בעיה | Android Auto מובנה לא עובד
- 
כמו ששאלתי פה יש לי טלפון עם קיידרואיד במסלול וויז שהגיע איתו Android Auto מובנה ולצערי הוא לא פועל איך אני יכול להפעיל אותו 
- 
כמו ששאלתי פה יש לי טלפון עם קיידרואיד במסלול וויז שהגיע איתו Android Auto מובנה ולצערי הוא לא פועל איך אני יכול להפעיל אותו @עם-ישראל-חיי תפרט מה לא עובד? שגיאה? סתם לא בא לו? הוא ברוגז איתך? 
- 
@עם-ישראל-חיי תפרט מה לא עובד? שגיאה? סתם לא בא לו? הוא ברוגז איתך? @שניאור-שמח כתב בבעיה | Android Auto מובנה לא עובד: @עם-ישראל-חיי תפרט מה לא עובד? שגיאה? סתם לא בא לו? הוא ברוגז איתך? אני לא יודע, האפליקציה לא נמצאת על המסך 
- 
@שניאור-שמח כתב בבעיה | Android Auto מובנה לא עובד: @עם-ישראל-חיי תפרט מה לא עובד? שגיאה? סתם לא בא לו? הוא ברוגז איתך? אני לא יודע, האפליקציה לא נמצאת על המסך @עם-ישראל-חיי כתב בבעיה | Android Auto מובנה לא עובד: @שניאור-שמח כתב בבעיה | Android Auto מובנה לא עובד: @עם-ישראל-חיי תפרט מה לא עובד? שגיאה? סתם לא בא לו? הוא ברוגז איתך? אני לא יודע, האפליקציה לא נמצאת על המסך היא לא אמורה, תכנס להגדרות >מכשירים>הגדרות נוספות >אנדרואיד אוטו 
 יש מצב שתצטרך לעדכן אותו בגוגל פליי
- 
@שניאור-שמח כתב בבעיה | Android Auto מובנה לא עובד: @עם-ישראל-חיי תפרט מה לא עובד? שגיאה? סתם לא בא לו? הוא ברוגז איתך? אני לא יודע, האפליקציה לא נמצאת על המסך @עם-ישראל-חיי ניסת לחבר כבל? זה אמור להתחבר אוטומטית ורק להיכנס מהמערכת ברכב 
- 
@עם-ישראל-חיי ניסת לחבר כבל? זה אמור להתחבר אוטומטית ורק להיכנס מהמערכת ברכב @נחום-גמזו 
 לא בכולם חייבים כבל יש רכבים שאפשר גם בלוטוס
- 
@עם-ישראל-חיי כתב בבעיה | Android Auto מובנה לא עובד: @שניאור-שמח כתב בבעיה | Android Auto מובנה לא עובד: @עם-ישראל-חיי תפרט מה לא עובד? שגיאה? סתם לא בא לו? הוא ברוגז איתך? אני לא יודע, האפליקציה לא נמצאת על המסך היא לא אמורה, תכנס להגדרות >מכשירים>הגדרות נוספות >אנדרואיד אוטו 
 יש מצב שתצטרך לעדכן אותו בגוגל פליי@שניאור-שמח כתב בבעיה | Android Auto מובנה לא עובד: @עם-ישראל-חיי כתב בבעיה | Android Auto מובנה לא עובד: @שניאור-שמח כתב בבעיה | Android Auto מובנה לא עובד: @עם-ישראל-חיי תפרט מה לא עובד? שגיאה? סתם לא בא לו? הוא ברוגז איתך? אני לא יודע, האפליקציה לא נמצאת על המסך היא לא אמורה, תכנס להגדרות >מכשירים>הגדרות נוספות >אנדרואיד אוטו 
 יש מצב שתצטרך לעדכן אותו בגוגל פליינכנסתי להגדרות, אנדרואיד אוטו, ומשום מה זה סוג של נלחץ אבל לא נכנס לשום מקום 
 מצ"ב סרטון
 screen-20251009-191314.mp4
 screen-20251009-191314.zip
- 
@שניאור-שמח כתב בבעיה | Android Auto מובנה לא עובד: @עם-ישראל-חיי כתב בבעיה | Android Auto מובנה לא עובד: @שניאור-שמח כתב בבעיה | Android Auto מובנה לא עובד: @עם-ישראל-חיי תפרט מה לא עובד? שגיאה? סתם לא בא לו? הוא ברוגז איתך? אני לא יודע, האפליקציה לא נמצאת על המסך היא לא אמורה, תכנס להגדרות >מכשירים>הגדרות נוספות >אנדרואיד אוטו 
 יש מצב שתצטרך לעדכן אותו בגוגל פליינכנסתי להגדרות, אנדרואיד אוטו, ומשום מה זה סוג של נלחץ אבל לא נכנס לשום מקום 
 מצ"ב סרטון
 screen-20251009-191314.zip@עם-ישראל-חיי 
 ניסת לחבר כבל?
 בעיקרון אתה אמור רק להכניס קבל או להתחבר בבלוטוס וזהו
- 
@עם-ישראל-חיי 
 ניסת לחבר כבל?
 בעיקרון אתה אמור רק להכניס קבל או להתחבר בבלוטוס וזהו@smct כתב בבעיה | Android Auto מובנה לא עובד: @עם-ישראל-חיי 
 ניסת לחבר כבל?
 בעיקרון אתה אמור רק להכניס קבל או להתחבר בבלוטוס וזהועשיתי את שתיהם ואותו דבר 
- 
@שניאור-שמח כתב בבעיה | Android Auto מובנה לא עובד: @עם-ישראל-חיי כתב בבעיה | Android Auto מובנה לא עובד: @שניאור-שמח כתב בבעיה | Android Auto מובנה לא עובד: @עם-ישראל-חיי תפרט מה לא עובד? שגיאה? סתם לא בא לו? הוא ברוגז איתך? אני לא יודע, האפליקציה לא נמצאת על המסך היא לא אמורה, תכנס להגדרות >מכשירים>הגדרות נוספות >אנדרואיד אוטו 
 מצ"ב סרטון
 screen-20251009-191314.zip@עם-ישראל-חיי כתב בבעיה | Android Auto מובנה לא עובד: @שניאור-שמח כתב בבעיה | Android Auto מובנה לא עובד: @עם-ישראל-חיי כתב בבעיה | Android Auto מובנה לא עובד: @שניאור-שמח כתב בבעיה | Android Auto מובנה לא עובד: @עם-ישראל-חיי תפרט מה לא עובד? שגיאה? סתם לא בא לו? הוא ברוגז איתך? אני לא יודע, האפליקציה לא נמצאת על המסך היא לא אמורה, תכנס להגדרות >מכשירים>הגדרות נוספות >אנדרואיד אוטו 
 מצ"ב סרטון
 screen-20251009-191314.zip@שניאור-שמח כתב בבעיה | Android Auto מובנה לא עובד: @עם-ישראל-חיי כתב בבעיה | Android Auto מובנה לא עובד: @שניאור-שמח כתב בבעיה | Android Auto מובנה לא עובד: @עם-ישראל-חיי תפרט מה לא עובד? שגיאה? סתם לא בא לו? הוא ברוגז איתך? אני לא יודע, האפליקציה לא נמצאת על המסך יש מצב שתצטרך לעדכן אותו בגוגל פליי 
- 
כמו ששאלתי פה יש לי טלפון עם קיידרואיד במסלול וויז שהגיע איתו Android Auto מובנה ולצערי הוא לא פועל איך אני יכול להפעיל אותו