עזרה | הצילווו פירמטתי את הכרטיס ושזה היה משמש כאחסון פנימי
-
הכרטיס שלי היה צריך איפוס, האפסתי אותו דרך הנגן ובטעות עשיתי שיהיה שימוש בטלפון (נגן) ועכשיו הכרטיס כאחסון פנימי וכל פעם שאני מוציא את הכרטיס אז אין אחסון פנימי כי כל האחסון פנימי תלוי בכרטיס, וחשבתי שאם אני יפרמט את הכרטיס אז זה יסתדר ועכשיו גם שאני מכניס את הכרטיס הוא מראה שאין אחסון פנימי מה אני יכול לעשות חוץ מלפרט את הנגן לגמרי, יש לי שם דברים חשובים!!!!!!!
סליחה שאני כזה לחוץ @משחזר-מידע @מתכנת-חובב
@ברי-קלמנוביץ גם לך זה קרה פעם? -
@בונפד תנסה לשחזר... יש פה המון מדריכים...
אין פתרונות קסם -
אין פתרונות קסם@oryadaniely כתב בעזרה | הצילווו פירמטתי את הכרטיס ושזה היה משמש כאחסון פנימי:
אין פתרונות קסםמה לשחזר????? הבנת את הבעיה?
אשמח לקישורים?
@דוד-הצהוב תקרא שוב. -
@oryadaniely כתב בעזרה | הצילווו פירמטתי את הכרטיס ושזה היה משמש כאחסון פנימי:
אין פתרונות קסםמה לשחזר????? הבנת את הבעיה?
אשמח לקישורים?
@דוד-הצהוב תקרא שוב. -
-
הכרטיס שלי היה צריך איפוס, האפסתי אותו דרך הנגן ובטעות עשיתי שיהיה שימוש בטלפון (נגן) ועכשיו הכרטיס כאחסון פנימי וכל פעם שאני מוציא את הכרטיס אז אין אחסון פנימי כי כל האחסון פנימי תלוי בכרטיס, וחשבתי שאם אני יפרמט את הכרטיס אז זה יסתדר ועכשיו גם שאני מכניס את הכרטיס הוא מראה שאין אחסון פנימי מה אני יכול לעשות חוץ מלפרט את הנגן לגמרי, יש לי שם דברים חשובים!!!!!!!
@ברי-קלמנוביץ גם לך זה קרה פעם? -
@ברי-קלמנוביץ גם לך זה קרה פעם?@בונפד
אחרי הפעלה מחדש של הנגן הוא כותב שאין זיכרון פנימי?
נתקלתי בזה.
אם אתה בטוח שצריך שיחזור @מתכנת-חובב האלוף וודאי יוכל לעזור.
אבל דבר ראשון תסביר יותר טוב מה קרה.
הכרטיס שעליו היה אפליקציות וחומר בתור איחסון פנימי אותו פרמטת?@בונפד כתב בעזרה | הצילווו פירמטתי את הכרטיס ושזה היה משמש כאחסון פנימי:
יש לי שם דברים חשובים
גם בלי הכרטיס?
יש מצב שתעלה תמונה איך נראה הסייר קבצים, הגדרות, בלי הכרטיס? -
@בונפד
אחרי הפעלה מחדש של הנגן הוא כותב שאין זיכרון פנימי?
נתקלתי בזה.
אם אתה בטוח שצריך שיחזור @מתכנת-חובב האלוף וודאי יוכל לעזור.
אבל דבר ראשון תסביר יותר טוב מה קרה.
הכרטיס שעליו היה אפליקציות וחומר בתור איחסון פנימי אותו פרמטת?@בונפד כתב בעזרה | הצילווו פירמטתי את הכרטיס ושזה היה משמש כאחסון פנימי:
יש לי שם דברים חשובים
גם בלי הכרטיס?
יש מצב שתעלה תמונה איך נראה הסייר קבצים, הגדרות, בלי הכרטיס?@ברי-קלמנוביץ כתב בעזרה | הצילווו פירמטתי את הכרטיס ושזה היה משמש כאחסון פנימי:
הכרטיס שעליו היה אפליקציות וחומר בתור איחסון פנימי אותו פרמטת?
בדיוק.
אני אפילו לא יכול לעשות לך צילו"מ כי אין לו איפה לשמור אותו, צלמתי ממכשיר אחר
סוריי שאני לא יכול להשים לייק -
@ברי-קלמנוביץ כתב בעזרה | הצילווו פירמטתי את הכרטיס ושזה היה משמש כאחסון פנימי:
הכרטיס שעליו היה אפליקציות וחומר בתור איחסון פנימי אותו פרמטת?
בדיוק.
אני אפילו לא יכול לעשות לך צילו"מ כי אין לו איפה לשמור אותו, צלמתי ממכשיר אחר
סוריי שאני לא יכול להשים לייק@בונפד
האמת שאני לא בדיוק זוכר מה בסוף אני עשיתי, ננסה כמה אפשרויות שיכולות להיות הגיוניות
הפעלה מחדש עשית נכון?
כשאתה לוחץ בכ"ז על איחסון פנימי מה שכתוב לא זמין, האם הוא לא נותן שום אופציה להחזיר את האיחסון הפנימי?
כשהכרטיס בפנים, דרך ההגדרות הוא לא נותן לשנות את הכרטיס שוב לאיחסון חיצוני? נראה לי אמור להיות כזו אופציה.
מאיפה אתה בארץ?
תעדכן אם עזר משהו. -
-
@בונפד
האמת שאני לא בדיוק זוכר מה בסוף אני עשיתי, ננסה כמה אפשרויות שיכולות להיות הגיוניות
הפעלה מחדש עשית נכון?
כשאתה לוחץ בכ"ז על איחסון פנימי מה שכתוב לא זמין, האם הוא לא נותן שום אופציה להחזיר את האיחסון הפנימי?
כשהכרטיס בפנים, דרך ההגדרות הוא לא נותן לשנות את הכרטיס שוב לאיחסון חיצוני? נראה לי אמור להיות כזו אופציה.
מאיפה אתה בארץ?
תעדכן אם עזר משהו.@ברי-קלמנוביץ כתב בעזרה | הצילווו פירמטתי את הכרטיס ושזה היה משמש כאחסון פנימי:
הפעלה מחדש עשית נכון?
ברור, אני מאשדוד
ושוב סוריי שאני לא יכול להשים
לא
מה המייל שלך? -
-
@ברי-קלמנוביץ כתב בעזרה | הצילווו פירמטתי את הכרטיס ושזה היה משמש כאחסון פנימי:
הפעלה מחדש עשית נכון?
ברור, אני מאשדוד
ושוב סוריי שאני לא יכול להשים
לא
מה המייל שלך?פוסט זה נמחק! -