דילוג לתוכן
  • חוקי הפורום
  • פופולרי
  • לא נפתר
  • משתמשים
  • חיפוש גוגל בפורום
  • צור קשר
עיצובים
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• ברירת מחדל (ללא עיצוב (ברירת מחדל))
  • ללא עיצוב (ברירת מחדל)
כיווץ
מתמחים טופ
  1. דף הבית
  2. מחשבים וטכנולוגיה
  3. חומרה
  4. בקשה | צריך בדחיפות משחזר מידע מקצועי מכרטיס microSD שפשוט מת ולא נקרא בשום דרך

בקשה | צריך בדחיפות משחזר מידע מקצועי מכרטיס microSD שפשוט מת ולא נקרא בשום דרך

מתוזמן נעוץ נעול הועבר חומרה
49 פוסטים 12 כותבים 343 צפיות 10 עוקבים
  • מהישן לחדש
  • מהחדש לישן
  • הכי הרבה הצבעות
תגובה
  • תגובה כנושא
התחברו כדי לפרסם תגובה
נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
  • מ משחזר מידע

@נתנאל-לוי כתב בבקשה | צריך בדחיפות משחזר מידע מקצועי מכרטיס microSD שפשוט מת ולא נקרא בשום דרך:

וכבודו לא עושה את זה?

כבודו עושה את זה
    העניין הוא שכתבת:

@נתנאל-לוי כתב בבקשה | צריך בדחיפות משחזר מידע מקצועי מכרטיס microSD שפשוט מת ולא נקרא בשום דרך:

אני מוכן מיידית

אבל "כבודו" לא יכול במיידית
    ערב חג היום
    וכבודו גם לא עובד בחוהמ

נ מנותק
    נ מנותק
    נתנאל לוי
    כתב נערך לאחרונה על ידי

@משחזר-מידע 😄 אם הבנת ממני שאמרתי כבודו בציניות אז ממש לא, מאוד מעריך ומכבד אותך...

בכל מקרה כמה תקח על זה? אם תרצה לומר לי בפרטי אשמח שתשלח לי הודעה למייל עם הפרטים ומחיר...

anaelkm2@gmail.com

מ תגובה 1 תגובה אחרונה
    0
    • נ נתנאל לוי

@צדיק-0 שלחתי לך הודעה תודה רבה!!!!

מתכנת חובבמ מנותק
      מתכנת חובבמ מנותק
      מתכנת חובב
      מדריכים
      כתב נערך לאחרונה על ידי

@נתנאל-לוי אם הכרטיס הוא באמת של 512 ג'יגה אף אחד שהוא לא מעבדה לא יוכל לעזור לך
      לכאורה משמע שזה באמת 512 ולא 8 כי אתה טוען שהיו בזה שנה שלמה של תמונות ולכאורה היית שם לב אם היה זיוף
      בכל אופן תוכל לפנות אלי במייל ואני אבדוק מה הסיפור של הכרטיס

צריך עזרה בשחזור מידע? ייעוץ? egozkokus1@gmail.com

נ תגובה 1 תגובה אחרונה
      0
      • מתכנת חובבמ מתכנת חובב

@נתנאל-לוי אם הכרטיס הוא באמת של 512 ג'יגה אף אחד שהוא לא מעבדה לא יוכל לעזור לך
        לכאורה משמע שזה באמת 512 ולא 8 כי אתה טוען שהיו בזה שנה שלמה של תמונות ולכאורה היית שם לב אם היה זיוף
        בכל אופן תוכל לפנות אלי במייל ואני אבדוק מה הסיפור של הכרטיס

נ מנותק
        נ מנותק
        נתנאל לוי
        כתב נערך לאחרונה על ידי

@מתכנת-חובב וואי תודה רבהה
        מה המייל שלך? [שלי מופיע למעלה^]

תגובה 1 תגובה אחרונה
        0
        • נ נתנאל לוי

@משחזר-מידע 😄 אם הבנת ממני שאמרתי כבודו בציניות אז ממש לא, מאוד מעריך ומכבד אותך...

בכל מקרה כמה תקח על זה? אם תרצה לומר לי בפרטי אשמח שתשלח לי הודעה למייל עם הפרטים ומחיר...

anaelkm2@gmail.com

מ מנותק
          מ מנותק
          משחזר מידע
          כתב נערך לאחרונה על ידי משחזר מידע

אם הבנת ממני שאמרתי כבודו בציניות

ממש לא
          אני צוחק על התואר
          אני לא כבודו
          אני בן אדם רגיל מהשורה ללא תארים וללא כלום

הפעלת ניהול דיסקים דרך הקובץ המצורף

Hex editor חינמי

נ תגובה 1 תגובה אחרונה
          3
          • מ משחזר מידע

אם הבנת ממני שאמרתי כבודו בציניות

ממש לא
            אני צוחק על התואר
            אני לא כבודו
            אני בן אדם רגיל מהשורה ללא תארים וללא כלום

נ מנותק
            נ מנותק
            נתנאל לוי
            כתב נערך לאחרונה על ידי

@משחזר-מידע אוקיי..

תוכל לחזור אליי בפרטי המייל אשמח לדעת מחיר ומתי תוכל? ואיפה אתה נמצא?

תגובה 1 תגובה אחרונה
            0
            • נ נתנאל לוי

ניסיתי את כל הדרכים והשיטות פשוט הכל!
              שום דבר לא מעיר את הכרטיס- המצלמה והמחשב פשוט לא קוראים אותו
              ניסיתי מתאם USB שונה כמובן והכל... גם בניהול דיסקים ותוכנות כאלו ואחרות- הוא לא נקרא, כאילו אין שום כרטיס, אוויר...

אולי זה קרה כי צילמתי וידאו וסגרתי את המצלמה תוך כדי הצילום [קראתי איפשהוא שזה יכול לקרות בגלל זה]
              הכרטיס נקנה לפני כשנתיים מאמזון מחברת team group [מיוצר בטאיוון] עם ביקורות מצוינות ואמינות גבוהה, גילינו את זה שניסינו לצלם תמונה והמצלמה דרשה שנכניס כרטיס SD אני כבר כמה שעות טובות על זה ו...כלום, אני מודע לזה שזה עולה הרבה כסף, וצריך מעבדה מקצועית שתצליח לגשת לNAND בפנים ולהוציא ממנו על ידי מיפוי מחדש של האלגוריתם וכו' וכו'... עבודה..

מוכן לשלם... יש לי שם מעל שנה של זכרונות ותמונות של התינוק החדש, ועוד מלא תמונות של הילדים.... אני חייב את זה בדחיפות, אשתי מרגישה כאילו יש מת בבית.... [בפרופורציה כמובן] נורא ואיום מי שיכול לעזור כמובן בתשלום אני מוכן מיידית

תודה מראש
              @משחזר-מידע @משחזר-מידע-0
              @מתכנת-חובב

מי שמכיר עוד אנשים ברמה מקצועית כזאת בבקשה שיתייג אותם זה ממש חשוב לי לפני החג לפחות לדעת שזה אפשרי תודה רבה....

ב מנותק
              ב מנותק
              בניית גרסאות
              כתב נערך לאחרונה על ידי

@נתנאל-לוי בעיקרון אני עושה את זה אבל במקרה שלך נראה שהסיכוי אפסי נראה שנגרם נזק בלתי הפיך לזכרון זה יכול להיות בגלל נזק פיזי או בגלל שזה חברה דפוקה בכל מקרה הסיכוי דרך מחשב קלוש הסיכוי היחיד זה דרך מעבדה פיזית

נ תגובה 1 תגובה אחרונה
              0
              • ב בניית גרסאות

@נתנאל-לוי בעיקרון אני עושה את זה אבל במקרה שלך נראה שהסיכוי אפסי נראה שנגרם נזק בלתי הפיך לזכרון זה יכול להיות בגלל נזק פיזי או בגלל שזה חברה דפוקה בכל מקרה הסיכוי דרך מחשב קלוש הסיכוי היחיד זה דרך מעבדה פיזית

נ מנותק
                נ מנותק
                נתנאל לוי
                כתב נערך לאחרונה על ידי

@בניית-גרסאות למה אפסי? אין לי שבר או סדק, הNAND בפנים בוודאי נפגע? זה לא רק הקונטרולר?

מ ב 2 תגובות תגובה אחרונה
                0
                • נ נתנאל לוי

@בניית-גרסאות למה אפסי? אין לי שבר או סדק, הNAND בפנים בוודאי נפגע? זה לא רק הקונטרולר?

מ מנותק
                  מ מנותק
                  משחזר מידע
                  כתב נערך לאחרונה על ידי משחזר מידע

למה אפסי?

על פי התיאור שלך שבוודאות הוצאת בעבר "בבת אחת" כמות נכבדה של GB מהכרטיס [יותר מ8GB] והחומר היה תקין
                  ובהנחה שNAND לא נפגע
                  יש לך סיכוי

הפעלת ניהול דיסקים דרך הקובץ המצורף

Hex editor חינמי

תגובה 1 תגובה אחרונה
                  1
                  • נ נתנאל לוי

ב מנותק
                    ב מנותק
                    בניית גרסאות
                    כתב נערך לאחרונה על ידי

@נתנאל-לוי לפי התיאור שלך שזה מראה רק חלק מהזיכרון וזה חברה לא מוכרת בהנחה שזה באמת היה 512 ג'יגה הסיכוי לשחזר את זה בדרכים המקובלות קלוש רוב הסיכויים שצריך מעבדה פיזית

נ תגובה 1 תגובה אחרונה
                    0
                    • ב בניית גרסאות

@נתנאל-לוי לפי התיאור שלך שזה מראה רק חלק מהזיכרון וזה חברה לא מוכרת בהנחה שזה באמת היה 512 ג'יגה הסיכוי לשחזר את זה בדרכים המקובלות קלוש רוב הסיכויים שצריך מעבדה פיזית

נ מנותק
                      נ מנותק
                      נתנאל לוי
                      כתב נערך לאחרונה על ידי נתנאל לוי

@בניית-גרסאות @משחזר-מידע אני מוכן לשלם !! בבקשה מי שיכול לעשות את זה בהקדם שיצור איתי קשר
                      תודה רבה!!

כמובן שעל בסיס הצלחה כמו שראיתי במעבדות גדולות שמציעים כך.. שלא יהיה מצב שגם אשלם סכום גדול וגם לא ישוחזר החומר

תגובה 1 תגובה אחרונה
                      0
                      • דוד משה 1ד מנותק
                        דוד משה 1ד מנותק
                        דוד משה 1
                        כתב נערך לאחרונה על ידי

תפנה למתכנת חובב ואני מאמין שהוא יתן לך (אם תראה לו כמי שלא עלול לשגע את משחזר מידע) את המספר

@צדיק-וטוב-לו-0 כמו שאני יודע @מתכנת-חובב לא רוצה שיכתבו את הכתובת אימייל שלו במלואה אז אני מאמין שהוא ישמח אם תערוך אותה

נ תגובה 1 תגובה אחרונה
                        2
                        • דוד משה 1ד דוד משה 1

תפנה למתכנת חובב ואני מאמין שהוא יתן לך (אם תראה לו כמי שלא עלול לשגע את משחזר מידע) את המספר

@צדיק-וטוב-לו-0 כמו שאני יודע @מתכנת-חובב לא רוצה שיכתבו את הכתובת אימייל שלו במלואה אז אני מאמין שהוא ישמח אם תערוך אותה

נ מנותק
                          נ מנותק
                          נתנאל לוי
                          כתב נערך לאחרונה על ידי נתנאל לוי

@דוד-משה-1 @משחזר-מידע @מתכנת-חובב תקשיבו אתם לא מבינים מה קרה עכשיו הכנסתי כרטיס נוסף אחר שחמי קנה כאן בארץ של סאנדיסק מקורי אני פתחתי אותו... של 1TB גם מיקרוSD עם מתאם פשוט... למצלמת קנון היקרה שלי..
                          ואותו דבר בדיוק קרה לכרטיס הזה גם, הכנסתי אותו למחשב והוא היה קריא מצויין גם הרצתי עליו תוכנת שחזור EASEUS 15.8 הפרוצה הניידת שיש כאן בפורום... והראה לי מלא קבצים [כי שמרתי עליו פעם כגיבוי הרבה תמונות...] בקיצור עבד נפלא, צילמתי תמונה אחת איתו במצלמה והופ המצלמה שוב דרשה להכניס כרטיס זיכרון הכרטיס הוכנס כעת למחשב ולא מזוהה ודורש אתחול ישר ממש כפי קרה לקודם של TEAMGROUP 512GB יכול להיות שהמצלמה עושה את זה לכרטיס מה בדיוק הולך כאן?
                          אולי לא אבדו הנתונים והמצלמה כתבה לכרטיס בתבנית RAW ולכן הגישה לנתונים ננעלו, כי באמת ממש כמה ימים לפני שזה קרה צילמנו תמונה במצלמה הזאת עם הכרטיס של ה512GB ולא הסתכלנו בתמונה... ובפעם שאחרי זה מיד המצלמה ביקשה להכניס כרטיס והתגלתה הבעייה....
                          אשמח להסבר ולאור לכל העניין

נ תגובה 1 תגובה אחרונה
                          0
                          • נ נתנאל לוי

@דוד-משה-1 @משחזר-מידע @מתכנת-חובב תקשיבו אתם לא מבינים מה קרה עכשיו הכנסתי כרטיס נוסף אחר שחמי קנה כאן בארץ של סאנדיסק מקורי אני פתחתי אותו... של 1TB גם מיקרוSD עם מתאם פשוט... למצלמת קנון היקרה שלי..
                            ואותו דבר בדיוק קרה לכרטיס הזה גם, הכנסתי אותו למחשב והוא היה קריא מצויין גם הרצתי עליו תוכנת שחזור EASEUS 15.8 הפרוצה הניידת שיש כאן בפורום... והראה לי מלא קבצים [כי שמרתי עליו פעם כגיבוי הרבה תמונות...] בקיצור עבד נפלא, צילמתי תמונה אחת איתו במצלמה והופ המצלמה שוב דרשה להכניס כרטיס זיכרון הכרטיס הוכנס כעת למחשב ולא מזוהה ודורש אתחול ישר ממש כפי קרה לקודם של TEAMGROUP 512GB יכול להיות שהמצלמה עושה את זה לכרטיס מה בדיוק הולך כאן?
                            אולי לא אבדו הנתונים והמצלמה כתבה לכרטיס בתבנית RAW ולכן הגישה לנתונים ננעלו, כי באמת ממש כמה ימים לפני שזה קרה צילמנו תמונה במצלמה הזאת עם הכרטיס של ה512GB ולא הסתכלנו בתמונה... ובפעם שאחרי זה מיד המצלמה ביקשה להכניס כרטיס והתגלתה הבעייה....
                            אשמח להסבר ולאור לכל העניין

נ מנותק
                            נ מנותק
                            נתנאל לוי
                            כתב נערך לאחרונה על ידי

@נתנאל-לוי מעדכן שעשיתי אתחול [מהיר] על הכרטיס של ה1TB השני שזה קרה והרצתי עליו את EASEUS והיא כבר מצאה מעל ג'יגה של תמונות מסודרות לפי השם והתיקייה ועוד מעט יגיע לסריקה מעמיקה ואני מאמין שהיא עוד תוציא עשרות רבות של ג'יגה...

האם לא כדאי לנסות ולעשות בדיוק אותו דבר בכרטיס המדובר של ה512GB וכך כל התמונות ישוחזרו על ידי התוכנה? יש בזה סיכון, מה ההבדל לכאורה?

L תגובה 1 תגובה אחרונה
                            0
                            • דוד משה 1ד מנותק
                              דוד משה 1ד מנותק
                              דוד משה 1
                              כתב נערך לאחרונה על ידי

יש סיכוי
                              אם החומר חשוב בכל זאת הייתי ממליץ לפנות למתכנת חובב
                              הגיוני מאוד שיש בעייה במצלמה והיא צריכה תיקון (בכל המועד לכאורה אסור אבל @שלמה-ווייס אני חושב שמתעסק אם זה)

תגובה 1 תגובה אחרונה
                              0
                              • נ נתנאל לוי

@נתנאל-לוי מעדכן שעשיתי אתחול [מהיר] על הכרטיס של ה1TB השני שזה קרה והרצתי עליו את EASEUS והיא כבר מצאה מעל ג'יגה של תמונות מסודרות לפי השם והתיקייה ועוד מעט יגיע לסריקה מעמיקה ואני מאמין שהיא עוד תוציא עשרות רבות של ג'יגה...

האם לא כדאי לנסות ולעשות בדיוק אותו דבר בכרטיס המדובר של ה512GB וכך כל התמונות ישוחזרו על ידי התוכנה? יש בזה סיכון, מה ההבדל לכאורה?

L מנותק
                                L מנותק
                                loters
                                כתב נערך לאחרונה על ידי

@נתנאל-לוי לא הבנתי אם אתה רוצה שמישהו מקצועי יטפל בזה, או לנסות קצת בעצמך וקצת על ידי אחרים... כי במקרה הזה נראה לי שזה הולך לעלות לך ביוקר. כל נסיון כתיבה או שחזור של המחיצות עלול להפוך את השחזור לבלתי אפשרי. וחבל. תחליט אם שווה לך להשקיע או לא. זה לא יהיה חצי מחיר אם תעשה חצי בעצמך, זה פשוט יהפוך את התשלום שלך לחינם כי השחזור לא יצליח.

נ תגובה 1 תגובה אחרונה
                                0
                                • L loters

@נתנאל-לוי לא הבנתי אם אתה רוצה שמישהו מקצועי יטפל בזה, או לנסות קצת בעצמך וקצת על ידי אחרים... כי במקרה הזה נראה לי שזה הולך לעלות לך ביוקר. כל נסיון כתיבה או שחזור של המחיצות עלול להפוך את השחזור לבלתי אפשרי. וחבל. תחליט אם שווה לך להשקיע או לא. זה לא יהיה חצי מחיר אם תעשה חצי בעצמך, זה פשוט יהפוך את התשלום שלך לחינם כי השחזור לא יצליח.

נ מנותק
                                  נ מנותק
                                  נתנאל לוי
                                  כתב נערך לאחרונה על ידי

@loters אולי אוכל למנוע הכל פשוט אם אעשה אתחול מהיר שלמיטב הבנתי לא חומק נתונים רק את המחיצות או מבנה התיקיות ואז ניתן לפחות לגשת לכרטיס ולשחר אולי כך היה לי ממש עכשיו עם כרטיס אחר תנסה לראות את התמונה רגע ואשמח לדעתך אם אתה מבין בזה... אני ממש נזהר ולא כותב כלום על הכרטיס כולל פקודות למיניהם אחרי ש@משחזר מידע אמר שCHKDCK בCMD עלול לכתוב אני לא מנסה להריץ [בפועל הפקודה נדחתה אז לא נעשה כלום, וגם לנסות לבדוק דרך תוכנת פלאש אם הכרטיס באמת בגודל שהוא מוצג לא עשיתי כי אני יודע שהיא כותבת תוכן על הכרטיס וכשנגמר הנפח האמיתי היא מתריעה ובדיקה כזאת כותבת לכרטיס לכן לא עושה אותה על הכרטיס הזה.... אבל מה שאפשר להימנע אולי עדיף לא? אם אתחול מהיר לא מוחק נתונים מה הבעייה לנסות מה שאני מציע? תודה רבה לכולם על העזרה והתמיכה !!

מתכנת חובבמ ר ב 3 תגובות תגובה אחרונה
                                  0
                                  • נ נתנאל לוי

@loters אולי אוכל למנוע הכל פשוט אם אעשה אתחול מהיר שלמיטב הבנתי לא חומק נתונים רק את המחיצות או מבנה התיקיות ואז ניתן לפחות לגשת לכרטיס ולשחר אולי כך היה לי ממש עכשיו עם כרטיס אחר תנסה לראות את התמונה רגע ואשמח לדעתך אם אתה מבין בזה... אני ממש נזהר ולא כותב כלום על הכרטיס כולל פקודות למיניהם אחרי ש@משחזר מידע אמר שCHKDCK בCMD עלול לכתוב אני לא מנסה להריץ [בפועל הפקודה נדחתה אז לא נעשה כלום, וגם לנסות לבדוק דרך תוכנת פלאש אם הכרטיס באמת בגודל שהוא מוצג לא עשיתי כי אני יודע שהיא כותבת תוכן על הכרטיס וכשנגמר הנפח האמיתי היא מתריעה ובדיקה כזאת כותבת לכרטיס לכן לא עושה אותה על הכרטיס הזה.... אבל מה שאפשר להימנע אולי עדיף לא? אם אתחול מהיר לא מוחק נתונים מה הבעייה לנסות מה שאני מציע? תודה רבה לכולם על העזרה והתמיכה !!

מתכנת חובבמ מנותק
                                    מתכנת חובבמ מנותק
                                    מתכנת חובב
                                    מדריכים
                                    כתב נערך לאחרונה על ידי

@נתנאל-לוי אם אתה צריך מעוניין שאני אתחבר בשליטה מרחוק לבדוק את המצב (הבדיקה בחינם כמובן) תכתוב לי כאן (המייל לא נגיש לי עכשיו)

נ תגובה 1 תגובה אחרונה
                                    0
                                    • נ נתנאל לוי

ר מחובר
                                      ר מחובר
                                      רואה ואינו נראה
                                      כתב נערך לאחרונה על ידי
                                      פוסט זה נמחק!
                                      תגובה 1 תגובה אחרונה
                                      0
                                      • מתכנת חובבמ מתכנת חובב

@נתנאל-לוי אם אתה צריך מעוניין שאני אתחבר בשליטה מרחוק לבדוק את המצב (הבדיקה בחינם כמובן) תכתוב לי כאן (המייל לא נגיש לי עכשיו)

נ מנותק
                                        נ מנותק
                                        נתנאל לוי
                                        כתב נערך לאחרונה על ידי

@מתכנת-חובב אני אשמח תודה להביא לך את הקוד לANYDESK כאן?!

מתכנת חובבמ 2 תגובות תגובה אחרונה
                                        0
                                        • נ נתנאל לוי

@מתכנת-חובב אני אשמח תודה להביא לך את הקוד לANYDESK כאן?!

מתכנת חובבמ מנותק
                                          מתכנת חובבמ מנותק
                                          מתכנת חובב
                                          מדריכים
                                          כתב נערך לאחרונה על ידי

@נתנאל-לוי תכתוב כאן
                                          דקה אני מתחבר אליך

תגובה 1 תגובה אחרונה
                                          0

• התחברות

• אין לך חשבון עדיין? הרשמה

• התחברו או הירשמו כדי לחפש.
                                          • פוסט ראשון
                                            פוסט אחרון
                                          0
                                          • חוקי הפורום
                                          • פופולרי
                                          • לא נפתר
                                          • משתמשים