בעיה | עזרה בנוקיה Nokia 150 TA-1614 השירים לא נפתחים
-
-
יש לי נוקיה Nokia 150 TA-1614 אני מכניס לתוך המכשיר כרטיס זיכרון עם שירים והשירים לא נפתחים ובתקייה של המוזיקה הם לא מופעים ושאני נכנס לכרטיס השירים מופעים אבל לא נפתחים מי שנקל גם בבעיה הזאת או שיודע מה עושים אשמח לעזרה!
תודה.
-
פוסט זה נמחק!
-
יש לי נוקיה Nokia 150 TA-1614 אני מכניס לתוך המכשיר כרטיס זיכרון עם שירים והשירים לא נפתחים ובתקייה של המוזיקה הם לא מופעים ושאני נכנס לכרטיס השירים מופעים אבל לא נפתחים מי שנקל גם בבעיה הזאת או שיודע מה עושים אשמח לעזרה!
תודה.
@משפחת-ב. זה קרה לי משהו דומה ב3210 שהשיר הראשון היה נפתח אבל כל השאר לא נפתח רק עם מכבים או נכנסים למצלמה וזה עבר לבד לא עשיתי כלום
-
@משפחת-ב. זה קרה לי משהו דומה ב3210 שהשיר הראשון היה נפתח אבל כל השאר לא נפתח רק עם מכבים או נכנסים למצלמה וזה עבר לבד לא עשיתי כלום
@רואה-ואינו-נראה
טובב גם לי אני נכנס שיר אחד עובד אני יוצא מהשיר ואז אף אחד לא עובד אנסה לעשות מה שאתה אומר ממש תודה -
@רואה-ואינו-נראה
טובב גם לי אני נכנס שיר אחד עובד אני יוצא מהשיר ואז אף אחד לא עובד אנסה לעשות מה שאתה אומר ממש תודה@רואה-ואינו-נראה
אבל אני לא מצליח להכנס דרך המצלמה אין אפשרות כזאת יש לך מושג מה עושים? -
@רואה-ואינו-נראה
אבל אני לא מצליח להכנס דרך המצלמה אין אפשרות כזאת יש לך מושג מה עושים?@האקר-א.א. אמרתי שאו שאתה מכבה את הטלפון או נכנס למצלמה ואז נכנס אז השיר הראשון עובד מקווה שתמצא פיתרון יותר טוב
-
@האקר-א.א. אמרתי שאו שאתה מכבה את הטלפון או נכנס למצלמה ואז נכנס אז השיר הראשון עובד מקווה שתמצא פיתרון יותר טוב
@רואה-ואינו-נראה
חחחחח
בסדר תודה -
@רואה-ואינו-נראה
חחחחח
בסדר תודה -
תודה.