בקשת מידע | יש לי בעייה - רוצים תיקון למחשב 450$. האם בארץ יעלה לי זול יותר?
-
שלחתי את זה להם לתיקון.
הם רוצים 450$.
האם בארץ זה יעלה פחות ונםצסתם גונבים אותי?
כי בפועל קניתי את המחשב שלי ב800$.. -
@kasnik כתב בבקשת מידע | יש לי בעייה - רוצים תיקון למחשב 450$. האם בארץ יעלה לי זול יותר?:
@למה-באתי לא פירטת מה הבעיה וכו'...
הצילום מסך שצירפת לא עוזר לנו הרבה...כתוב שם.
מתוך תרגום גוגל:ישראל, למחשב הנייד MSI Cyborg שלך יש תקלה בלוח האם באזור חלוקת החשמל.
התיקון ידרוש עבודה ברמת הרכיב עם החלפת שבב IC הכוללת הלחמה מיקרוסקופית
-
@kasnik כתב בבקשת מידע | יש לי בעייה - רוצים תיקון למחשב 450$. האם בארץ יעלה לי זול יותר?:
@למה-באתי לא פירטת מה הבעיה וכו'...
הצילום מסך שצירפת לא עוזר לנו הרבה...כתוב שם.
מתוך תרגום גוגל:ישראל, למחשב הנייד MSI Cyborg שלך יש תקלה בלוח האם באזור חלוקת החשמל.
התיקון ידרוש עבודה ברמת הרכיב עם החלפת שבב IC הכוללת הלחמה מיקרוסקופית
@למה-באתי אם מדובר על תקלה כזו כמו שקרה לי בלוח אם (אחרי שהמחשב נפל מעל מקרר...) הרי שלקחו לי על תיקון בארץ 600 ש"ח במעבדה, וזה גם בלי שום השוואת מחירים. ממליץ ללכת למעבדה ולבקש הצעת מחיר לפני שרצים לחברה, חברה זה כמו מוסך מורשה... כל חלק יקר.
-
@למה-באתי אם מדובר על תקלה כזו כמו שקרה לי בלוח אם (אחרי שהמחשב נפל מעל מקרר...) הרי שלקחו לי על תיקון בארץ 600 ש"ח במעבדה, וזה גם בלי שום השוואת מחירים. ממליץ ללכת למעבדה ולבקש הצעת מחיר לפני שרצים לחברה, חברה זה כמו מוסך מורשה... כל חלק יקר.
@Ykingsmart כתב בבקשת מידע | יש לי בעייה - רוצים תיקון למחשב 450$. האם בארץ יעלה לי זול יותר?:
זה לא חברה - זה מעבדה
לא קרה למחשב כלום.
פשוט זה מעומס עבודה