עזרה | ניסיון פרויקט לאפליקציה 'מי' רק באופליין
-
בעז"ה אני רוצה לפתוח בפרויקט, באפליקציה שתוכלו לדעת איזה אחד מהעולם (מהארץ) מתקשר אליכם, אם אחד מהארץ מתקשר אליכם ואתם רוצים לדעת מיזה אז פשוט אתם כותבים את המספר שלו באפליקציה והוא מגלה לכם מיזה,
אז אני רוצה לדעת האם זה אפשרי ליצור כזה אופליין או שלא,
ואשמח שמישהו יוכל להשתתף איתי בפרויקט -
הapi שלהם שוכב על שרתי אמזון ואם הם לא הגדירו את החסימות כמו שצריך.
כנראה שאפשר לחלק את העבודה לכמה בוטים ולכמה ימים ולהוציא את כול המאגר.כמובן שמאוד יקל אם יהיה כבר מאגר של מספרי טלפון ישראלים בלי שם,
ולא סתם לזרוק מספרים רנדומלים למאגר.ניסיתי ליירט כמה בקשות ולשלוח שוב, זה עובד משום מה רק חלקית נבדוק את העניין בהזדמנות.
-
@cfopuser רק אציין שגניבת המאגר של מי, בלי להכנס לדיון ההלכתי, מן הסתם חושפת את המפתח ואולי גם את המשתמשים לתביעה.
-
@מישהו12 אני לא עמדתי לעשות את זה בעצמי כמובן...
רק פירטתי את הפרטים הטכנים בעניין.
וממה שראיתי להפוך את הapi לאוטומטי זה כנראה אפשרי,
אבל בשביל כול המאגר זה יצטרך הרבה עבודה. -
אז אתם באים להגיד לי שאפליקציה 'מי' שיש בסמרטפנים אז זה בעיה הלכתית?
@מיגו-להוציא ניראה לך שהם משועממים לעבור מספר מספר ואז אם מסכימים אז רושמים אותם? (אז זה לא עובד ככה - ובעז"ה במוצאי החג אני יסביר איך זה עובד)
@צדיק-תמים יש את האפליקציה הזאת בכל איפון שאני מכיר (וגם בסמארטפון), הבאתי את זה מזה ש @מישהו12 הביא שלוש פוסטים למעלה
-
@מיגו-להוציא ניראה לך שהם משועממים לעבור מספר מספר ואז אם מסכימים אז רושמים אותם? (אז זה לא עובד ככה - ובעז"ה במוצאי החג אני יסביר איך זה עובד)
@צדיק-תמים יש את האפליקציה הזאת בכל איפון שאני מכיר (וגם בסמארטפון), הבאתי את זה מזה ש @מישהו12 הביא שלוש פוסטים למעלה
@בונפד כתב בעזרה | ניסיון פרויקט לאפליקציה 'מי' רק באופליין:
למה הגעת למסקנה שכזו?
יש להם מאגר שהתקבל מכל המשתמשים
ובהסכמתם, כך שהם עצמם בסדר גמור. -
-
בעז"ה אני רוצה לפתוח בפרויקט, באפליקציה שתוכלו לדעת איזה אחד מהעולם (מהארץ) מתקשר אליכם, אם אחד מהארץ מתקשר אליכם ואתם רוצים לדעת מיזה אז פשוט אתם כותבים את המספר שלו באפליקציה והוא מגלה לכם מיזה,
ואשמח שמישהו יוכל להשתתף איתי בפרויקט@בונפד כתב בעזרה | ניסיון פרויקט לאפליקציה 'מי' רק באופליין:
ואשמח שמישהו יוכל להשתתף איתי בפרויקטאני מוכן בעז"ה לפתח את האפליקציה עצמה, וגם לנסות בקשת רשימת אנשי הקשר של המשתמש והוספתם למאגר לעדכון (זה יהיה חייב להיות אונליין כמובן), אם הכל יהיה חוקי ובלי בעיות פרטיות וכו'.
-
@cfopuser רק אציין שגניבת המאגר של מי, בלי להכנס לדיון ההלכתי, מן הסתם חושפת את המפתח ואולי גם את המשתמשים לתביעה.
@מישהו12 לא מבין מה הבעיה, למה 144 פעם שאל אותך האם אתה מסכים?
וגם ME לא שואל אותך, על המספר שלך, אלא על האנשי קשר שברשותך.
אע"כ צ"ל שמספר טלפון של אדם אינו נחשב פרטיות או מאגר כמו ת.ז. ומידע אישי.ואם כבר עוסקים ביצירת מאגר של ME זכורני שהם https://f2.freeivr.co.il/user/מ-מ-פליישער https://f2.freeivr.co.il/user/avrham עסקו בזה.
מעניין לעניין. היה אחד שהציע לפתח בשביל בירורי שידוכים לעשות אנשי קשר משותפים, כלומר מי שהציעו לו איזה שם והוא לא יודע אצל מי לברר, אז הוא מכניס את המספר של השם או של ההורים, ואז הוא רואה אם יש מישהו מאנשי קשר שלו, שיש להם את המספר, ואז הוא יכול לברר אצל מי שהוא מכיר.
-
@מישהו12 לא מבין מה הבעיה, למה 144 פעם שאל אותך האם אתה מסכים?
וגם ME לא שואל אותך, על המספר שלך, אלא על האנשי קשר שברשותך.
אע"כ צ"ל שמספר טלפון של אדם אינו נחשב פרטיות או מאגר כמו ת.ז. ומידע אישי.ואם כבר עוסקים ביצירת מאגר של ME זכורני שהם https://f2.freeivr.co.il/user/מ-מ-פליישער https://f2.freeivr.co.il/user/avrham עסקו בזה.
מעניין לעניין. היה אחד שהציע לפתח בשביל בירורי שידוכים לעשות אנשי קשר משותפים, כלומר מי שהציעו לו איזה שם והוא לא יודע אצל מי לברר, אז הוא מכניס את המספר של השם או של ההורים, ואז הוא רואה אם יש מישהו מאנשי קשר שלו, שיש להם את המספר, ואז הוא יכול לברר אצל מי שהוא מכיר.
@שרגא-תכנות כדי להשתמש באפליקציה (או בAPI שמאחוריה) צריך להירשם ולהסכים לתנאי השימוש, ובלי לבדוק אני בטוח שתנאי השימוש אוסרים סקראפינג ואם כן זה לא חוקי
בכל מקרה זה דיון לא רלוונטי כי me דאגו להגביל את הכמות בדיקות למשתמש ליום@שרגא-תכנות כתב בעזרה | ניסיון פרויקט לאפליקציה 'מי' רק באופליין:
למה 144 פעם שאל אותך האם אתה מסכים?
144 זה שירות מוסדר ברישיון חברות התקשורת והן חייבות לספק אותו