להורדה | 💡 i מלמד: מומחים דיגיטליים לפסיקה, חלומות ואיבחון ויזואלי
-
@Yeshivisher על איזה AI זה מבוסס?
@חובבן-מקצועי
סוד ה' ליריאיו -
בס"ד
i מלמד: מומחים דיגיטליים לפסיקה, חלומות ואיבחון ויזואלי
️ לעילוי נשמת אבי מורי בנימין בן אסתר, הריני כפרת משכבו
i מלמד היא המהפכה האמיתית בתחום ההלכה והשאלות התורניות המקוונות.
הפסיקו להסתפק בתשובות כלליות – עברו לפסיקה ממוקדת.
i מלמד – הדיוק והעומק של בית מדרש שלם, בכיס שלכם.
סטטוס: הגרסה הסופית זמינה בקרוב בחנויות!
זוהי הגרסה הסופית והמלאה של הפלטפורמה, המושקת בקרוב מאוד לכלל הציבור בחנויות האפליקציות.
יכולות עיקריות שנועדו להקל עליך:
️ הקליטו את השאלה במקום להקליד!
i מלמד מאפשרת לכם להקליט את השאלה בקולכם ללא צורך בהקלדה ידנית, כך שאתם מקבלים מענה מדויק ומהיר ביותר.פתרון חלומות מקצועי ומבוסס מקורות
בנוסף להלכה, i מלמד מציגה מומחה דיגיטלי ייעודי לנושא פתרון חלומות. שלחו את תיאור החלום וקבלו פירוש מקצועי, מבוסס מקורות יהודיים, וברמת דיוק ועומק שטרם נראו.פסיקה ממוקדת ודיוק חסר תקדים
בניגוד לאפליקציות כלליות או מודלי שפה רחבים, i מלמד מפעילה מערכת ייחודית של עשרות מומחים הלכתיים דיגיטליים, שכל אחד מהם מוקדש באופן בלעדי לתחום ידע מצומצם (כגון: 'בדיקת תולעים', 'הלכות מקווה', 'דיני אבלות במועד').
🧑️ כאשר המשתמש בוחר נושא, הוא למעשה פונה ל**"פוסק הייעודי"** שמוגדר אך ורק לנושא זה.
חלוקה קפדנית זו מבטיחה רמה חסרת תקדים של דיוק הלכתי עמוק, ובנוסף, כל תשובה נושאת מחויבות מובנית להביא מקורות מחז"ל ופוסקים (קדומים ואחרונים).
אבחון תמונה הלכתי (ויזואלי)
i מלמד מציעה כלי ייחודי לבדיקת כשרות בתמונות, המנצל את המומחים הממוקדים שלה לניתוח ויזואלי ספציפי:
️ סת"ם: בדיקה ממוקדת של קלפי מזוזה, תפילין וספר תורה לזיהוי אותיות חסרות, יתרות או פסולות.
כשרות: אבחון מזון, פירות וירקות לתולעים וחרקים, וזיהוי הברכה המתאימה (ברכה ראשונה ואחרונה).
ארבעת המינים: ניתוח צילומי אתרוג, לולב, הדס וערבה לזיהוי פסולים וליקויים.
צילומי מסך:
הורדה - APK:
com.FriendsAI.iMelamed.apkהורדה - ZIP:
com.FriendsAI.iMelamed - APK.zipאני צריך עזרה שזה יאושר בגוגלפליי:
א - לכל הפחות 12, שיביאו לי מייל ואתן להם גישה להתקנה
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.FriendsAI.iMelamedב - לאשר שהמשתמש באפליקציה "בודק"
https://play.google.com/apps/testing/com.FriendsAI.iMelamedג - להפעיל את האפליקציה לכל הפחות מידי יום, ולעשות בה שימוש קל
ממש יעזור!!!ואח"כ בע"ה נאשר את זה בנטפרי וכל החנויות הכשרות
אשמח לקבל ביקורות בונות בכדי לתת עוד הנחיות לבוט
אם תהיינה תקלות, אשמח לקבל מידע מפורט על הבעיה!@Yeshivisher אגב, יש לך תכנון לעתיד שזה יעבוד גם על מחשב?
-
@Yeshivisher אגב, יש לך תכנון לעתיד שזה יעבוד גם על מחשב?
@חובבן-מקצועי
תפעיל את זה עם אמולטור
לדוגמא, א' המומלצים: בלוסטאקס -
@Yeshivisher אגב, יש לך תכנון לעתיד שזה יעבוד גם על מחשב?
@חובבן-מקצועי
תגיד, רואים/מבינים את הבקשה שלי לגבי גוגלפליי? -
@חובבן-מקצועי
תגיד, רואים/מבינים את הבקשה שלי לגבי גוגלפליי?@Yeshivisher אני אישית מעולם לא התעסקתי בהעלאת אפליקציות לגוגל פליי, אבל נראה לי שהבנתי היטב מה שכתבת..
כוונתי לומר, שחדש לי התחום - ובכל זאת נראה לי שהבנתי את הקונספט, אז לכאורה גם כולם יבינו..
-
@Yeshivisher אני אישית מעולם לא התעסקתי בהעלאת אפליקציות לגוגל פליי, אבל נראה לי שהבנתי היטב מה שכתבת..
כוונתי לומר, שחדש לי התחום - ובכל זאת נראה לי שהבנתי את הקונספט, אז לכאורה גם כולם יבינו..
@חובבן-מקצועי
כי אף אחד לא עוזר ולא מתייחס לזה, לכן שאלתיעכ"פ תודה צדיק
יש עוד אמולטור קליל יותר, אם המחשב שלך איטי
Genymotion
-
@חובבן-מקצועי
כי אף אחד לא עוזר ולא מתייחס לזה, לכן שאלתיעכ"פ תודה צדיק
יש עוד אמולטור קליל יותר, אם המחשב שלך איטי
Genymotion
@Yeshivisher כתב בלהורדה |
i מלמד: מומחים דיגיטליים לפסיקה, חלומות ואיבחון ויזואלי:
כי אף אחד לא עוזר ולא מתייחס לזה, לכן שאלתי
סה"כ הגיוני בהתחשב בשעה..
-
@Yeshivisher
רק חשוב להדגיש בבירור שהאפליקציה הזאת ממש לא נועדה לפסוק הלכות כי הוא ממש ממציא מקורות מהגרב בכמה שאלות ששאלתי אותו ענה ממש לא לעניין וצריך להזהר זה מיועד בשביל הבדיחה ותו לא
(סליחה שאני קצת חריף אבל אני חושב שיכול לצאת מזה המון מכשולות במיוחד מאנשים שהם לא כ''כ דתיים שישאלו אותו שאלות ויפסקו ע''פ זה הלכה וזה ממש בעייה) -
@Yeshivisher עובד אופליין?
-
@Yeshivisher אני מתנצל אבל לא בונים אפליקציה שתענה תשובות מ AI זה מגוחך בדיוק כמו שתיבנה אפליקציה שהיא תיהיה הרופא שלך (לא ניראה לי שמישהו ירצה להתנתח ע"י GPT...) בקיצור תדגיש שזה לא לשימוש הילכתי אלא או רק כדי להגדיל תורה (שגם זה אני לא יודע האם זה נכון) או סתם גימיק שתהיה משועמם יהיה לך מה לראות...
אין כזה דבר ללמוד הלכות מ AI
מתנצל אם הייתי תקיף בגלל שזה ממש יכול להכשיל אנשים
-
@Yeshivisher
רק חשוב להדגיש בבירור שהאפליקציה הזאת ממש לא נועדה לפסוק הלכות כי הוא ממש ממציא מקורות מהגרב בכמה שאלות ששאלתי אותו ענה ממש לא לעניין וצריך להזהר זה מיועד בשביל הבדיחה ותו לא
(סליחה שאני קצת חריף אבל אני חושב שיכול לצאת מזה המון מכשולות במיוחד מאנשים שהם לא כ''כ דתיים שישאלו אותו שאלות ויפסקו ע''פ זה הלכה וזה ממש בעייה)@DYDY6137
צלם לי דוגמא -
@Yeshivisher אני מתנצל אבל לא בונים אפליקציה שתענה תשובות מ AI זה מגוחך בדיוק כמו שתיבנה אפליקציה שהיא תיהיה הרופא שלך (לא ניראה לי שמישהו ירצה להתנתח ע"י GPT...) בקיצור תדגיש שזה לא לשימוש הילכתי אלא או רק כדי להגדיל תורה (שגם זה אני לא יודע האם זה נכון) או סתם גימיק שתהיה משועמם יהיה לך מה לראות...
אין כזה דבר ללמוד הלכות מ AI
מתנצל אם הייתי תקיף בגלל שזה ממש יכול להכשיל אנשים
@שלמה-רביב
זה לא GPT -
@Yeshivisher עובד אופליין?
@מים-אחרונים
מישהו של הרב מועלם בדק לי את הלכות סת"ם למשל והוא אמר בדיוק להיפך ממך, וגם האפליקציה מביאה מקורות לדבריהאשמח שתצלם לי טעות אחת לכל הפחות... ואם יש טעויות נוספות, תעדכן גם כן, בכדי שאתן הוראות נוספות על פי זה, עד שזה יהיה מושלם.
-
@שלמה-רביב
זה לא GPT@Yeshivisher כתב בלהורדה |
@שלמה-רביב
זה לא GPTאז מי מביא את ההלכות אם לא בינה?
גם אם היא מביאה מקורות זה לגמרי אסור בשימוש ויכול להכשיל! -
@מים-אחרונים
מישהו של הרב מועלם בדק לי את הלכות סת"ם למשל והוא אמר בדיוק להיפך ממך, וגם האפליקציה מביאה מקורות לדבריהאשמח שתצלם לי טעות אחת לכל הפחות... ואם יש טעויות נוספות, תעדכן גם כן, בכדי שאתן הוראות נוספות על פי זה, עד שזה יהיה מושלם.
@Yeshivisher כתב בלהורדה |
@מים-אחרונים
אני אשלח לך במייל אח''כ כמה דוגמאות אבל הדבר כ''כ פשוט שאי אפשר להסתמך על בינה כדי לפסוק הלכות וכל רב בעולם יגיד לך את זה זה ממש מכשול גדול אני הייתי מוחק את האפליקציה או משנה לה את השם לפורים רב....
-
@DYDY6137 @Yeshivisher אני לא מבין זה בינה או לא?!
@שלמה-רביב כתב בלהורדה |
ברור שזה בינה
סתכל על הסגנון של התשובות ועל המהירות תשובה -
@שלמה-רביב
כן, אבל באופן אחר מהרגיל, לא בינה מלאכותית רגילהוגם אני מכוון את התשובות והסיגנון
-
@שלמה-רביב
מתי אמרתי שלא?