להורדה | אפליקציות מקוונות למנוטפרים
-
@קראנץ-ונילה לא הבנתי איך מתקינים הורדתי את אותטי פון ואני לא מצליח לפתוח
@בחור-בוגר אני העלתי את האפלקציה בזמנו
זה אפלקציה לא רישמית שבנתי ע"י האתר של @צדיק-תמים אם זה לא עובד לא בטוח שזה קשור לנטפרי -
@בחור-בוגר אני העלתי את האפלקציה בזמנו
זה אפלקציה לא רישמית שבנתי ע"י האתר של @צדיק-תמים אם זה לא עובד לא בטוח שזה קשור לנטפרי -
@בחור-בוגר תפרט לי רק מה היתה הבעיה שלך התקנת את האפלקציה ומה קיבלת ? מסך לבן ?
-
@בחור-בוגר תפרט לי רק מה היתה הבעיה שלך התקנת את האפלקציה ומה קיבלת ? מסך לבן ?
-
אם אתה רוצה לבנות אפלקציה משלך תכנס לאתר שהבאתי פה
בשביל שיעבוד בנטפרי צריך ללחוץ על הימנע משגיאות וכו'
ובשביל שתוכל להירשם דרך החשבון גוגל שלך צריך גם לאפשר שם באתר חיבור לגוגל וכן להוסיף את הדומיין של החיבור של גוגל שלא יחסם -
@בחור-בוגר לחלץ את זה זה נמצא בקובץ zip ואח"כ פשוט ללחוץ על הקובץ ולהתקין יש מלא אפלקציות סייר שאפשר לחלץ איתם קבצים
-
@בחור-בוגר לחלץ את זה זה נמצא בקובץ zip ואח"כ פשוט ללחוץ על הקובץ ולהתקין יש מלא אפלקציות סייר שאפשר לחלץ איתם קבצים
-
חילצתי
עכשיו איך אני מתקין כשאני עושה אנטר הוא שואל אותי איך לפתוך ואז אני עושה באופציה הראשונה שזה חפש אפליקציות והוא כותב לי לא נמצה אפליקציה@בחור-בוגר תבחר בלהתקין עם מתקין החבילה
(זה אמור להיות ממש קל להתקין כמו כל אפלקציה אחרת זה לא קשור לנטפרי או לאפלקציה הזאת) -
חילצתי
עכשיו איך אני מתקין כשאני עושה אנטר הוא שואל אותי איך לפתוך ואז אני עושה באופציה הראשונה שזה חפש אפליקציות והוא כותב לי לא נמצה אפליקציה@בחור-בוגר רק שאני יבין אתה מנסה להתקין את זה במחשב למה אם כן זה ממש לא אמור לעבוד לך זה רק לאנדרואיד
-
@בחור-בוגר רק שאני יבין אתה מנסה להתקין את זה במחשב למה אם כן זה ממש לא אמור לעבוד לך זה רק לאנדרואיד