דילוג לתוכן
  • חוקי הפורום
  • פופולרי
  • לא נפתר
  • משתמשים
  • חיפוש גוגל בפורום
  • צור קשר
עיצובים
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• ברירת מחדל (ללא עיצוב (ברירת מחדל))
  • ללא עיצוב (ברירת מחדל)
כיווץ
מתמחים טופ
  1. דף הבית
  2. מחשבים וטכנולוגיה
  3. חומרה
  4. בקשה | צריך בדחיפות משחזר מידע מקצועי מכרטיס microSD שפשוט מת ולא נקרא בשום דרך

בקשה | צריך בדחיפות משחזר מידע מקצועי מכרטיס microSD שפשוט מת ולא נקרא בשום דרך

מתוזמן נעוץ נעול הועבר חומרה
52 פוסטים 12 כותבים 383 צפיות 10 עוקבים
  • מהישן לחדש
  • מהחדש לישן
  • הכי הרבה הצבעות
תגובה
  • תגובה כנושא
התחברו כדי לפרסם תגובה
נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
  • נ נתנאל לוי

@מתכנת-חובב אני אשמח תודה להביא לך את הקוד לANYDESK כאן?!

מתכנת חובבמ מנותק
    מתכנת חובבמ מנותק
    מתכנת חובב
    מדריכים
    כתב נערך לאחרונה על ידי

@נתנאל-לוי תכתוב כאן
    דקה אני מתחבר אליך

צריך עזרה בשחזור מידע? ייעוץ? egozkokus1@gmail.com

תגובה 1 תגובה אחרונה
    0
    • נ נתנאל לוי

@מתכנת-חובב אני אשמח תודה להביא לך את הקוד לANYDESK כאן?!

מתכנת חובבמ מנותק
      מתכנת חובבמ מנותק
      מתכנת חובב
      מדריכים
      כתב נערך לאחרונה על ידי

@נתנאל-לוי ?
      אתה יכול לכתוב אותו כאן ולמחוק אחרי חצי דקה

צריך עזרה בשחזור מידע? ייעוץ? egozkokus1@gmail.com

נ תגובה 1 תגובה אחרונה
      0
      • מתכנת חובבמ מתכנת חובב

@נתנאל-לוי ?
        אתה יכול לכתוב אותו כאן ולמחוק אחרי חצי דקה

נ מנותק
        נ מנותק
        נתנאל לוי
        כתב נערך לאחרונה על ידי

@מתכנת-חובב כן אכתוב ממש דקה

נ תגובה 1 תגובה אחרונה
        0
        • נ נתנאל לוי

@מתכנת-חובב כן אכתוב ממש דקה

נ מנותק
          נ מנותק
          נתנאל לוי
          כתב נערך לאחרונה על ידי
          פוסט זה נמחק!
          תגובה 1 תגובה אחרונה
          0
          • נ נתנאל לוי

ניסיתי את כל הדרכים והשיטות פשוט הכל!
            שום דבר לא מעיר את הכרטיס- המצלמה והמחשב פשוט לא קוראים אותו
            ניסיתי מתאם USB שונה כמובן והכל... גם בניהול דיסקים ותוכנות כאלו ואחרות- הוא לא נקרא, כאילו אין שום כרטיס, אוויר...

אולי זה קרה כי צילמתי וידאו וסגרתי את המצלמה תוך כדי הצילום [קראתי איפשהוא שזה יכול לקרות בגלל זה]
            הכרטיס נקנה לפני כשנתיים מאמזון מחברת team group [מיוצר בטאיוון] עם ביקורות מצוינות ואמינות גבוהה, גילינו את זה שניסינו לצלם תמונה והמצלמה דרשה שנכניס כרטיס SD אני כבר כמה שעות טובות על זה ו...כלום, אני מודע לזה שזה עולה הרבה כסף, וצריך מעבדה מקצועית שתצליח לגשת לNAND בפנים ולהוציא ממנו על ידי מיפוי מחדש של האלגוריתם וכו' וכו'... עבודה..

מוכן לשלם... יש לי שם מעל שנה של זכרונות ותמונות של התינוק החדש, ועוד מלא תמונות של הילדים.... אני חייב את זה בדחיפות, אשתי מרגישה כאילו יש מת בבית.... [בפרופורציה כמובן] נורא ואיום מי שיכול לעזור כמובן בתשלום אני מוכן מיידית

תודה מראש
            @משחזר-מידע @משחזר-מידע-0
            @מתכנת-חובב

מי שמכיר עוד אנשים ברמה מקצועית כזאת בבקשה שיתייג אותם זה ממש חשוב לי לפני החג לפחות לדעת שזה אפשרי תודה רבה....

י מנותק
            י מנותק
            ייייי
            מדריכים
            כתב נערך לאחרונה על ידי

@נתנאל-לוי כתב בבקשה | צריך בדחיפות משחזר מידע מקצועי מכרטיס microSD שפשוט מת ולא נקרא בשום דרך:

גם בניהול דיסקים ותוכנות כאלו ואחרות- הוא לא נקרא, כאילו אין שום כרטיס

הוא לא נקרא . זאת אומרת בכלל לא ? גם בניהול דיסקים לא רואים כלום ממש כלום ?

@נתנאל-לוי כתב בבקשה | צריך בדחיפות משחזר מידע מקצועי מכרטיס microSD שפשוט מת ולא נקרא בשום דרך:

צילמתי תמונה אחת איתו במצלמה והופ המצלמה שוב דרשה להכניס כרטיס זיכרון הכרטיס הוכנס כעת למחשב ולא מזוהה ודורש אתחול ישר ממש כפי קרה לקודם של TEAMGROUP 512GB

במקרה כאן, הוא כן מזוהה , רק שהוא דורש אתחול

נ תגובה 1 תגובה אחרונה
            0
            • נ נתנאל לוי

@loters אולי אוכל למנוע הכל פשוט אם אעשה אתחול מהיר שלמיטב הבנתי לא חומק נתונים רק את המחיצות או מבנה התיקיות ואז ניתן לפחות לגשת לכרטיס ולשחר אולי כך היה לי ממש עכשיו עם כרטיס אחר תנסה לראות את התמונה רגע ואשמח לדעתך אם אתה מבין בזה... אני ממש נזהר ולא כותב כלום על הכרטיס כולל פקודות למיניהם אחרי ש@משחזר מידע אמר שCHKDCK בCMD עלול לכתוב אני לא מנסה להריץ [בפועל הפקודה נדחתה אז לא נעשה כלום, וגם לנסות לבדוק דרך תוכנת פלאש אם הכרטיס באמת בגודל שהוא מוצג לא עשיתי כי אני יודע שהיא כותבת תוכן על הכרטיס וכשנגמר הנפח האמיתי היא מתריעה ובדיקה כזאת כותבת לכרטיס לכן לא עושה אותה על הכרטיס הזה.... אבל מה שאפשר להימנע אולי עדיף לא? אם אתחול מהיר לא מוחק נתונים מה הבעייה לנסות מה שאני מציע? תודה רבה לכולם על העזרה והתמיכה !!

ב מנותק
              ב מנותק
              בניית גרסאות
              כתב נערך לאחרונה על ידי

@נתנאל-לוי כל שינוי בכרטיס פוגע בסיכויי שיחזור וזה שתי מקרים שונים בכרטיס השני היה רק פגם קטן במערכת קבצים אבל בכרטיס הראשון זה נראה פגם יותר רציני בזיכרון עצמו ורוב הסיכויים שגם הוא לא יצליח לאתחל את הכרטיס

תגובה 1 תגובה אחרונה
              0
              • י ייייי

גם בניהול דיסקים ותוכנות כאלו ואחרות- הוא לא נקרא, כאילו אין שום כרטיס

הוא לא נקרא . זאת אומרת בכלל לא ? גם בניהול דיסקים לא רואים כלום ממש כלום ?

צילמתי תמונה אחת איתו במצלמה והופ המצלמה שוב דרשה להכניס כרטיס זיכרון הכרטיס הוכנס כעת למחשב ולא מזוהה ודורש אתחול ישר ממש כפי קרה לקודם של TEAMGROUP 512GB

במקרה כאן, הוא כן מזוהה , רק שהוא דורש אתחול

נ מנותק
                נ מנותק
                נתנאל לוי
                כתב נערך לאחרונה על ידי נתנאל לוי

@ייייי @בניית-גרסאות במחשב אחד על ידי מתאם [כמה וכמה מתאמים כולל חיבור טייפסי] לא קרא בכלל ובמחשב אחר שיש לו קורא כרטיסים מובנה קרא ובכרטיס אחד דרש אתחול וזיהה רק 8 ג'יגה [הוא הכרטיס שמכיל את כל התמונות שאני רוצה לשחזר] ובשני שקרה היום ממש לאחר צילום תמונה במצלמה הציג הכל 1000GB בניהול דיסקים והכל רק דרש אתחול...

@מתכנת חובב המלך התחבר אלי מרחוק ניסה במומחיותו לשחזר מה שאפשר עם 2 תוכנות רבות עוצמה ובדרכים שונות ולא הצליח ואמר שמשוכנע ב100% שלא ניתן על ידי תוכנות רק מעבדה מקצועית.

אשמח להצעת מחיר המקרה שלי לא חמור לדעתי כלומר כן צריך להגיע לNAND והכל... אבל אין סדר אין שבר, כנראה שלא נפגע הNAND רק הקונטרולר [גם כך נראה מזה שהמחשב קורא רק 8 ג'יגה ובהנחה גמורה שהכרטיס לא מזוייף, וכן מזה שהוא לא נקרא על ידי מתאמים- *וכמובן שכרטיסי זיכרון אחרים כן]
                התאפקתי ולא עשיתי אפילו אתחול מהיר כדי שלא לפגוע גם בשכבה של מערכת הקבצים והמחיצות כדי להקל על פעולת השחזור אפילו ברמה הזאת.
                לא נכתב אפילו משהו קטן על הכרטיס מאז!

למי שמתמצה בלהגיע לשבב NAND ולחבר לקונטרולר אחר או מתאם שקורא נתונים משם לכאורה זה נגמר פה ואמור להיות פעולה חלקה וקלה... בלי להסתבך ולנסות לאסוף עבודת נמלים את המחיצות ומיפוי וכו'...
                אם אני מבין נכון את התמונה כמובן.... בקיצור אשמח להצעות מחיר לעניין וכמובן האם ניתן לשחזר הכל או רק 8 ג'יגה שרואים? זה דבר שניתן לבדיקה לפני העבודה הקשה?

ב י 2 תגובות תגובה אחרונה
                0
                • נ נתנאל לוי

@ייייי @בניית-גרסאות במחשב אחד על ידי מתאם [כמה וכמה מתאמים כולל חיבור טייפסי] לא קרא בכלל ובמחשב אחר שיש לו קורא כרטיסים מובנה קרא ובכרטיס אחד דרש אתחול וזיהה רק 8 ג'יגה [הוא הכרטיס שמכיל את כל התמונות שאני רוצה לשחזר] ובשני שקרה היום ממש לאחר צילום תמונה במצלמה הציג הכל 1000GB בניהול דיסקים והכל רק דרש אתחול...

@מתכנת חובב המלך התחבר אלי מרחוק ניסה במומחיותו לשחזר מה שאפשר עם 2 תוכנות רבות עוצמה ובדרכים שונות ולא הצליח ואמר שמשוכנע ב100% שלא ניתן על ידי תוכנות רק מעבדה מקצועית.

אשמח להצעת מחיר המקרה שלי לא חמור לדעתי כלומר כן צריך להגיע לNAND והכל... אבל אין סדר אין שבר, כנראה שלא נפגע הNAND רק הקונטרולר [גם כך נראה מזה שהמחשב קורא רק 8 ג'יגה ובהנחה גמורה שהכרטיס לא מזוייף, וכן מזה שהוא לא נקרא על ידי מתאמים- *וכמובן שכרטיסי זיכרון אחרים כן]
                  התאפקתי ולא עשיתי אפילו אתחול מהיר כדי שלא לפגוע גם בשכבה של מערכת הקבצים והמחיצות כדי להקל על פעולת השחזור אפילו ברמה הזאת.

למי שמתמצה בלהגיע לשבב NAND ולחבר לקונטרולר אחר או מתאם שקורא נתונים משם לכאורה זה נגמר פה ואמור להיות פעולה חלקה וקלה... בלי להסתבך ולנסות לאסוף עבודת נמלים את המחיצות ומיפוי וכו'...
                  אם אני מבין נכון את התמונה כמובן.... בקיצור אשמח להצעות מחיר לעניין וכמובן האם ניתן לשחזר הכל או רק 8 ג'יגה שרואים? זה דבר שניתן לבדיקה לפני העבודה הקשה?

ב מנותק
                  ב מנותק
                  בניית גרסאות
                  כתב נערך לאחרונה על ידי

@נתנאל-לוי זה לא עניין של מתאם זה דורש הלחמות פיזיות לחיבורים ודורש מעבדה מקצועית והמחיר נע בין מאות לאלפי שקלים וזה במקרה הטוב במקרה הגרוע הכרטיס מת

דוד משה 1ד תגובה 1 תגובה אחרונה
                  0
                  • נ נתנאל לוי

י מנותק
                    י מנותק
                    ייייי
                    מדריכים
                    כתב נערך לאחרונה על ידי ייייי

@נתנאל-לוי
                    @משחזר-מידע הוא ברמה גבוהה מאד. תחכה לו

תגובה 1 תגובה אחרונה
                    0
                    • ב בניית גרסאות

@נתנאל-לוי זה לא עניין של מתאם זה דורש הלחמות פיזיות לחיבורים ודורש מעבדה מקצועית והמחיר נע בין מאות לאלפי שקלים וזה במקרה הטוב במקרה הגרוע הכרטיס מת

דוד משה 1ד מנותק
                      דוד משה 1ד מנותק
                      דוד משה 1
                      כתב נערך לאחרונה על ידי

@בניית-גרסאות כתב בבקשה | צריך בדחיפות משחזר מידע מקצועי מכרטיס microSD שפשוט מת ולא נקרא בשום דרך:

במקרה הגרוע הכרטיס מת

לא בדיוק הכרטיס ודאי מת השאלה אם החומר הלך לגמרי או שרק הכרטיס מת

נ תגובה 1 תגובה אחרונה
                      0
                      • דוד משה 1ד דוד משה 1

@בניית-גרסאות כתב בבקשה | צריך בדחיפות משחזר מידע מקצועי מכרטיס microSD שפשוט מת ולא נקרא בשום דרך:

במקרה הגרוע הכרטיס מת

לא בדיוק הכרטיס ודאי מת השאלה אם החומר הלך לגמרי או שרק הכרטיס מת

נ מנותק
                        נ מנותק
                        נתנאל לוי
                        כתב נערך לאחרונה על ידי

@דוד-משה-1 אוקיי מישהו מכיר את מעבדת טיקטק?

בכל מקרה מעדיף מישהו מאנ"ש @משחזר-מידע אשמח שתגיב אני מעוניין שתתקן את זה רק תגיד לי מה המחיר...

תגובה 1 תגובה אחרונה
                        0

• התחברות

• אין לך חשבון עדיין? הרשמה

• התחברו או הירשמו כדי לחפש.
                        • פוסט ראשון
                          פוסט אחרון
                        0
                        • חוקי הפורום
                        • פופולרי
                        • לא נפתר
                        • משתמשים