בעיה | עכבר מחשב לא עובד
-
שלום רב וחג שמח יש לי מחשב לנובו ויש בעיה בעכבר אני לא רואה אותו הוא לא עובד המקלדת עובדת רגיל וכן אם אני מכניס עכבר חיוני בUSB הוא עובד אשמח לעזרה דחוף תתודה רבה!
-
שלום רב וחג שמח יש לי מחשב לנובו ויש בעיה בעכבר אני לא רואה אותו הוא לא עובד המקלדת עובדת רגיל וכן אם אני מכניס עכבר חיוני בUSB הוא עובד אשמח לעזרה דחוף תתודה רבה!
@הישבשר-המלומד יש לחצן שמכבה את הלוח מגע אצלי זה F6
-
@הישבשר-המלומד
לא תמיד זה בקיצור מקשים
(אצלי זה בהקשה עם 2 אצבעות בפינה השמאלית עליונה של המשטח)בכל מקרה אתה יכול להפעיל אותו דרך הגדרות- בלוטוס והתקנים-לוח מגע
יכול להיות שזו בעיה בדרייברים או משהו אבל קודם תנסה להפעיל אותו משם...
-
@הישבשר-המלומד
לא תמיד זה בקיצור מקשים
(אצלי זה בהקשה עם 2 אצבעות בפינה השמאלית עליונה של המשטח)בכל מקרה אתה יכול להפעיל אותו דרך הגדרות- בלוטוס והתקנים-לוח מגע
@בנימין-מחשבים כתב בבעיה | עכבר מחשב לא עובד:
@הישבשר-המלומד
לא תמיד זה בקיצור מקשים
נסתי בכל האפים נראה לי שזה בעיה כצת יותר מורכבת אם יכול להיות שזה קשור לדריברים אשמח למדריך או הסבר מה עשות
-
@בנימין-מחשבים כתב בבעיה | עכבר מחשב לא עובד:
@הישבשר-המלומד
לא תמיד זה בקיצור מקשים
נסתי בכל האפים נראה לי שזה בעיה כצת יותר מורכבת אם יכול להיות שזה קשור לדריברים אשמח למדריך או הסבר מה עשות
@הישבשר-המלומד אתה יכול להתקין את התוכנה דרייבר בוסטר ולעשות בה סריקה אוטומטית לדרייברים במחשב.
להורדה- 4c83dd62-e2ff-4c2d-b8fa-1af78aee84fd-driver_booster_setup.exe
רק שים לב-במהלך ההתקנה אל תאשר בטעות התקנת תוכנות נוספות שהוא ינסה לדחוף לך.
כדאי לך להסיר אותה לאחר השימוש -
@הישבשר-המלומד דבר ראשון הפעלה מחדש.
לאחר מכו עם לא מופיע - כנס למנהל ההתקנים וחפש את ההתקו של העכבר ותנסה לעדכן דרייבר דרך עדכון מנהל התקן, אם לא עוזר תבצע הסרת מנהל התקן והפעלה מחדש