שיתוף | אפליקציה לזיהוי פירטי רכב ע"י לוחית רישוי אופליין!
- 
@שלמה-רביב אין לי נטפרי הקובץ פשוט לא היה זמין @y0508352872 כתב בשיתוף | אפליקציה לזיהוי פירטי רכב ע"י לוחית רישוי אופליין!: @שלמה-רביב אין לי נטפרי הקובץ פשוט לא היה זמין מוזר אני לא בנטפרי וזה יורד מצוין. 
- 
@y0508352872 כתב בשיתוף | אפליקציה לזיהוי פירטי רכב ע"י לוחית רישוי אופליין!: @שלמה-רביב אין לי נטפרי הקובץ פשוט לא היה זמין מוזר אני לא בנטפרי וזה יורד מצוין. @שלמה-רביב כתב בשיתוף | אפליקציה לזיהוי פירטי רכב ע"י לוחית רישוי אופליין!: @y0508352872 כתב בשיתוף | אפליקציה לזיהוי פירטי רכב ע"י לוחית רישוי אופליין!: @שלמה-רביב אין לי נטפרי הקובץ פשוט לא היה זמין מוזר אני לא בנטפרי וזה יורד מצוין. גם לי יורד, ואני בנטפרי 
- 
 י יוסי מחשבים התייחס לנושא זה י יוסי מחשבים התייחס לנושא זה
- 
המאגר לא נפתח בנטפרי , אשמח אם למישהו יש פתרון 
 כותב משהו בסגנון , אופס לא עובד. לחץ על קבצים בנטפרי
- 
- 
@שלמה-רביב הקישור לא תקין משום מה יש גם כוכביות בלינק אפשר לשלוח חדש תודה הקישור ל APK גם לא תקין נשמח לחדש תודה 
- 
@שלמה-רביב הקישור לא תקין משום מה יש גם כוכביות בלינק אפשר לשלוח חדש תודה הקישור ל APK גם לא תקין נשמח לחדש תודה @cohananya כתב בשיתוף | אפליקציה לזיהוי פירטי רכב ע"י לוחית רישוי אופליין!: הקישור לא תקין משום מה יש גם כוכביות בלינק אפשר לשלוח חדש תודה תוריד את הכוכביות הוא שם אותם כדי שנטפרי לא יחסום 
- 
@cohananya כתב בשיתוף | אפליקציה לזיהוי פירטי רכב ע"י לוחית רישוי אופליין!: הקישור לא תקין משום מה יש גם כוכביות בלינק אפשר לשלוח חדש תודה תוריד את הכוכביות הוא שם אותם כדי שנטפרי לא יחסום 
- 
@cohananya 
 אם ניסית להוריד את הקישור הראשון של הAPK אז אתה צריך להוסיף בסוף הקישור את האות K
- 
@cohananya 
 אם ניסית להוריד את הקישור הראשון של הAPK אז אתה צריך להוסיף בסוף הקישור את האות K
- 
@cohananya 
 לא סליחה לא שמתי לב דיברתי אחרי שהקובץ יורד ובכל מקרה הקישור טוב תלחץ על הקישור הזה
 https://mitmachim.top/assets/uploads/files/1760600814883-24b42100-e56f-4c9a-8e26-fdd7cfd6b8a3-app-release-1.ap ואחרי שהקובץ יורד תשנה שם ותוסיף לסימות את האות K

ככה הלינק איפה להוסיף K
 ככה הלינק איפה להוסיף K