להורדה | אפליקציות מקוונות למנוטפרים
-
@yyyppp116
לפתוח נושא חדש זה לא קשור פה לנושא -
@yyyppp116
תסתכל פה תנסה תעבור שלב אחרי שלב -
@yyyppp116
לפתוח נושא חדש זה לא קשור פה לנושא -
אם אעלה לפה אפליקציה של ידידים, יהיה מי שיוכל לסדר שתעבוד עם נטפרי? (בלי רוט וכדו')
תודה מראש.@השם-עוזר תנסה את זה ערכתי אותה בזמנו תוריד את הכול ותחלץ את הראשון זה יהפוך את זה לקובץ אחד
ידידים נטפרי.part15.rar ידידים נטפרי.part12.rar ידידים נטפרי.part13.rar ידידים נטפרי.part14.rar ידידים נטפרי.part10.rar ידידים נטפרי.part11.rar ידידים נטפרי.part07.rar ידידים נטפרי.part08.rar ידידים נטפרי.part09.rar ידידים נטפרי.part05.rar ידידים נטפרי.part06.rar ידידים נטפרי.part01.rar ידידים נטפרי.part02.rar ידידים נטפרי.part03.rarידידים נטפרי.part04.rar
-
@השם-עוזר תנסה את זה ערכתי אותה בזמנו תוריד את הכול ותחלץ את הראשון זה יהפוך את זה לקובץ אחד
ידידים נטפרי.part15.rar ידידים נטפרי.part12.rar ידידים נטפרי.part13.rar ידידים נטפרי.part14.rar ידידים נטפרי.part10.rar ידידים נטפרי.part11.rar ידידים נטפרי.part07.rar ידידים נטפרי.part08.rar ידידים נטפרי.part09.rar ידידים נטפרי.part05.rar ידידים נטפרי.part06.rar ידידים נטפרי.part01.rar ידידים נטפרי.part02.rar ידידים נטפרי.part03.rarידידים נטפרי.part04.rar
-
@השם-עוזר תוריד למחשב תחלץ עם מחלץ RAR ואח"כ תעביר לפלאפון (מתלנצל שזה ככה פשוט זה קובץ כבד)
-
@motiz22 לא עובד לי עם נטפרי
עריכה: גם בלי נטפרי יש לי מסך שחור [בהפעלה ראשונית עבדה, נכנסתי עם מס' טלפון ואז השתתקה] -
לי עובד גם בנטפרי יש לי אנדרואיד 16 למרות שזה מיועד לאנדרואיד נמוך יותר
איזה אנדרואיד יש לך ? -
לי עובד גם בנטפרי יש לי אנדרואיד 16 למרות שזה מיועד לאנדרואיד נמוך יותר
איזה אנדרואיד יש לך ? -
@השם-עוזר מפות זה קשור יש עוד אפלקציות שעברו עריכה ולא עובד המפות בנטפרי השאר אין לי מושג מה גם שאני לא מתנדב בידידים בשביל שאני יוכל לבדוק את כל האופציות