להורדה | אפליקציות מקוונות למנוטפרים
-
@motiz22 כתב בלהורדה | אפליקציות מקוונות למנוטפרים:
@קראנץ-ונילה מי שיש לו אפליקציה מסוימת שמעוניין שיבקש ונראה אם זה ניתן לעריכה בקלות
תוכל לערוך גירסה עדכנית יותר של זינג?
@motiz22
עלי אקספרס
גוגל דרייב
גוגל צ׳אט
גוגל דוקס
בנק הפועלים
קופ"ח כללית
גרסה חדשה של seal -
@קראנץ-ונילה מי שיש לו אפליקציה מסוימת שמעוניין שיבקש ונראה אם זה ניתן לעריכה בקלות
-
@motiz22
עלי אקספרס
גוגל דרייב
גוגל צ׳אט
גוגל דוקס
בנק הפועלים
קופ"ח כללית
גרסה חדשה של seal@קראנץ-ונילה דרייב וצאט לא ניתן לעריכה ככה גם רוב האפליקציות של גוגל כולל מייל
-
@MAD
לא נותן להתקין -
@MAD
לא נותן להתקין@קראנץ-ונילה מה הוא כותב?
-
@קראנץ-ונילה מה הוא כותב?
@MAD
החבילה לא תקפה
ואני באנדרואיד 13 -
@MAD
החבילה לא תקפה
ואני באנדרואיד 13אפליקצייה של אנקר
יש הרבה שדרוגים שעובדים רק עם אינטרנט
מתמחים טופ -
אני רוצה לפתוח אשכול שמיועד למשתמשי אנדרואיד המנוטפרים שיעלו בו אפליקציות מקוונות בלבד שמתאימות לשימוש בנטפרי (כלומר שאין בהם בעיה עם התעודת אבטחה וכו')
אפליקציות
- Seal- הורדה מיוטיוב, קרדיט, ממליץ בהחלט!
- מיי קאר&זינג, להוריד כוכביות, קרדיט
- זינג מעודכן 12.10.25, להוריד כוכביות, קרדיט- @motiz22
דפדפנים שעובדים טוב בנטפרי
@קראנץ-ונילה כתב בלהורדה | אפליקציות מקוונות למנוטפרים:
אני רוצה לפתוח אשכול שמיועד למשתמשי אנדרואיד המנוטפרים שיעלו בו אפליקציות מקוונות בלבד שמתאימות לשימוש בנטפרי (כלומר שאין בהם בעיה עם התעודת אבטחה וכו')
כל אחד שיש לו טאבלט עם וויפרי יכול להוריד ולהעלות לכאן את האפליקציות הערוכות שבחנות של נטפרי
-
@קראנץ-ונילה כתב בלהורדה | אפליקציות מקוונות למנוטפרים:
כל אחד שיש לו טאבלט עם וויפרי יכול להוריד ולהעלות לכאן את האפליקציות הערוכות שבחנות של נטפרי
-
@מומחה123 כתב בלהורדה | אפליקציות מקוונות למנוטפרים:
אתה בטוח שהאפליקציות שם ערוכות? נראה לי שזה אפליקציה רגילה ובמכשיר יש תעודת אבטחה ברמת משתמש
@נחום-גמזו כתב בלהורדה | אפליקציות מקוונות למנוטפרים:
תעודת אבטחה ברמת משתמש
תעודת אבטחה ברמת משתמש לא מספיקה עבור רוב האפליקציות
-
@motiz22 כתב בלהורדה | אפליקציות מקוונות למנוטפרים:
תוכל לערוך גירסה עדכנית יותר של זינג?
@ליטאי-פשוט ביקשת קיבלת זינג נטפרי מעודכן (להוריד כוכביות ) זה קובץ XAPK אז שימו לב שצריך מתקין בשביל זה אפשר לעשות עדכון על האפליקציה הקיימת
-
@ליטאי-פשוט ביקשת קיבלת זינג נטפרי מעודכן (להוריד כוכביות ) זה קובץ XAPK אז שימו לב שצריך מתקין בשביל זה אפשר לעשות עדכון על האפליקציה הקיימת
@motiz22
יישר כח גדול עובד מצוין! אני התקנתי בלי מתקין עם סייר FILE MANAGER +
לא הרבה התחדש
אני רואה שנוספה אפשרות לראות את השיר הבא
עדכנתי בפוסט העליוןאזלו לי הלייקים להיום