דילוג לתוכן
  • חוקי הפורום
  • פופולרי
  • לא נפתר
  • משתמשים
  • חיפוש גוגל בפורום
  • צור קשר
עיצובים
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• ברירת מחדל (ללא עיצוב (ברירת מחדל))
  • ללא עיצוב (ברירת מחדל)
כיווץ
מתמחים טופ
  1. דף הבית
  2. אנדרואיד - כללי
  3. עזרה הדדית - אנדרואיד
  4. בקשת מידע | פלאפון אנדרואיד טאצ 3.8 אינטש

בקשת מידע | פלאפון אנדרואיד טאצ 3.8 אינטש

מתוזמן נעוץ נעול הועבר עזרה הדדית - אנדרואיד
8 פוסטים 5 כותבים 112 צפיות 5 עוקבים
  • מהישן לחדש
  • מהחדש לישן
  • הכי הרבה הצבעות
תגובה
  • תגובה כנושא
התחברו כדי לפרסם תגובה
נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
  • י מנותק
    י מנותק
    יצחק רשטונ
    כתב נערך לאחרונה על ידי יצחק רשטונ

האם מישהו מכיר מכשיר פלאפון מבוסס אנדרואיד טאצ' מלא עם מסך בגודל שבין 3.5 ל3.9 אינטש[כמובן תומך VOLTE] זה יעזור לי מאדדד.
    העניין שלי הוא כזה, אני מחפש מכשיר אנדרואיד נח שנראה יחסית כשר [אני אישית משתמש עם סים כשר ללא אינטרנט] ומהשוטטות הקצרה שלי נראה שיש כרגע או את המכשירים של ג'לי שהם ממש קטנים-3 אינטש או כאלה שהם כבר לא ממש מיני כמו קין3 או קובוט קינקונג 3 וכדו' שהם כבר 4.5 אינטש וחלקם גם עם שוליים מנופחים שאומנם ביחס למכשירים המודרניים הם מיני אבל בסופו של דבר להוציא בבית מדרש כבר לא נעים כל כך, בקיצור הבנתם את הרעיון .
    אשמח לכל מידע בעניין , תודה רבה מראש .

לגבי מכישירי השיאומי/קין כמו F21 פרו וכדו' אם לא יהיה ברירה כנראה זה מה שאני יקנה אבל כרגע מעדיף למצוא טאצ' מלא ללא מקשים

bestB ק 2 תגובות תגובה אחרונה
    0
    • י יצחק רשטונ

האם מישהו מכיר מכשיר פלאפון מבוסס אנדרואיד טאצ' מלא עם מסך בגודל שבין 3.5 ל3.9 אינטש[כמובן תומך VOLTE] זה יעזור לי מאדדד.
      העניין שלי הוא כזה, אני מחפש מכשיר אנדרואיד נח שנראה יחסית כשר [אני אישית משתמש עם סים כשר ללא אינטרנט] ומהשוטטות הקצרה שלי נראה שיש כרגע או את המכשירים של ג'לי שהם ממש קטנים-3 אינטש או כאלה שהם כבר לא ממש מיני כמו קין3 או קובוט קינקונג 3 וכדו' שהם כבר 4.5 אינטש וחלקם גם עם שוליים מנופחים שאומנם ביחס למכשירים המודרניים הם מיני אבל בסופו של דבר להוציא בבית מדרש כבר לא נעים כל כך, בקיצור הבנתם את הרעיון .

לגבי מכישירי השיאומי/קין כמו F21 פרו וכדו' אם לא יהיה ברירה כנראה זה מה שאני יקנה אבל כרגע מעדיף למצוא טאצ' מלא ללא מקשים

bestB מנותק
      bestB מנותק
      best
      כתב נערך לאחרונה על ידי

@יצחק-רשטונ תנסה אולי לבדוק את זה https://www.mushgach.co.il/product/מכשיר-חצי-טאצ-חצי-מקשים-lom-s9-מושגח-כולל-nfc/
      (שווה לנסות לבדוק למרות שז מקשים זה הרבה יותר טוב מהחצי טאץ' הרגיל)

תגובה 1 תגובה אחרונה
      0
      • י יצחק רשטונ

ק מנותק
        ק מנותק
        קראנץ' ונילה
        כתב נערך לאחרונה על ידי קראנץ' ונילה

@יצחק-רשטונ
        יוניהרץ אטום L הוא 4 אינצ׳
        1000068217.jpg
        עולה 815₪ באליקספרס
        עכשיו אני מתחרט שקניתי את הג׳לי ולא אותו...
        שים לב אבל שהוא רק אנדרואיד 11 ורק 6 ראם לעומת ג׳לי סטאר שהוא אנדרואיד 13 ו8 ראם
        יש לו 4300mAh
        הוא נחשב טלפון "עמיד"

תגובה 1 תגובה אחרונה
        2
        • י מנותק
          י מנותק
          יצחק רשטונ

תודה על התשובות
          לגבי האטום L האמת שהוא מאד הדליק אותי כשפגשתי בו לראשונה הבעיה שמסרטונים ראתי השילוב של מסך 4 אינטש בשילוב השוליים הגדולים שלו כבר הביאו אותו לגודל כמעט של סמארטפון ממוצע גם זכור לי שראיתי עליו ביקורות לא משהו [כבר לא זוכר מה בדיוק].
          האמת ראיתי עכשיו בדיין תקשורת [550 שח] ובעלי אקספרס [400 שח] מכשיר משונה של QIN שנקרא K25 עם מראה לא שגרתי ונראה לי ממש מתאים לי [הייתי חולם גם על סוללה נשלפת אבל זה נראה לי כבר לא קיים היום], יש למישהו אינפורמציה לגביו ?

מישהו12מ תגובה 1 תגובה אחרונה
          0
          • עם ישראל חייע מנותק
            עם ישראל חייע מנותק
            עם ישראל חיי
            כתב נערך לאחרונה על ידי עם ישראל חיי

https://mitmachim.top/post/1021487
            ממליץ מאוד אבא שלי נהנה מאוד מהטלפון, זה עם קידרואיד למי ששואל
            יש בו טביעת אצבע, זיהוי פנים...
            256 גיגה
            אנדרואיד 13

תגובה 1 תגובה אחרונה
            0
            • י יצחק רשטונ

תודה על התשובות
              לגבי האטום L האמת שהוא מאד הדליק אותי כשפגשתי בו לראשונה הבעיה שמסרטונים ראתי השילוב של מסך 4 אינטש בשילוב השוליים הגדולים שלו כבר הביאו אותו לגודל כמעט של סמארטפון ממוצע גם זכור לי שראיתי עליו ביקורות לא משהו [כבר לא זוכר מה בדיוק].
              האמת ראיתי עכשיו בדיין תקשורת [550 שח] ובעלי אקספרס [400 שח] מכשיר משונה של QIN שנקרא K25 עם מראה לא שגרתי ונראה לי ממש מתאים לי [הייתי חולם גם על סוללה נשלפת אבל זה נראה לי כבר לא קיים היום], יש למישהו אינפורמציה לגביו ?

מישהו12מ מנותק
              מישהו12מ מנותק
              מישהו12
              מדריכים
              כתב נערך לאחרונה על ידי

@יצחק-רשטונ כתב בבקשת מידע | פלאפון אנדרואיד טאצ 3.8 אינטש:

מכשיר די חמוד,
              כתבתי עליו קצת בבלוג שלי אבל בעיקר מהפן הטכני ולא מצד השימוש היום יומי
              https://aiv-dev.com/he-IL/2025/09/06/QinK25/
              נתתי לחבר להשתמש במכשיר שלי כשבוע וחצי שבועיים והיה מרוצה אם כי יש כמה באגים, אבל יש קושחה סינית ויש קושחה גלובלית, אצלי זה גלובלית שבולט שלא באמת הותאמה כמו שצריך למכשיר.

הבלוג שלי
              https://aiv-dev.com/he-IL/

י תגובה 1 תגובה אחרונה
              1
              • מישהו12מ מישהו12

@יצחק-רשטונ כתב בבקשת מידע | פלאפון אנדרואיד טאצ 3.8 אינטש:

מכשיר די חמוד,
                כתבתי עליו קצת בבלוג שלי אבל בעיקר מהפן הטכני ולא מצד השימוש היום יומי
                https://aiv-dev.com/he-IL/2025/09/06/QinK25/
                נתתי לחבר להשתמש במכשיר שלי כשבוע וחצי שבועיים והיה מרוצה אם כי יש כמה באגים, אבל יש קושחה סינית ויש קושחה גלובלית, אצלי זה גלובלית שבולט שלא באמת הותאמה כמו שצריך למכשיר.

י מנותק
                י מנותק
                יצחק רשטונ

@מישהו12 כתב בבקשת מידע | פלאפון אנדרואיד טאצ 3.8 אינטש:

והיה מרוצה אם כי יש כמה באגים, אבל יש קושחה סינית ויש קושחה גלובלית, אצלי זה גלובלית שבולט שלא באמת הותאמה כמו שצריך למכשיר.

הייתי מאד שמח שתפרט יותר מה הבאגים ?
                יש עכשיו דילים בעלי אקספרס והייתי שמח להזמין את זה מחר

תגובה 1 תגובה אחרונה
                0
                • י מנותק
                  י מנותק
                  יצחק רשטונ
                  כתב נערך לאחרונה על ידי

@מישהו12 איפה נעלמת לי ? 😀
                  אני צריך אותך דחוף 😉

תגובה 1 תגובה אחרונה
                  0