בקשה | נמחקו לי כל התזכירים מטלפון Q7
-
רבותי. אני זקוק לעזרה דחופה.
נמחקו לי כל התזכירים והרשימות שהיו לי בלטפון. בערך 500 הודעות. אין לזה גיבוי. ויש שם חומר חשוב וקריטי.אתמול הוצאתי את הכרטיס זיכרון וחיברתי למחשב שיש בו אנטי וירוס. פעולה שאני מבצע לעתים קרובות. וכשהחזרתי לטלפון גיליתי שכל ההודעות נמחקו. [וגם השיעור שהעתקתי לא הועתק משום מה]
איך אפשר לשחזר?
האם יש גיבוי?אנא ואנא!!!
-
-
@אלי ויל תודה על ההתייחסות
אני לא יודע.
השתמשתי לתומי.
מעולם לא הגדרתי שזה ישמר בטלפון או בכרטיס זיכרון.אם זה נמחק אחרי שהוצאתי כרטיס זיכרון - כנראה שזה קשור לכרטיס,
אבל זה לא פעם ראשונה שהוצאתי...יש דרך לבדוק דבר כזה?
ואם זה בפלאפון - יש דרך לשחזר?
-
כל תזכיר שנכתב, הפלאפון שומר אוטומטית בכרטיס,(לגבי כתיבה בלי כרטיס, ועריכה עם כרטיס לא בדקתי)
כך שלמעשה, זה נמחק מהכרטיס. -
נראה לי שהכי טוב שתנסה את מה שכתב לך @מתכנת-חובב
מה שחשוב לא להשתמש בינתיים בכרטיס וכ"ש להעתיק לתוכו עוד דברים מה שעלול לפגוע בשחזור במקרה שזה נמחק -
רבותי. אני זקוק לעזרה דחופה.
נמחקו לי כל התזכירים והרשימות שהיו לי בלטפון. בערך 500 הודעות. אין לזה גיבוי. ויש שם חומר חשוב וקריטי.אתמול הוצאתי את הכרטיס זיכרון וחיברתי למחשב שיש בו אנטי וירוס. פעולה שאני מבצע לעתים קרובות. וכשהחזרתי לטלפון גיליתי שכל ההודעות נמחקו. [וגם השיעור שהעתקתי לא הועתק משום מה]
איך אפשר לשחזר?
האם יש גיבוי?אנא ואנא!!!
@שביבי-אש קרה לי משהו דומה, הכנסתי את הכרטיס למחשב ומחקתי תיקיות "לא חשובות" ו"מוזרות" וכשהחזרתי לפלאפון גיליתי שאין תזכירים, כנראה קרה לך משהו דומה, אז תבדוק עם כרטיס אחר לאיזו תיקיה בדיוק הוא מכניס את התזכירים, ואז בשחזור תנסה לחפש אותה, בהצלחה.
-
@שביבי-אש קרה לי משהו דומה, הכנסתי את הכרטיס למחשב ומחקתי תיקיות "לא חשובות" ו"מוזרות" וכשהחזרתי לפלאפון גיליתי שאין תזכירים, כנראה קרה לך משהו דומה, אז תבדוק עם כרטיס אחר לאיזו תיקיה בדיוק הוא מכניס את התזכירים, ואז בשחזור תנסה לחפש אותה, בהצלחה.
@סתם-יהודי כתב בבקשה | נמחקו לי כל התזכירים מטלפון Q7:
כרטיסיה בשם Memo
-
@סתם-יהודי כתב בבקשה | נמחקו לי כל התזכירים מטלפון Q7:
כרטיסיה בשם Memo
@השטייגעניסט וגם אם לא מחקת תיקיות מיותרת יש מצב שפשוט שינת לזה שם או העתקת את זה למקום לא נכון ולכן אני ממליץ לך לחפש את התזכירים או את התיקיה הזאת בכרטיס