סקריפט להפעלה מנהל המשימות כשהוא חסום בgpedit
-
@yzahn זה עובד, אבל שים לב, שאני מריץ אותו, זה משחרר לי את המנהל משימות אבל לא ממשיך להריץ את הסקריפט לחסום עד שאני לא סוגר את מנהל המשימות.
מה הפתרון?
לעשותrun c:/windows.....
וזה ימשיך להריץ את הסקריפט למרות שמנהל המשימות פתוח?
כי כמו שאמרתי, גם אחרי שאני חוסם את מנהל המשימות אם הוא פתוח הוא לא נסגר.ב. אם המשתמשים האחרים שאין להם ניהול יריצו את הסקריפט הזה, גם להם מנהל המשימות ישתחרר?
-
REG add HKCU\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Policies\System /v DisableTaskMgr /t REG_DWORD /d 0 /f start taskmgr timeout 1 REG add HKCU\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Policies\System /v DisableTaskMgr /t REG_DWORD /d 1 /f
ב. אם המשתמשים האחרים שאין להם ניהול יריצו את הסקריפט הזה, גם להם מנהל המשימות ישתחרר?
לא
-
@yzahn אמר בסקריפט להפעלה מנהל המשימות כשהוא חסום בgpedit:
@שמואל אמר בסקריפט להפעלה מנהל המשימות כשהוא חסום בgpedit:
ב. אם המשתמשים האחרים שאין להם ניהול יריצו את הסקריפט הזה, גם להם מנהל המשימות ישתחרר?
גם אתה אם לא תריץ אותו כמנהל לא יעבוד לך
אני לא מריץ כמנהל..🧐... וזה עובד .
הכנסתי את כקובץ bat רגיל.טוב, אני אבדוק במשתמש אחר לא מנהל..
-
@yzahn אמר בסקריפט להפעלה מנהל המשימות כשהוא חסום בgpedit:
לא
נו, אז אתה כן מריץ כמנהל
-
עברתי בריפרוף על הפוסט הזה, אני חושב שחסימה ברמה של סקריפט היא לא מי יודע מה. אפשר לעקוף בדרכים שונות. אני הייתי ממליץ להשתמש בתוכנה הזו || AskAdmin.rar || או זאת || חסימת לוח בקרה ודפי הגדרותWsBlocker.zip || שאיתה ניתן לחסום ברגע את מנהל המשימות מכל המשתמשים, וכשאתה רוצה לפתוח אז תפתח. ניתן כמדומני גם למנוע את מנהל המשימות רק ממשתמשים מסויימים (מתעצל לבדוק עכשיו). אפשר לחסום איתה ג"כ תוכנה צפציפית, ודפי הגדרות ולוח בקרה וכדו'. היא בעברית מלאה, הורדה מהאתר הרשמי.
אני אישית מפיק ממנה תועלת רבה, מקווה שגם אתה.
קיבלתי אותה מ @משתמש-מקצוען -
האם אתה לא הפעלת את התוכנה???? נועלים ע"י סימון וי. ומשחררים ע"י הסרת הוי. פשוט וקל. התוכנה בעברית מלאה.
-
@יהודי-טוב אמר בסקריפט להפעלה מנהל המשימות כשהוא חסום בgpedit:
עברתי בריפרוף על הפוסט הזה,
הנושא פה לא היתה חסימת מנהל המשימות אלא שיחרור זמני של חסימה קיימת
אני חושב שחסימה ברמה של סקריפט היא לא מי יודע מה
מה זה חסימה "ברמה של סקריפט"?
אפשר לעקוף בדרכים שונות
לא ידוע לי על דרך לעקוף את זה שלא יהיה קיים בתוכנות אחרות
-
@יהודי-טוב אמר בסקריפט להפעלה מנהל המשימות כשהוא חסום בgpedit:
עברתי בריפרוף על הפוסט הזה, אני חושב שחסימה ברמה של סקריפט היא לא מי יודע מה. אפשר לעקוף בדרכים שונות. אני הייתי וכו' וכו'...
שים לב, כתבתי בהתחלה, מנהל המשימות חסום דרך הgpedit.
לא נראה לי שיש איך לעקוף את זה אם אתה לא מנהל.
ב. במחשב שאני צריך את זה מושבת Windows Installer ולוח הבקרה, ויש Shadow Defender, מתחברים איליו ממרוחק ואין בו בכלל גישה לאינטרנט רק לתחום מסויים... בקיצור, רק רציתי שיהיה לי ניתור על המשתמשים המחוברים.
בקיצור... לא נראה לי בעייתי... -
למה לא פשוט לעשות קיצור דרך ל taskmgr ולהריץ אותו כadministrator מקומי?!
ככה הוא ישאר לך פעיל בזמן שכולם חסומים וגם עם יוזר שאין לו הרשאות זה יעבוד לך (כי הוא רץ על סיסמת admin) וזהו...
נ.ב ליוזר רגיל יש הרשאה להריץ את הערכים הנ"ל בREG, אתה בבעיה.. -
@hfreuvenbe אמר בסקריפט להפעלה מנהל המשימות כשהוא חסום בgpedit:
נ.ב ליוזר רגיל יש הרשאה להריץ את הערכים הנ"ל בREG, אתה בבעיה..
עובדה שלא...
אבל זה בסדר, זה פשוט: