המלצה | C2 עובד בארה"ב!! (ניו יורק), הייתכן?!
-
רציתי לשתף אתכם במשהו מאוד מעניין, אולי למומחים פה יהיה הסבר..
אקדים, שאני כרגע בניו יורק - ויש לי סים שעובד על פלאפון (אמריקאי) פשוט.
ניסיתי להכניס את הסים לפלאפון הNokia 235 שלי וזה לא עבד. ניסיתי להכניס את זה לC2 שלי - וזה עבד!!! (טוב, אמנם הקליטה לא משהו, כי זה דור 3, אבל זה עבד!!)מה שבפשטות היה אמור להיות זה ההיפך - שה235 יעבוד, אבל מה שקרה בסוף זה שדווקא הC2 עובד.
ואולי זה מה שיקרה בארץ?! שגם אחרי שלא תהיה תמיכה בדור 2 ו3 הC2 ימשיך לעבוד?!
טוב, אני יודע שגם בדור 4 יש סוגים, ובגלל זה ה235 שלי לא עובד פה.. הזכרתי אותו רק בשביל 'ההפלאה' שבעניין
-
רציתי לשתף אתכם במשהו מאוד מעניין, אולי למומחים פה יהיה הסבר..
אקדים, שאני כרגע בניו יורק - ויש לי סים שעובד על פלאפון (אמריקאי) פשוט.
ניסיתי להכניס את הסים לפלאפון הNokia 235 שלי וזה לא עבד. ניסיתי להכניס את זה לC2 שלי - וזה עבד!!! (טוב, אמנם הקליטה לא משהו, כי זה דור 3, אבל זה עבד!!)מה שבפשטות היה אמור להיות זה ההיפך - שה235 יעבוד, אבל מה שקרה בסוף זה שדווקא הC2 עובד.
ואולי זה מה שיקרה בארץ?! שגם אחרי שלא תהיה תמיכה בדור 2 ו3 הC2 ימשיך לעבוד?!
טוב, אני יודע שגם בדור 4 יש סוגים, ובגלל זה ה235 שלי לא עובד פה.. הזכרתי אותו רק בשביל 'ההפלאה' שבעניין
@חובבן-מקצועי איזה חברת סלולר? כי לי בחברת t mobile לא עובד g3..
-
@חובבן-מקצועי איזה חברת סלולר? כי לי בחברת t mobile לא עובד g3..
@שניאור-שמח כתב בהמלצה | C2 עובד בארה"ב!! (ניו יורק), הייתכן?!:
כי לי בחברת t mobile לא עובד g3..
ניסית על C2? אני אמנם כרגע לא עם T mobile אלא עם WIRELESS. אבל שוב - גם ב235 למרות שכן יש בו תמיכה לדור 3 זה לא עבד לי. זה משהו מיוחד עם הC2..
אגב, אם אני לא טועה לפני שנתיים חבר שלי הכניס סים של T mobile לC2 שלו, וזה עבד..
-
ניסית על C2? אני אמנם כרגע לא עם T mobile אלא עם WIRELESS. אבל שוב - גם ב235 למרות שכן יש בו תמיכה לדור 3 זה לא עבד לי. זה משהו מיוחד עם הC2..
אגב, אם אני לא טועה לפני שנתיים חבר שלי הכניס סים של T mobile לC2 שלו, וזה עבד..
@חובבן-מקצועי כתב בהמלצה | C2 עובד בארה"ב!! (ניו יורק), הייתכן?!:
ניסית על C2?
לא, אין לי, אבל ניסיתי כמה מכשירים וזה לא עבד על g3
אני אמנם כרגע לא עם T mobile אלא עם WIRELESS. אבל שוב - גם ב235 למרות שכן יש בו תמיכה לדור 3 זה לא עבד לי. זה משהו מיוחד עם הC2..
זה לא נכון, זה בגלל שהנוקיות החדשות שנקנות בארץ לא תומכים בארה״ב בכלל, לעומת זאת 225 שנקנה בארה״ב כן תומך
-
ניסית על C2?
לא, אין לי, אבל ניסיתי כמה מכשירים וזה לא עבד על g3
אני אמנם כרגע לא עם T mobile אלא עם WIRELESS. אבל שוב - גם ב235 למרות שכן יש בו תמיכה לדור 3 זה לא עבד לי. זה משהו מיוחד עם הC2..
זה לא נכון, זה בגלל שהנוקיות החדשות שנקנות בארץ לא תומכים בארה״ב בכלל, לעומת זאת 225 שנקנה בארה״ב כן תומך
בדיוק לזה התכוונתי - שזה לא משנה אם זה דור 3 או לא. (כי מה שמשנה זה האם זה תומך דור 4 אמריקאי) זה משהו ייחודי בC2..
-
בדיוק לזה התכוונתי - שזה לא משנה אם זה דור 3 או לא. (כי מה שמשנה זה האם זה תומך דור 4 אמריקאי) זה משהו ייחודי בC2..
בדיוק לזה התכוונתי - שזה לא משנה אם זה דור 3 או לא. זה משהו ייחודי בC2..
כי שונה לחלוטין מהחדשים ו׳נוקיה׳ המקורית יצרה אותו, וכנראה הם הוסיפו לו תמיכה לארה״ב
-
בדיוק לזה התכוונתי - שזה לא משנה אם זה דור 3 או לא. זה משהו ייחודי בC2..
כי שונה לחלוטין מהחדשים ו׳נוקיה׳ המקורית יצרה אותו, וכנראה הם הוסיפו לו תמיכה לארה״ב
@שניאור-שמח אז אתה בעצם רוצה לומר שכל פלאפון אמריקאי עם G3 יעבוד באמריקה? וזה לא משהו מיוחד בC2? כי שמעתי שכן חסמו אתה הG2 ו3 באמריקה
-
@שניאור-שמח אז אתה בעצם רוצה לומר שכל פלאפון אמריקאי עם G3 יעבוד באמריקה? וזה לא משהו מיוחד בC2? כי שמעתי שכן חסמו אתה הG2 ו3 באמריקה
אני אומר שזה קשור למכשיר אם הוא תומך בתדרים של ארה״ב או לא
יכול להיות שהורידו את האנטנות של הg3 ברוב החברות ובחברה שלך עדיין לא.. לא נראה לי שהc2 יוכל איך שהוא לעקוף איזה חסימה וכדו׳ -