להורדה | אפליקציות מקוונות למנוטפרים
-
בהמשך למה שכתבתי פה חשבתי שזה יכול להיות רעיון מדהים [אם זה אפשרי] לגרום לאפליקציה לסמוך רק על התעודה של נט פרי ולא על תעודה אחרת , היינו שיעבוד רק כשמחובר לרשת נטפרי ולא לרשת אחרת, בקיצור כמו WIFREE רק באפליקציה עצמה.
שייך לעשות דבר כזה באפליקציה עצמה? [אני לא רוצה להתקין WIFREE וגם לא רוצה דפדפן שיעבוד בנט פרי אבל גם יעבוד בחוץ עם כל רשת פתוחה] -
@נחום-גמזו כתב בלהורדה | אפליקציות מקוונות למנוטפרים:
בגדול כל אפליקציה צריך לבדוק שאין דפדפן פנימי ובאפליקציה שהיא לא מבית יוצר חרדי צריך לבדוק היטב פרסומות תמונות תוכן וכ'
הזינג למשל הוא יוצר חרדי נכון ?
והSEAL מה דינו ? -
@יונתן-המתכנת דבר ראשון צודק שזה מה שהם עושים טכנית.
ההנחה למה חשבתי שהם לא עושים את זה כי הם הם יעשו את זה,
זה מצריך הרבה השקעה מצידם כדי שזה לא יוביל לפריצה די קלה.לדוג' וויז משתמש בשרתים של גוגל שעד לפני כמה שנים יכלו לשמש כבסיס לפריצה,
אני לא רוצה להרחיב בזה כמובן.אתה צודק שאם חושבים על זה נטפרי חייבים לעשות את זה להרבה שירותים כמו עדכוני ווינדוס וכו'
בקיצור כול מה שבודק תעודות לפני שימוש.מה שמעלה לי שאלות לגבי האם הם לא מאפשרים יותר מידי (האם מאשרים כתובות ip, דומיינים שלמים (לדוג'
google*) וכו')
כמובן שאם זה מתבצע כמו שצריך השטח תקיפה הוא קטן אבל צריך עיון. -
@hjhtk.com כתב בלהורדה | אפליקציות מקוונות למנוטפרים:
וואצאפ יכול לעבוד אם יש אישור של נטפרי?
לא, כי השרתים שלהם חסומים
-
@יצחק-רשטונ אם יש לך רוט אתה יכול למחוק את התעודות המובנות ולהוסיף את של נטפרי
עריכה: צריך גם לחסום את האפשרות לעקוף שגיאת תעודה@צדיק-תמים כתב בלהורדה | אפליקציות מקוונות למנוטפרים:
אם יש לך רוט אתה יכול למחוק את התעודות המובנות ולהוסיף את של נטפרי
אני לא רוצה לעשות רוט
ראיתי למעלה דפדפנים שהותאמות לעבוד עם תעודת אבטחה ברמת משתמש, חשבתי אם זה יכול להיות שיתאימו אותם לעבוד רק עם תעודה של נטפרי ואז פשוט אני מסיר מהכשיר כל אפליקציה שמתחבת לאינטרנט ומתקין רק דפדפן וכדו' שעובד עם נטפרי בלבד -
בהמשך למה שכתבתי פה חשבתי שזה יכול להיות רעיון מדהים [אם זה אפשרי] לגרום לאפליקציה לסמוך רק על התעודה של נט פרי ולא על תעודה אחרת , היינו שיעבוד רק כשמחובר לרשת נטפרי ולא לרשת אחרת, בקיצור כמו WIFREE רק באפליקציה עצמה.
שייך לעשות דבר כזה באפליקציה עצמה? [אני לא רוצה להתקין WIFREE וגם לא רוצה דפדפן שיעבוד בנט פרי אבל גם יעבוד בחוץ עם כל רשת פתוחה]@יצחק-רשטונ כתב בלהורדה | אפליקציות מקוונות למנוטפרים:
שייך לעשות דבר כזה באפליקציה עצמה? [אני לא רוצה להתקין WIFREE וגם לא רוצה דפדפן שיעבוד בנט פרי אבל גם יעבוד בחוץ עם כל רשת פתוחה]אני פעם ניסיתי למחוק את כל התעודות חוץ משל נטפרי אבל לא עזר (לא זוכר אם גם נטפרי לא עבד או שהכל עבד)
בתכלס פעם ביקשתי פה אם שייך לעשות דפדפן לנטפרי בלבד וענו לי שזה די פשוט רק צריך כמובן לדעת איך, בזמנו @לא-מתייאש הציע לערוך לי דפדפן בתשלום
-
@יצחק-רשטונ כתב בלהורדה | אפליקציות מקוונות למנוטפרים:
שייך לעשות דבר כזה באפליקציה עצמה? [אני לא רוצה להתקין WIFREE וגם לא רוצה דפדפן שיעבוד בנט פרי אבל גם יעבוד בחוץ עם כל רשת פתוחה]אני פעם ניסיתי למחוק את כל התעודות חוץ משל נטפרי אבל לא עזר (לא זוכר אם גם נטפרי לא עבד או שהכל עבד)
בתכלס פעם ביקשתי פה אם שייך לעשות דפדפן לנטפרי בלבד וענו לי שזה די פשוט רק צריך כמובן לדעת איך, בזמנו @לא-מתייאש הציע לערוך לי דפדפן בתשלום
@YOLEVI כתב בלהורדה | אפליקציות מקוונות למנוטפרים:
אני פעם ניסיתי למחוק את כל התעודות חוץ משל נטפרי אבל לא עזר (לא זוכר אם גם נטפרי לא עבד או שהכל עבד)
וואו זה יכול להיות מדהים , הלוואי מישהו יעשה את זה ויזכה את הרבים...
לצערי הרב אין לי את הידע כלל -
אני פעם ניסיתי למחוק את כל התעודות חוץ משל נטפרי אבל לא עזר (לא זוכר אם גם נטפרי לא עבד או שהכל עבד)
לצערי הרב אין לי את הידע כלל@יצחק-רשטונ כתב בלהורדה | אפליקציות מקוונות למנוטפרים:
לצערי הרב אין לי את הידע כללזה יהיה יותר ממדהים, השאלה היא אם @לא-מתייאש עדיין בעניין או כל אחד אחר שיודע לעשות את זה ואולי נתאגד כמה ביחד לשלם על זה
-
לצערי הרב אין לי את הידע כללזה יהיה יותר ממדהים, השאלה היא אם @לא-מתייאש עדיין בעניין או כל אחד אחר שיודע לעשות את זה ואולי נתאגד כמה ביחד לשלם על זה
זה יהיה יותר ממדהים, השאלה היא אם @לא-מתייאש עדיין בעניין או כל אחד אחר שיודע לעשות את זה ואולי נתאגד כמה ביחד לשלם על זה
תברר איתו מה הסכום ונראה אם כמה ירצו להצטרף
-
@YOLEVI ברמת העיקרון חסימה מבוססת תעודת אבטחה לא תועיל בכתובות לא מאובטחים (HTTP)
אבל אפשר לבנות לוגיקה שתפתור את זה או לחלופין לחסום את כל הכתובות הלא מאובטחות (אפשר להחריג את 1.2.3.4)דבר כזה מצריך עריכה של אחד מהדפדנים בקוד פתוח (למשל פיירפוקס)
דורש (בשביל אנדרואיד) סביבת פיתוח של אפליקציות כגון אנדרואיד סטודיו
צריך רשימה של כל תעודות האבטחה השונות של נטפרי (וצריך גם את טביעת האצבע של התעודה)
כמובן שבפג תוקפה של תעודה או בהוצאת תעודה חדשה ע"י נטפרי יצטרכו לעדכןאולי עדיף למצוא כתובת ייחודית שניתן לגשת אליה רק ברשת של נטפרי ולהגביל את החסימה לפי בדיקה של הכתובת ההיא (לא ידוע לי אם קיים - מסתבר שכן)
דורש זמן לבניית הפרויקט - מה שלצערי אין לי
אבל אני סבור שכל אחד עם ידע טכני ומספיק כוח רצון יוכל להשלים פרויקט כזה בסיוע AI
-
@YOLEVI ברמת העיקרון חסימה מבוססת תעודת אבטחה לא תועיל בכתובות לא מאובטחים (HTTP)
אבל אפשר לבנות לוגיקה שתפתור את זה או לחלופין לחסום את כל הכתובות הלא מאובטחות (אפשר להחריג את 1.2.3.4)דבר כזה מצריך עריכה של אחד מהדפדנים בקוד פתוח (למשל פיירפוקס)
דורש (בשביל אנדרואיד) סביבת פיתוח של אפליקציות כגון אנדרואיד סטודיו
צריך רשימה של כל תעודות האבטחה השונות של נטפרי (וצריך גם את טביעת האצבע של התעודה)
כמובן שבפג תוקפה של תעודה או בהוצאת תעודה חדשה ע"י נטפרי יצטרכו לעדכןאולי עדיף למצוא כתובת ייחודית שניתן לגשת אליה רק ברשת של נטפרי ולהגביל את החסימה לפי בדיקה של הכתובת ההיא (לא ידוע לי אם קיים - מסתבר שכן)
דורש זמן לבניית הפרויקט - מה שלצערי אין לי
אבל אני סבור שכל אחד עם ידע טכני ומספיק כוח רצון יוכל להשלים פרויקט כזה בסיוע AI
@צדיק-0 כתב בלהורדה | אפליקציות מקוונות למנוטפרים:
אמן זה יהיה מבורך מאד