בירור | בירור דחוף לגבי השיאומי החדש K25
-
יצא מכשיר חדש של שיאומי - קין QIN שנקרא K25
מעבר לעיצוב המשונה שלו הוא נראה לי ממש מתאים לי מבחינת גודל ותכונות,
אשמח מאד לכל מידע אודותיו מעבר למפרט הטכני שמופיע באתרים השונים, אם למישהו יש ניסיון איתו אשמח מאד שיפרט את התרשמותו , בפרט האם יש לו באגים כל שהם בשימוש היומיומי [כמו למשל שיש בF21 PRO שאיין חיישן קירבה וזה מכניס את השני להשתק]
כמו כן האם לדעתכם [וזה לאו דווקא מי שהתנסה במכשיר הזה ספציפית] האם כדאי להזמין מעלי אקספרס ב377 או מדיין תקשורת בארץ ב550 , השיקול שלי הוא בעיקר האם לדעתכם יש סיכוי סביר שיעצר על ידי המכס [אני מכיר מהמולטימדיות שלאחרונה כל מי שמעל 75 דולר נעצרים על ידי המכס]תודה רבה מראש
אשמח לתשובה בהקדם מכיוון שיש עכשיו דילים בעלי אקספרס ואשמח להזמין את זה כבר מחר -
אשמח מאד לכל מידע אודותיו מעבר למפרט הטכני שמופיע באתרים השונים, אם למישהו יש ניסיון איתו אשמח מאד שיפרט את התרשמותו , בפרט האם יש לו באגים כל שהם בשימוש היומיומי [כמו למשל שיש בF21 PRO שאיין חיישן קירבה וזה מכניס את השני להשתק]
כמו כן האם לדעתכם [וזה לאו דווקא מי שהתנסה במכשיר הזה ספציפית] האם כדאי להזמין מעלי אקספרס ב377 או מדיין תקשורת בארץ ב550 , השיקול שלי הוא בעיקר האם לדעתכם יש סיכוי סביר שיעצר על ידי המכס [אני מכיר מהמולטימדיות שלאחרונה כל מי שמעל 75 דולר נעצרים על ידי המכס]תודה רבה מראש
אשמח לתשובה בהקדם מכיוון שיש עכשיו דילים בעלי אקספרס ואשמח להזמין את זה כבר מחר@יצחק-רשטונ לאחרונה כל מה שאתה מזמין נתפס במכס אני לא ממליץ וחוץ ממש שאתה משלם למכס אתה משלם דמי טיפול לא בטוח שזה משתלם
-
אשמח לתשובה בהקדם מכיוון שיש עכשיו דילים בעלי אקספרס ואשמח להזמין את זה כבר מחר@יצחק-רשטונ כתב בבירור | בירור דחוף לגבי השיאומי החדש K25:
כמו למשל שיש בF21 PRO שאיין חיישן קירבה
בטח שיש חיישן קירבה!!
רק בf22 מיני אין -
@יצחק-רשטונ כתב בבירור | בירור דחוף לגבי השיאומי החדש K25:
כמו למשל שיש בF21 PRO שאיין חיישן קירבה
בטח שיש חיישן קירבה!!
רק בf22 מיני אין@נוחעם-FM כתב בבירור | בירור דחוף לגבי השיאומי החדש K25:
בטח שיש חיישן קירבה!!
רק בf22 מיני איןיכול להיות שיש אני לא ממש מבין בזה אבל לכל מי שהכרתי הוא מתקלקל, תפוס את הרעיון שאני שואל בכלל לגבי הK25 החדש
-
סליחה על ההקפצה, זה דיי דחוף לי
מישהו מכיר ? -
סליחה על ההקפצה, זה דיי דחוף לי
מישהו מכיר ?