עזרה | עזרה בניפוי באגים לטלפון TCL classic
-
@הרב-של-השכונה זהו שאין הודעת חיבור
@גלעדבןדוד מוזר ממש אז אולי דרייברים תחפש בפורום משהו טוב...
-
@גלעדבןדוד אולי..
אולי גם סקאטר לא תואם וכו..@הרב-של-השכונה מה הכוונה?
-
@הרב-של-השכונה מה הכוונה?
@גלעדבןדוד תחפש בפורום דרייברים ואז המחשב יקלוט את הטלפון ואז יופיע לך הודעת אישור ואז הכל יהיה טוב..
-
@גלעדבןדוד תחפש בפורום דרייברים ואז המחשב יקלוט את הטלפון ואז יופיע לך הודעת אישור ואז הכל יהיה טוב..
@הרב-של-השכונה אני פותח מנהל התקנים והוא אפילו לא מראה שמחובר משהו יש סייכוים שזה חסום בגרסה פשוט?
-
@הרב-של-השכונה אני פותח מנהל התקנים והוא אפילו לא מראה שמחובר משהו יש סייכוים שזה חסום בגרסה פשוט?
@גלעדבןדוד לא נראה שחסום בגרסה הוכחה שהפעלת בהצלחה אפשרויות מפתחים + ניפוי באגים..
זה נטו במחשב.. -
@גלעדבןדוד לא נראה שחסום בגרסה הוכחה שהפעלת בהצלחה אפשרויות מפתחים + ניפוי באגים..
זה נטו במחשב..@הרב-של-השכונה יש סייכוים שהוא רק נותן לפתוח תאפשרות אבל לא באמת מפעיל?
-
זה נטו במחשב..@הרב-של-השכונה גם הoem unlocking חסום לי (יענו לא נותן לפתוח תאפשרות
-
@הרב-של-השכונה יש סייכוים שהוא רק נותן לפתוח תאפשרות אבל לא באמת מפעיל?
@גלעדבןדוד כמו שכבר כתבו לך הבעיה היא שחסר לך דרייברים במחשב
במיוחד שזה פלאפון לא מוכר והגיוני שרוב הדרייברים לא מתאימיםעריכה - גם לא קופצת הודעה "ניפוי באגים מופעל" ברגע שאתה מחבר למחשב ?
-
@גלעדבןדוד כמו שכבר כתבו לך הבעיה היא שחסר לך דרייברים במחשב
במיוחד שזה פלאפון לא מוכר והגיוני שרוב הדרייברים לא מתאימיםעריכה - גם לא קופצת הודעה "ניפוי באגים מופעל" ברגע שאתה מחבר למחשב ?
-
@נוחעם-FM כותב מופעל אבל במחשב הוא לא משמיע צליל של התחברות אפילו בהתקנים אני לא רואה שמחובר מכשיר כלשהוא
@גלעדבןדוד אם קופצת הודעה מופעל אז הבעיה היא דרייברים.
לא חושב שיש קשר למנהל ההתקנים...לגבי הביטול נעילה של OME אם כתוב כבר בוטלה אז בגלל זה השורה באפור ככה זה תמיד
-
לא חושב שיש קשר למנהל ההתקנים...לגבי הביטול נעילה של OME אם כתוב כבר בוטלה אז בגלל זה השורה באפור ככה זה תמיד
@נוחעם-FM כתב בעזרה | עזרה בניפוי באגים לטלפון TCL classic:
לגבי הביטול נעילה של OME אם כתוב כבר בוטלה אז בגלל זה השורה באפור ככה זה תמיד
זה חייב להיות בגרסה פתוח ונעול שאי אפשר לשנות כי אם זה הגיע לו בגרסה המקורית אז הוא יכול לכבות ולהדליק כל שניה..
-
-
@גלעדבןדוד לא צריך שיהיה כתוב מספיק שזה אפור שאי אפשר לשנות.
-
@גלעדבןדוד לא צריך שיהיה כתוב מספיק שזה אפור שאי אפשר לשנות.
@הרב-של-השכונה אז איך אני פותח?
-
@הרב-של-השכונה אז איך אני פותח?
@גלעדבןדוד זה כבר פתוח
(נראלי תעלה צילום מסך של זה) -
@גלעדבןדוד זה כבר פתוח
(נראלי תעלה צילום מסך של זה) -
@גלעדבןדוד זה כבר פתוח
(נראלי תעלה צילום מסך של זה)@גלעדבןדוד כתוב "כבר לא נעול" מה שאומר שכנראה הבוטלאודר כבר פתוח ושאפשר לצרוב גרסאות...
קבלו תמונה מפלאפון של חבר
מה אתה אומר ? נעול או פתוח ?פתוח!! תרגום לקויי
-
@גלעדבןדוד פתוח ואי אפשר לשנות כי זה בגרסה
-
@גלעדבןדוד פתוח ואי אפשר לשנות כי זה בגרסה
@הרב-של-השכונה כתב בעזרה | עזרה בניפוי באגים לטלפון TCL classic:
אי אפשר לשנות כי זה בגרסה
לאו דווקא
אלא בגלל שהבוטלאודר פתוח
כל עוד לא פתחו אותו אפשר לשחק עם הכפתור של הביטול נעילה של OME -
@גלעדבןדוד קישור ישיר של הטלפון!