מדריך | הפעלת שיחות וועידה ב 4G VoLTE (בעריכה)
-
שוב אני חוזר
נכון להרגע המדריך הזה לא רלוונטי לf21 pro שהוסיפו לו וולטה ע''י הסקריפט או האפליקציהאלא בעיקר פיתרון למכשירים תומכי וולטה בגולן וסלקום שעשו את הפיתרון של השלוחות והתבטל להם הוועידה
המדריך הזה מחזיר ועובד גם וגם ע''י 233ובעצם הוא כנראה מחליף את הקודם ומספיק מצד עצמו
אני מסתפק האם לערוך את הנושא לגמרי ולהשאיר את המקורי רק בספויילר
-
שוב אני חוזר
נכון להרגע המדריך הזה לא רלוונטי לf21 pro שהוסיפו לו וולטה ע''י הסקריפט או האפליקציהאלא בעיקר פיתרון למכשירים תומכי וולטה בגולן וסלקום שעשו את הפיתרון של השלוחות והתבטל להם הוועידה
המדריך הזה מחזיר ועובד גם וגם ע''י 233ובעצם הוא כנראה מחליף את הקודם ומספיק מצד עצמו
@נוחעם-FM כתב במדריך | הפעלת שיחות וועידה ב 4G VoLTE (בעריכה):
חושב שכדאי, שלא יבלבל אנשים.
-
@dudu @reemzed123 @ZEY
אני ישמח אם תנסו את הקוד 232 set והפעלה מחדש
ותבדקו האם יש לכם וועידה
קרדיט @urielk -
@dudu @reemzed123 @ZEY
ותבדקו האם יש לכם וועידה
קרדיט @urielk@נוחעם-FM כתב במדריך | הפעלת שיחות וועידה ב 4G VoLTE (בעריכה):
ותבדקו האם יש לכם וועידהעשיתי את זה וזה הצליח!
שיאומי f21 pro
רמי לוי -
@נוחעם-FM
אני בגולן נראה לי שצריך לערוך מדריך מסודר אחרי כל הגילגולים שעברתי (המודול הספציפי הזה, השינוי של.. ל4 , פתיחת אפשרות מפתחים קבועה דרך קוד כדי שהקוד אפשרות מהנדס תפתח, ועכשיו את השינוי הזה)
ולמי שלא היה אז גם להחליף את המג'יסק לגירסא 29 כדי שיהיה אפשר להתקין מודולים וכו' -
@נוחעם-FM
אני בגולן נראה לי שצריך לערוך מדריך מסודר אחרי כל הגילגולים שעברתי (המודול הספציפי הזה, השינוי של.. ל4 , פתיחת אפשרות מפתחים קבועה דרך קוד כדי שהקוד אפשרות מהנדס תפתח, ועכשיו את השינוי הזה)
ולמי שלא היה אז גם להחליף את המג'יסק לגירסא 29 כדי שיהיה אפשר להתקין מודולים וכו' -
@ZEY הבעיה היא שבכל גירסא יש בעיות אחרות...
מי שרוצה קל שיצרוב גירסה... ב100 שקללגופו של עניין אני מקווה שאת הוועידה ספציפית יצליחו להכניס לאפליקציה...
-
@נוחעם-FM
כן רק בתור הכרת הטוב הייתי שמח לעזור למי שיש לו גם את הגירסא הזו כי ראיתי הרבה איתה -איך אני יודע איך לקרוא לה שידעו לזהות אותה?
ואשתדל בהמשך להכין מדריך מסודר עם קרדיטים למי שצריך (יקח לי זמן כי אני עוד לא יודע להכין מדריכים כאן) -
@נוחעם-FM
ראיתי עוד משהו מעניין
עד היום היה לי ועידה (בלי VoLTE) מוגבל רק ל2 ביחד, ועכשיו אחרי השינוי זה ללא הגבלה! -
@reemzed123
אחרי שהצלחת עכשיו...
אני ישמח אם תערוך את הפוסט הראשון (שלא עובד לך) זה נראה לא טוב שזה התגובה הראשונה...
תעשה ''פס חוצה'' על המילים ''לא עובד'' ותכתוב ''עובד''
-
@גבעת-זאב תפרט . מה הבעיה שלך בשואו?
@נוחעם-FM
אין שיחות ועידה כשמצב volte מופעל. -
@גבעת-זאב תפרט . מה הבעיה שלך בשואו?
@נוחעם-FM
אגב, זה שבחלק מהשיחות כתוב HD ובחלק לא זה גם קשור ל volte או לא ?