להורדה | אפליקציות מקוונות למנוטפרים
-
בהמשך למה שכתבתי פה חשבתי שזה יכול להיות רעיון מדהים [אם זה אפשרי] לגרום לאפליקציה לסמוך רק על התעודה של נט פרי ולא על תעודה אחרת , היינו שיעבוד רק כשמחובר לרשת נטפרי ולא לרשת אחרת, בקיצור כמו WIFREE רק באפליקציה עצמה.
אפשרי לעשת דבר כזה ? [אני לא רוצה להתקין WIFREE וגם לא רוצה דפדפן שיעבוד בנט פרי אבל גם יעבוד בחוץ עם כל רשת פתוחה]@יצחק-רשטונ כתב בלהורדה | אפליקציות מקוונות למנוטפרים:
אני לא רוצה להתקין WIFREE
למה?
אני מתכוון לשאול אם זה בגלל שאר החסימות שנוספות על המכשיר
אם בכל אופן אתה מעוניין גם בדפדפן אני מוכן אולי בתשלום סמלי.
אם זה היה משהו שנראה לי נצרך לרבים אולי הייתי עושה חינם, אבל אני לא חושב -
@יצחק-רשטונ כתב בלהורדה | אפליקציות מקוונות למנוטפרים:
אני לא רוצה להתקין WIFREE
למה?
אני מתכוון לשאול אם זה בגלל שאר החסימות שנוספות על המכשיר
אם זה היה משהו שנראה לי נצרך לרבים אולי הייתי עושה חינם, אבל אני לא חושב@ע-ה-דכו-ע כתב בלהורדה | אפליקציות מקוונות למנוטפרים:
למה?
כי זה מסובך להסיר את זה וגם הבנתי שצריך רוט, בקיצור אני לא אוהב להכנס לקישקע של המכשיר.
הסרתי את כל האפליקצות שמתחברות לאינטרנט כמו גוגל ויוטיוב ע"י פקודות ADB ובמקומם אני מחפש לשים דפדפן שתומך בנטפרי בלבד עם תעודה ברמת משתמש.
האמת היא שאם הייתי רוצה להתשמש בפלאפון שימוש אינטרני ביומיום הייתי שם WIFREE , אבל בגדול אני משתמש בפלאפון אופליין ואינטרנט [נטפרי] במחשב בבית כמו חלק גדול מהציבור החרדי, אבל בכל אופן אני רוצה שיהיה לי את האופציה אם אני יוצא לטיול או משהו בסגנון שיהיה לי אפשרות לקחת איתי את הסטיק אלחוטי של נטפרי ולבדוק דברים וכדו'
מקווה שהובנתי מספיק... אני מאמין שיש עוד הרבה כמוני -
@ע-ה-דכו-ע כתב בלהורדה | אפליקציות מקוונות למנוטפרים:
למה?
כי זה מסובך להסיר את זה וגם הבנתי שצריך רוט, בקיצור אני לא אוהב להכנס לקישקע של המכשיר.
הסרתי את כל האפליקצות שמתחברות לאינטרנט כמו גוגל ויוטיוב ע"י פקודות ADB ובמקומם אני מחפש לשים דפדפן שתומך בנטפרי בלבד עם תעודה ברמת משתמש.
האמת היא שאם הייתי רוצה להתשמש בפלאפון שימוש אינטרני ביומיום הייתי שם WIFREE , אבל בגדול אני משתמש בפלאפון אופליין ואינטרנט [נטפרי] במחשב בבית כמו חלק גדול מהציבור החרדי, אבל בכל אופן אני רוצה שיהיה לי את האופציה אם אני יוצא לטיול או משהו בסגנון שיהיה לי אפשרות לקחת איתי את הסטיק אלחוטי של נטפרי ולבדוק דברים וכדו'
מקווה שהובנתי מספיק... אני מאמין שיש עוד הרבה כמוני@יצחק-רשטונ כתב בלהורדה | אפליקציות מקוונות למנוטפרים:
למה?
כי זה
מסובךלהסיר את זהבלתי אפשרי לכאו'.
וגם הבנתי שצריך רוט, בקיצור אני לא אוהב להכנס לקישקע של המכשיר.
הפוך, צריך שלא יהיה רוט.
יש לי כרגע חסימה כמעט מוכנה שחוסמת את המכשיר באופן גלובלי לנטפרי בלבד, השאלה אם זה כן יתאים לך אם הבעיה היא לא ההגבלות הנוספות
אם זה היה משהו שנראה לי נצרך לרבים אולי הייתי עושה חינם, אבל אני לא חושב
עריכה: אני גם חושב שזה לא מספיק חסימה בשביל לשחרר אותה לציבור שירגישו שהמכשיר חסום בלי שהוא יהיה באמת כזה, רק למי שיודע שזה לא ממש חוסם ורק בלי זה הוא לא יחסום בכלל -
למה?
כי זה
מסובךלהסיר את זהבלתי אפשרי לכאו'.
וגם הבנתי שצריך רוט, בקיצור אני לא אוהב להכנס לקישקע של המכשיר.
הפוך, צריך שלא יהיה רוט.
יש לי כרגע חסימה כמעט מוכנה שחוסמת את המכשיר באופן גלובלי לנטפרי בלבד, השאלה אם זה כן יתאים לך אם הבעיה היא לא ההגבלות הנוספות
אם זה היה משהו שנראה לי נצרך לרבים אולי הייתי עושה חינם, אבל אני לא חושב
עריכה: אני גם חושב שזה לא מספיק חסימה בשביל לשחרר אותה לציבור שירגישו שהמכשיר חסום בלי שהוא יהיה באמת כזה, רק למי שיודע שזה לא ממש חוסם ורק בלי זה הוא לא יחסום בכלל@ע-ה-דכו-ע כתב בלהורדה | אפליקציות מקוונות למנוטפרים:
אם זה היה משהו שנראה לי נצרך לרבים אולי הייתי עושה חינם, אבל אני לא חושבתגיד מה סכום אולי נתאגד כמה ביחד ...
בכל אופן זה בוודאי נצרך לרבים - בדפדפן אפשר לעשות 99% מהדברים, אם זה להכנס לאתר של הקופת חולים או לבדוק מסלול נסיעה או לבדוק על מסעדה או בית כנסת בקרבת מקום, וכרגע להוריד דפדפן שתומך גם בנטפרי לא עוזר, כי בסוף הוא תומך גם באינטרנט פרוץ ובפרט בפאלפון שנמצא כל הזמן בכיס זה לא פירצה זה פתח פתוח. לכן אני חושב שדפדפן שתומך רק בנטפרי יעזור מאד להרבה אנשיםלגבי העניין אם זה חסימה או לא , אני לא הייתי מביא לבחור בן 17 פלאפון שהסרתי לו אפליקציות עם ADB כי תמיד הוא יכול להחזיר אותם באותה הצורה או לאפס את המכשיר וכו' , אבל בשבילי זה מספיק, אני כבר נושק ל30 ואם הייתי רוצה מכשיר בעייתי הייתי רוכש אחד כזה... בשבילי המדד הוא אם אני נמצא פתאום לבד באיזה חור עם וויפי פרוץ אם יש לי יכולת להתחבר אליו, וככה לא יהיה לי כי אני לא יאפס את הפלאפון שלי בחיים וגם לא יהיה לי אפשרות להחזיר את היישומים כי המחשב בבית , בקיצור כל מקרה לגופו אבל אפליקציה הזאת תשמש את מי שמבין את הצורך בה , אתה לא צריך לפרסם אותה בתור "אינטרנט חסום לכל דורש" שאז זה באמת בעייתי, אלא בתור " דפדפן שעובד עם נט פרי בלבד" ומי שצריך כזה ישתמש
-
אם זה היה משהו שנראה לי נצרך לרבים אולי הייתי עושה חינם, אבל אני לא חושבתגיד מה סכום אולי נתאגד כמה ביחד ...
בכל אופן זה בוודאי נצרך לרבים - בדפדפן אפשר לעשות 99% מהדברים, אם זה להכנס לאתר של הקופת חולים או לבדוק מסלול נסיעה או לבדוק על מסעדה או בית כנסת בקרבת מקום, וכרגע להוריד דפדפן שתומך גם בנטפרי לא עוזר, כי בסוף הוא תומך גם באינטרנט פרוץ ובפרט בפאלפון שנמצא כל הזמן בכיס זה לא פירצה זה פתח פתוח. לכן אני חושב שדפדפן שתומך רק בנטפרי יעזור מאד להרבה אנשיםלגבי העניין אם זה חסימה או לא , אני לא הייתי מביא לבחור בן 17 פלאפון שהסרתי לו אפליקציות עם ADB כי תמיד הוא יכול להחזיר אותם באותה הצורה או לאפס את המכשיר וכו' , אבל בשבילי זה מספיק, אני כבר נושק ל30 ואם הייתי רוצה מכשיר בעייתי הייתי רוכש אחד כזה... בשבילי המדד הוא אם אני נמצא פתאום לבד באיזה חור עם וויפי פרוץ אם יש לי יכולת להתחבר אליו, וככה לא יהיה לי כי אני לא יאפס את הפלאפון שלי בחיים וגם לא יהיה לי אפשרות להחזיר את היישומים כי המחשב בבית , בקיצור כל מקרה לגופו אבל אפליקציה הזאת תשמש את מי שמבין את הצורך בה , אתה לא צריך לפרסם אותה בתור "אינטרנט חסום לכל דורש" שאז זה באמת בעייתי, אלא בתור " דפדפן שעובד עם נט פרי בלבד" ומי שצריך כזה ישתמש
@יצחק-רשטונ תפנה אליי בצ'אט או למייל שבפרופיל
-
רבוייתי ...
על קבוצת רכישה שמעתם ???
יופי מצויין !!!
מתארגנת פה קבוצת רכישה של אברכים מצויינים בני עליה ציבור איכותי מאד, שרוצה להשתתף ביצירה של דפדפן לאנדרואיד שעובד בנטפרי בלבד
ובעברית, אם תחבר אותו לאינטרנט של נטפרי הוא עובד ואם לאינטרנט פרוץ [חס ושלום ל"ע מאן דכר שמיה] הוא לא עובד .שים לב !!! זה לא חוסם את המכשיר כלל, אם תתקין דפדפן אחר או כל אפליקציה אחרת כמו יוטיוב נניח היא תהייה פתוחה לגמרי, זה מתאין למי שהסיר כל אפליקציה אחרת שמתחברת לאינטרנט ואז אפשר לשים דפדפן שיעבוד בנטפרי בלבד
מחיר לכולם ביחד יהיה 200 שקלים
מי שרוצה להשתתף שיכתוב משהו[גם אם רק בסכום קטן ואז נראה אם זה הולך] אל תתבייש לכתוב מעוניין לתרום 5 שקל לטובת העניין וגם אל תתייבש לכתוב מעוניין לתרום 50 שקל לטובת העניין] -
רבוייתי ...
על קבוצת רכישה שמעתם ???
יופי מצויין !!!
מתארגנת פה קבוצת רכישה של אברכים מצויינים בני עליה ציבור איכותי מאד, שרוצה להשתתף ביצירה של דפדפן לאנדרואיד שעובד בנטפרי בלבד
ובעברית, אם תחבר אותו לאינטרנט של נטפרי הוא עובד ואם לאינטרנט פרוץ [חס ושלום ל"ע מאן דכר שמיה] הוא לא עובד .שים לב !!! זה לא חוסם את המכשיר כלל, אם תתקין דפדפן אחר או כל אפליקציה אחרת כמו יוטיוב נניח היא תהייה פתוחה לגמרי, זה מתאין למי שהסיר כל אפליקציה אחרת שמתחברת לאינטרנט ואז אפשר לשים דפדפן שיעבוד בנטפרי בלבד
מי שרוצה להשתתף שיכתוב משהו[גם אם רק בסכום קטן ואז נראה אם זה הולך] אל תתבייש לכתוב מעוניין לתרום 5 שקל לטובת העניין וגם אל תתייבש לכתוב מעוניין לתרום 50 שקל לטובת העניין] -
@יצחק-רשטונ דפדפן מלא?
@צדיק-תמים כן
-
רבוייתי ...
על קבוצת רכישה שמעתם ???
יופי מצויין !!!
מי שרוצה להשתתף שיכתוב משהו[גם אם רק בסכום קטן ואז נראה אם זה הולך] אל תתבייש לכתוב מעוניין לתרום 5 שקל לטובת העניין וגם אל תתייבש לכתוב מעוניין לתרום 50 שקל לטובת העניין]@יצחק-רשטונ כתב בלהורדה | אפליקציות מקוונות למנוטפרים:
רבוייתי ...
על קבוצת רכישה שמעתם ???
יופי מצויין !!!
מי שרוצה להשתתף שיכתוב משהו[גם אם רק בסכום קטן ואז נראה אם זה הולך] אל תתבייש לכתוב מעוניין לתרום 5 שקל לטובת העניין וגם אל תתייבש לכתוב מעוניין לתרום 50 שקל לטובת העניין]אשמח להשתתף בסכום סמלי, על איזה דפדפן מדובר?
-
רבוייתי ...
על קבוצת רכישה שמעתם ???
יופי מצויין !!!
מי שרוצה להשתתף שיכתוב משהו[גם אם רק בסכום קטן ואז נראה אם זה הולך] אל תתבייש לכתוב מעוניין לתרום 5 שקל לטובת העניין וגם אל תתייבש לכתוב מעוניין לתרום 50 שקל לטובת העניין]אשמח להשתתף בסכום סמלי, על איזה דפדפן מדובר?
@YOLEVI כתב בלהורדה | אפליקציות מקוונות למנוטפרים:
אשמח להשתתף בסכום סמלי, על איזה דפדפן מדובר?
עוד לא הוחלט
-
רבוייתי ...
על קבוצת רכישה שמעתם ???
יופי מצויין !!!
מי שרוצה להשתתף שיכתוב משהו[גם אם רק בסכום קטן ואז נראה אם זה הולך] אל תתבייש לכתוב מעוניין לתרום 5 שקל לטובת העניין וגם אל תתייבש לכתוב מעוניין לתרום 50 שקל לטובת העניין]@יצחק-רשטונ
האמת שכמו שכתבתי בעבר אני לא מבין מה החשש אפשר לחסום את הווי פי במכשיר ואז לגלוש רק דרך הסים ואם יש לך נטפרי זה יעבוד מצוין והסיכוי שתשיג סים לא כשר זה רק אם תלך לחנות בקצה השכונה וכו' וכו' ושם אפר לקנות גם טלפון חדש ... -
@יצחק-רשטונ
האמת שכמו שכתבתי בעבר אני לא מבין מה החשש אפשר לחסום את הווי פי במכשיר ואז לגלוש רק דרך הסים ואם יש לך נטפרי זה יעבוד מצוין והסיכוי שתשיג סים לא כשר זה רק אם תלך לחנות בקצה השכונה וכו' וכו' ושם אפר לקנות גם טלפון חדש ... -
@יצחק-רשטונ
האמת שכמו שכתבתי בעבר אני לא מבין מה החשש אפשר לחסום את הווי פי במכשיר ואז לגלוש רק דרך הסים ואם יש לך נטפרי זה יעבוד מצוין והסיכוי שתשיג סים לא כשר זה רק אם תלך לחנות בקצה השכונה וכו' וכו' ושם אפר לקנות גם טלפון חדש ...@motiz22 כתב בלהורדה | אפליקציות מקוונות למנוטפרים:
האמת שכמו שכתבתי בעבר אני לא מבין מה החשש אפשר לחסום את הווי פי במכשיר ואז לגלוש רק דרך הסים ואם יש לך נטפרי זה יעבוד מצוין והסיכוי שתשיג סים לא כשר זה רק אם תלך לחנות בקצה השכונה וכו' וכו' ושם אפר לקנות גם טלפון חדש ..
לך מתאים ההסדר הזה אבל אצלי זה בדיוק הפוך, אני רוצה דווקא וויפי.
בפלאפון יש לי סים כשר ויש לי סטיק אלחוטי שמשמש אותי לאינטרנט-נטפרי במחשב ואני רוצה שיהיה לי אפשרות גם בפלאפון כשאני יוצא יציאה ארוכה שאני יוכל לקחת את הסטיק איתי בלי לקחת את המחשב