באופליין:
לגוף העניין, הסיבה היחידה שלא מותקנת אצלי אפליקציית me, היא שהם דורשים גישה לאנשי קשר שלך.
נתת גישה? הגדלת להם את ה-db, זהו.מה כל כך נורא להגדיל להם את ה db??
(זה תופס לך מקום במחשב?
)
@mefateach כתב בעזרה | ניסיון פרויקט לאפליקציה 'מי' רק באופליין:
לגוף העניין, הסיבה היחידה שלא מותקנת אצלי אפליקציית me, היא שהם דורשים גישה לאנשי קשר שלך.
(זה תופס לך מקום במחשב?
)
אה, לא זו הנקודה.
פשוט לא בא לי לשתף איתם את המידע הזה.
@בונפד כתב בעזרה | ניסיון פרויקט לאפליקציה 'מי' רק באופליין:
אז מה הבעיה לבנות כזה מאגר?
מי הבעלים של האפליקציה??, אולי אפשר לדבר אילואתה באמת חושב שאם תפנה (בנימוס רב, כמובן) לבעלי Me תקבל מהם את המאגר?
מאגר כזה אוצר בתוכו הרבה כח, ואני לא מכיר הרבה אנשים שיסכימו לחלוק את הכח שברשותם עם אחרים...
(למרות שאתה ספציפית כן נשמע כאיש טוב לבריות שכזה...) -
@mefateach כתב בעזרה | ניסיון פרויקט לאפליקציה 'מי' רק באופליין:
(זה תופס לך מקום במחשב?
)
אה, לא זו הנקודה.
פשוט לא בא לי לשתף איתם את המידע הזה.
@בונפד כתב בעזרה | ניסיון פרויקט לאפליקציה 'מי' רק באופליין:
אז מה הבעיה לבנות כזה מאגר?
מי הבעלים של האפליקציה??, אולי אפשר לדבר אילואתה באמת חושב שאם תפנה (בנימוס רב, כמובן) לבעלי Me תקבל מהם את המאגר?
מאגר כזה אוצר בתוכו הרבה כח, ואני לא מכיר הרבה אנשים שיסכימו לחלוק את הכח שברשותם עם אחרים...
(למרות שאתה ספציפית כן נשמע כאיש טוב לבריות שכזה...)@מיגו-להוציא מציאות שהם פתחו לזה אפליקציה, אז יוצא שהם כן שיתפו אחרים, אז בעצם מה ההבדל אם הם נותנים את האפליקציה או שהם חולקים איתי את המאגר?
שתיהם מחנה משותף, מה אני כבר יכול לעשות אם המאגר שאנשים לא יכול לעשות אם האפליקציה? -
@מיגו-להוציא מציאות שהם פתחו לזה אפליקציה, אז יוצא שהם כן שיתפו אחרים, אז בעצם מה ההבדל אם הם נותנים את האפליקציה או שהם חולקים איתי את המאגר?
שתיהם מחנה משותף, מה אני כבר יכול לעשות אם המאגר שאנשים לא יכול לעשות אם האפליקציה?@בונפד כתב בעזרה | ניסיון פרויקט לאפליקציה 'מי' רק באופליין:
@מיגו-להוציא מציאות שהם פתחו לזה אפליקציה, אז יוצא שהם כן שיתפו אחרים, אז בעצם מה ההבדל אם הם נותנים את האפליקציה או שהם חולקים איתי את המאגר?
שתיהם מחנה משותף, מה אני כבר יכול לעשות אם המאגר שהם שאנשים לא יכול לעשות אם האפליקציה?לפתח אפליקציה מתחרה שתחסל אותם
-
שתיהם מחנה משותף, מה אני כבר יכול לעשות אם המאגר שאנשים לא יכול לעשות אם האפליקציה?@בונפד כתב בעזרה | ניסיון פרויקט לאפליקציה 'מי' רק באופליין:
שתיהם מכנה משותף, מה אני כבר יכול לעשות אם המאגר שאנשים לא יכול לעשות אם האפליקציה?אתה מקבל מספר מספר, וביניהם פרסומות לרוב.
או שתשלם על פרימיום, כמובן. -
@קרט כתב בעזרה | ניסיון פרויקט לאפליקציה 'מי' רק באופליין:
אולי אפשר ליפנות אילה לבקש גרסא באופליין
הנה, זה המייל שלהם, בבקשה:
Help@me.appבהצלחה, ותעדכן...
-
@קרט כתב בעזרה | ניסיון פרויקט לאפליקציה 'מי' רק באופליין:
אולי אפשר ליפנות אילה לבקש גרסא באופליין
לכאורה מה האינטרס שלהם לתת לך את זה? אתה לא מגדיל להם את המאגר ולא מקבל פרסומות ורק מצריך אותם לעדכן את המאגר לאופליין מידי פעם.
אבל תנסה א"א לדעת, הלוואי שתצליח.
-
@בונפד אם תמצא מאגר זה יהיה אפשרי ודי בקלות
כרגע שאין לך מאגר אתה יכול לפתח אפליקציה שעובדת על מספרי אנש״ק של ניקים בפורום למשל,
אתה יוצר סקריפט שמסנן ומכניס את הגיבוים של האנש״ק לקובץ db ואותו מפרסם לרבים ומידי פעם מוציא עדכון
(תוכל לעשות שכל מי שרוצה את הקובץ חייב לשתף את האנשי קשר שלו, כי לא הרבה ישמחו לתרום)@איש-אמת כתב בעזרה | ניסיון פרויקט לאפליקציה 'מי' רק באופליין:
כרגע שאין לך מאגר אתה יכול לפתח אפליקציה שעובדת על מספרי אנש״ק של ניקים בפורום למשל
ואז זה יהיה מלא ב"מוישי אחי" ו"ריקי המדהימה"
אם זה לא מאגר ממש גדול שאפשר איתו לסנן דברים כאלו זה יהיה מלא זבל -
@שרגא-תכנות כתב בעזרה | ניסיון פרויקט לאפליקציה 'מי' רק באופליין:
@מישהו12 לא מבין מה הבעיה, למה 144 פעם שאל אותך האם אתה מסכים?
לא קשור בשום צורה שהיא למה שאמרתי...
@מישהו12 איך אני יוצר איתך קשר ??דחוף..