בעיה | המסך במחשב השתנה
-
רבותי היקרים, היה לי עדכונים במחשב נייד שלי, והנה כאשר העדכונים נגמרו - אני מגלה שהכל השתנה, שורת המשימות זזה שמאלה, כל הקבצים שהיו במך השתנו
ניסיתי לעשות "שחזור" לפי נקודת שחזור, בלוח הבקרה, זה משגר הודעה שאין אצלי אופציה כזו.
בקיצור מה עושים לבטל את הדבר המעצבן הזה.
נראה לי בכלל שהיה לי ווינדוס 10 כעת זה נהיה וינדוס 11 ע"י העדכונים, אולי זה מה שגרם
תכלס' איך אני מסדר? -
רבותי היקרים, היה לי עדכונים במחשב נייד שלי, והנה כאשר העדכונים נגמרו - אני מגלה שהכל השתנה, שורת המשימות זזה שמאלה, כל הקבצים שהיו במך השתנו
ניסיתי לעשות "שחזור" לפי נקודת שחזור, בלוח הבקרה, זה משגר הודעה שאין אצלי אופציה כזו.
נראה לי בכלל שהיה לי ווינדוס 10 כעת זה נהיה וינדוס 11 ע"י העדכונים, אולי זה מה שגרם
תכלס' איך אני מסדר?@ועד למחוק את העדכון האחרון כלומר לחזור אחורה למה שהיה
-
@ועד למחוק את העדכון האחרון כלומר לחזור אחורה למה שהיה
@הרב-של-השכונה זה בדיוק מה שאני לא מצליח לעשות, איך עושים? הוא לא נותן לי אפשרות שחזור.
-
@הרב-של-השכונה זה בדיוק מה שאני לא מצליח לעשות, איך עושים? הוא לא נותן לי אפשרות שחזור.
-
תכלס' איך אני מסדר? -
@ועד תכלס' לא הבנתי מה השתנה, להזיז את שורת המשימות למטה לא מורכב...
ואפשר לראות בלוח בקרה איפה שמסירים תוכנות אפשרות להסיר גם עדכונים -
@ועד לא מצאת איפה מסירים או שלא מצאת את העידכון המדובר?
חפש הסרת התקנת תוכניות בלוח הבקרה ובצד ימין יהיה הצגת עדכונים מותקנים. -
@ועד אבל לא הבנתי עדיין מה השתנה כ"כ שמצריך להסיר את העדכון.
אולי הוא מופיע בהגדרות? (עדכונים>היסטוריית עדכונים)
אתה יודע מה המספר של העדכון? -