בקשה | צריך בדחיפות משחזר מידע מקצועי מכרטיס microSD שפשוט מת ולא נקרא בשום דרך
-
@נתנאל-לוי אהה וגם בתוכנת שחזור הוא מופיע בשם: Lost partition -1
ולא שחזר כלום...אגב הכרטיס הוא 512GB
@נתנאל-לוי כתב בבקשה | צריך בדחיפות משחזר מידע מקצועי מכרטיס microSD שפשוט מת ולא נקרא בשום דרך:
ולא שחזר כלום...אני יכול לנסות לעזור באישי (m200kosher@gmail.com)
-
@נתנאל-לוי כתב בבקשה | צריך בדחיפות משחזר מידע מקצועי מכרטיס microSD שפשוט מת ולא נקרא בשום דרך:
-
-
@משחזר-מידע לא בכלל לא.
אמרתי אנסה... חיברתי אותו עם המתאם SD שלו למחשב אחר שיש לו קורא כרטיסים מובנה והוא כן זיהה אותו [בניהול דיסקים הופיע ש7.6GB זמין וגם שזה הקיבולת] אבל זיהה!
הרצתי פקודה CHKDSK וזה הפלט שהCMD נתן
The type of the file system is RAW.
CHKDSK is not available for RAW drives.המקור שלו הוא NTFS לא ext32
מה הולך כאן לדעתך?@נתנאל-לוי כתב בבקשה | צריך בדחיפות משחזר מידע מקצועי מכרטיס microSD שפשוט מת ולא נקרא בשום דרך:
בניהול דיסקים הופיע ש7.6GB זמין וגם שזה הקיבולת] אבל זיהה!
נראה לי שנפלת קרבן להונאה ידועה
שלוקחים דיסק בקיבולת נמוכה בדוגמא שלך 8GB, ועם מניפולציות מסויימות זה מראה כאילו בנפח הרבה יותר גבוה -
בניהול דיסקים הופיע ש7.6GB זמין וגם שזה הקיבולת] אבל זיהה!
נראה לי שנפלת קרבן להונאה ידועה
שלוקחים דיסק בקיבולת נמוכה בדוגמא שלך 8GB, ועם מניפולציות מסויימות זה מראה כאילו בנפח הרבה יותר גבוה@משחזר-מידע לא ממש. יש לי אותו שנתיים עבדתי עליו כתבתי עליו המון חומר שעבר תמיד בצורה חלקה לכוננים אחרים הוא אורגינל 512GB זאת חברה ידועה ויש עליה ביקורות מעולות ולא עולה 5 דולר, מכיר את מה שאתה אומר..
בחיים לא קרה לי עם הכרטיס הזה... הוא גם היה מהיר ועבד מצויין
-
@משחזר-מידע לא ממש. יש לי אותו שנתיים עבדתי עליו כתבתי עליו המון חומר שעבר תמיד בצורה חלקה לכוננים אחרים הוא אורגינל 512GB זאת חברה ידועה ויש עליה ביקורות מעולות ולא עולה 5 דולר, מכיר את מה שאתה אומר..
בחיים לא קרה לי עם הכרטיס הזה... הוא גם היה מהיר ועבד מצויין
שעבר תמיד בצורה חלקה לכוננים אחרים
העברת בבת אחת יותר מ8GB?
-
שעבר תמיד בצורה חלקה לכוננים אחרים
העברת בבת אחת יותר מ8GB?
@משחזר-מידע בטח...
-
@משחזר-מידע לא בכלל לא.
אמרתי אנסה... חיברתי אותו עם המתאם SD שלו למחשב אחר שיש לו קורא כרטיסים מובנה והוא כן זיהה אותו [בניהול דיסקים הופיע ש7.6GB זמין וגם שזה הקיבולת] אבל זיהה!
הרצתי פקודה CHKDSK וזה הפלט שהCMD נתן
The type of the file system is RAW.
CHKDSK is not available for RAW drives.המקור שלו הוא NTFS לא ext32
מה הולך כאן לדעתך?@נתנאל-לוי כתב בבקשה | צריך בדחיפות משחזר מידע מקצועי מכרטיס microSD שפשוט מת ולא נקרא בשום דרך:
הרצתי פקודה CHKDSK
חבל שאתה מנסה לכתוב לכרטיס סתם
אין סיבה לגרום ליותר נזק -
הרצתי פקודה CHKDSK
חבל שאתה מנסה לכתוב לכרטיס סתם
אין סיבה לגרום ליותר נזק@משחזר-מידע אני יודע שהפקודה הזו סך הכל מתקנת מחיצות או שגיאות ובכך מאפשרת נגישות לקבצים בכרטיס, לא ידעתי שאני כותב על הכרטיס בפעולה הזאת משהו...
בכל מקרה הפעולה תמיד נכשלה, במחשב שקורא את הכרטיס [בגלל הקורא המובנה שלו] הפעולה נכשלה לא "כי אין אפשרות לגשת לכרטיס" אלא "כי הכרטיס מזוהה כRAW"הייתי בטוח לגמרי שזה רק מעבדה ולא דרך אחרת, עכשיו אני רואה שיש זיהוי של הכרטיס מה אני אמור להבין מזה? אשמח לתשובה מפורטת תודה רבה !!
-
ניסיתי את כל הדרכים והשיטות פשוט הכל!
שום דבר לא מעיר את הכרטיס- המצלמה והמחשב פשוט לא קוראים אותו
ניסיתי מתאם USB שונה כמובן והכל... גם בניהול דיסקים ותוכנות כאלו ואחרות- הוא לא נקרא, כאילו אין שום כרטיס, אוויר...אולי זה קרה כי צילמתי וידאו וסגרתי את המצלמה תוך כדי הצילום [קראתי איפשהוא שזה יכול לקרות בגלל זה]
הכרטיס נקנה לפני כשנתיים מאמזון מחברת team group [מיוצר בטאיוון] עם ביקורות מצוינות ואמינות גבוהה, גילינו את זה שניסינו לצלם תמונה והמצלמה דרשה שנכניס כרטיס SD אני כבר כמה שעות טובות על זה ו...כלום, אני מודע לזה שזה עולה הרבה כסף, וצריך מעבדה מקצועית שתצליח לגשת לNAND בפנים ולהוציא ממנו על ידי מיפוי מחדש של האלגוריתם וכו' וכו'... עבודה..מוכן לשלם... יש לי שם מעל שנה של זכרונות ותמונות של התינוק החדש, ועוד מלא תמונות של הילדים.... אני חייב את זה בדחיפות, אשתי מרגישה כאילו יש מת בבית.... [בפרופורציה כמובן] נורא ואיום מי שיכול לעזור כמובן בתשלום אני מוכן מיידית
תודה מראש
@משחזר-מידע @משחזר-מידע-0
@מתכנת-חובבמי שמכיר עוד אנשים ברמה מקצועית כזאת בבקשה שיתייג אותם זה ממש חשוב לי לפני החג לפחות לדעת שזה אפשרי תודה רבה....
בטח...
אם זה הענין
סטומרת שהוא לא מזוהה במלא גודלו בניהול דיסקים
רק מי שמתמחה בשחזור מידע יוכל לעזור לך
וזה לא משו שאפשר לעשות מרחוק
וכמו שכבר כתבת לעיל@נתנאל-לוי כתב בבקשה | צריך בדחיפות משחזר מידע מקצועי מכרטיס microSD שפשוט מת ולא נקרא בשום דרך:
צריך מעבדה מקצועית שתצליח לגשת לNAND...
-
בטח...
אם זה הענין
סטומרת שהוא לא מזוהה במלא גודלו בניהול דיסקים
רק מי שמתמחה בשחזור מידע יוכל לעזור לך
וזה לא משו שאפשר לעשות מרחוק
וכמו שכבר כתבת לעיל@נתנאל-לוי כתב בבקשה | צריך בדחיפות משחזר מידע מקצועי מכרטיס microSD שפשוט מת ולא נקרא בשום דרך:
צריך מעבדה מקצועית שתצליח לגשת לNAND...
@משחזר-מידע וכבודו לא עושה את זה?
וכמה לוקחים על זה? יש מעבדה שאתה ממליץ עליה [עדיף בירושלים]? -
ניסיתי מתאם USB שונה כמובן והכל... גם בניהול דיסקים ותוכנות כאלו ואחרות- הוא לא נקרא, כאילו אין שום כרטיס, אוויר...אולי זה קרה כי צילמתי וידאו וסגרתי את המצלמה תוך כדי הצילום [קראתי איפשהוא שזה יכול לקרות בגלל זה]
הכרטיס נקנה לפני כשנתיים מאמזון מחברת team group [מיוצר בטאיוון] עם ביקורות מצוינות ואמינות גבוהה, גילינו את זה שניסינו לצלם תמונה והמצלמה דרשה שנכניס כרטיס SD אני כבר כמה שעות טובות על זה ו...כלום, אני מודע לזה שזה עולה הרבה כסף, וצריך מעבדה מקצועית שתצליח לגשת לNAND בפנים ולהוציא ממנו על ידי מיפוי מחדש של האלגוריתם וכו' וכו'... עבודה..מוכן לשלם... יש לי שם מעל שנה של זכרונות ותמונות של התינוק החדש, ועוד מלא תמונות של הילדים.... אני חייב את זה בדחיפות, אשתי מרגישה כאילו יש מת בבית.... [בפרופורציה כמובן] נורא ואיום מי שיכול לעזור כמובן בתשלום אני מוכן מיידית
תודה מראש
@מתכנת-חובבמי שמכיר עוד אנשים ברמה מקצועית כזאת בבקשה שיתייג אותם זה ממש חשוב לי לפני החג לפחות לדעת שזה אפשרי תודה רבה....
וכבודו לא עושה את זה?
כבודו עושה את זה
העניין הוא שכתבת:@נתנאל-לוי כתב בבקשה | צריך בדחיפות משחזר מידע מקצועי מכרטיס microSD שפשוט מת ולא נקרא בשום דרך:
אני מוכן מיידית
אבל "כבודו" לא יכול במיידית
ערב חג היום
וכבודו גם לא עובד בחוהמ -
וכבודו לא עושה את זה?
כבודו עושה את זה
העניין הוא שכתבת:@נתנאל-לוי כתב בבקשה | צריך בדחיפות משחזר מידע מקצועי מכרטיס microSD שפשוט מת ולא נקרא בשום דרך:
אני מוכן מיידית
אבל "כבודו" לא יכול במיידית
ערב חג היום
וכבודו גם לא עובד בחוהמ@משחזר-מידע
אם הבנת ממני שאמרתי כבודו בציניות אז ממש לא, מאוד מעריך ומכבד אותך...
בכל מקרה כמה תקח על זה? אם תרצה לומר לי בפרטי אשמח שתשלח לי הודעה למייל עם הפרטים ומחיר...
-
@נתנאל-לוי אם הכרטיס הוא באמת של 512 ג'יגה אף אחד שהוא לא מעבדה לא יוכל לעזור לך
לכאורה משמע שזה באמת 512 ולא 8 כי אתה טוען שהיו בזה שנה שלמה של תמונות ולכאורה היית שם לב אם היה זיוף
בכל אופן תוכל לפנות אלי במייל ואני אבדוק מה הסיפור של הכרטיס -
@נתנאל-לוי אם הכרטיס הוא באמת של 512 ג'יגה אף אחד שהוא לא מעבדה לא יוכל לעזור לך
לכאורה משמע שזה באמת 512 ולא 8 כי אתה טוען שהיו בזה שנה שלמה של תמונות ולכאורה היית שם לב אם היה זיוף
בכל אופן תוכל לפנות אלי במייל ואני אבדוק מה הסיפור של הכרטיס@מתכנת-חובב וואי תודה רבהה
מה המייל שלך? [שלי מופיע למעלה^] -
@משחזר-מידע
אם הבנת ממני שאמרתי כבודו בציניות אז ממש לא, מאוד מעריך ומכבד אותך...
בכל מקרה כמה תקח על זה? אם תרצה לומר לי בפרטי אשמח שתשלח לי הודעה למייל עם הפרטים ומחיר...
אם הבנת ממני שאמרתי כבודו בציניות
ממש לא
אני צוחק על התואר
אני לא כבודו
אני בן אדם רגיל מהשורה ללא תארים וללא כלום -
אם הבנת ממני שאמרתי כבודו בציניות
ממש לא
אני צוחק על התואר
אני לא כבודו
אני בן אדם רגיל מהשורה ללא תארים וללא כלום@משחזר-מידע אוקיי..
תוכל לחזור אליי בפרטי המייל אשמח לדעת מחיר ומתי תוכל? ואיפה אתה נמצא?
-
תודה מראש
@נתנאל-לוי בעיקרון אני עושה את זה אבל במקרה שלך נראה שהסיכוי אפסי נראה שנגרם נזק בלתי הפיך לזכרון זה יכול להיות בגלל נזק פיזי או בגלל שזה חברה דפוקה בכל מקרה הסיכוי דרך מחשב קלוש הסיכוי היחיד זה דרך מעבדה פיזית
-
@נתנאל-לוי בעיקרון אני עושה את זה אבל במקרה שלך נראה שהסיכוי אפסי נראה שנגרם נזק בלתי הפיך לזכרון זה יכול להיות בגלל נזק פיזי או בגלל שזה חברה דפוקה בכל מקרה הסיכוי דרך מחשב קלוש הסיכוי היחיד זה דרך מעבדה פיזית
@בניית-גרסאות למה אפסי? אין לי שבר או סדק, הNAND בפנים בוודאי נפגע? זה לא רק הקונטרולר?
-
@בניית-גרסאות למה אפסי? אין לי שבר או סדק, הNAND בפנים בוודאי נפגע? זה לא רק הקונטרולר?
למה אפסי?
על פי התיאור שלך שבוודאות הוצאת בעבר "בבת אחת" כמות נכבדה של GB מהכרטיס [יותר מ8GB] והחומר היה תקין
ובהנחה שNAND לא נפגע
יש לך סיכוי